Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:Mój mnie kręci na dzidziusia prawie od 6 lat, tylko ja taka głupia, że wszystko chciałam mieć poukładane po kolei.
Żabko pisałaś, o ile się nie mylę, że twój mąż jest koło 30, więc ci powiem, że teraz dwoje moich przyjaciół (mężczyzn) w wieku 30 i 32 lat oczekują swojego pierwszego dzidziusia, obaj w sumie z zaskoczenia, lekkoduchy takie, że w życiu byś nie powiedziała, że się nadają na tatusiów, a jak na nich patrzę to wiem kto się będzie dziećmi opiekował Życie im się do góry nogami poprzewracało, a oni planują jak sobie będą z wózeczkami spacerować razem Mojego im tylko brakuje do kompletu, ale pracujemy nad tm.. Facet nigdy nie powie, że jest gotowy, ale w wieku około 30-stki sami na to czekają, tylko o tym nie wiedząAnka10222, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Witam Was! Widzicie, każdy dojrzewa do tej decyzji z inną prędkością
Ja to dziecka chciałam zawsze, ale nie naciskałam, mąż też zawsze chciał, ale zawsze coś. Też myśleliśmy wcześniej, że niewiadomo jakie kokosy trzeba do tej decyzji posiadać. Zaczęliśmy się starać dopiero 3 lata po ślubie... i mam nadzieję, że dzidziuś pojawi się na ten szósty rok po -
nick nieaktualnyWitam moje Panie
U nas dzis slonko zaglada zza zaluzji
Wiec chyba cieplutko bedzie w piatek ma padac deszcz a tak to mamy od 10 do 15 stopni
Jutro juz do pracy i w piatek i znow do srody wolne ale za to w Wigilie pracuje do 16
wcale mi sie to nie podoba
Milego dniaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarna94 wrote:Little Frog chociaż jedna dobra wiadomość na początek dnia Cieszę się razem z Tobą i od razu mi się humor poprawił
Saramago, aaaaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Grudniowa Lista testowania !!
Little Frog -
Czarna94 -
Macierzanka:)-
aaaaga -
_cleo_ -(15.12.2013)
Ewelina23 -(19.12.2013)
Olka30 -(25.12.2013)
Anka10222 -
misiaa -
Wpisujcie odrazu zeby bylo pololei ok ?
DziekujeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 11:55