Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Little Frog -
Czarna94 -
Olka30 - 25.12.2013 (jak nie wytrzymam to 24)
Macierzanka:)- 16.12.2013 (pierwsza wersja była na 14.12)
aaaaga -
Ewelina23 -(19.12.2013)
Anka10222 -
misiaa -
_cleo_ (15.12.2013)(jak nie wytrzymam to 12 -
a czy ja się mogę dołączyć z moim pierwszym "Żółteczkiem" na 23 grudnia. Piękny czasLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:oby wyszly pozytywne i bez staranek bo przeciez plemniczki w dni plodne zyja dlugo
oby ... oby nie zaspały, albo nie poszły na jakąś męską bibę
Little Frog, Ewelina23 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Na wszelki wypadek nie robię sobie żadnych nadziei. Trzymam się terminu za ok 3 miesiące Znalazłam już ginekologa z dość pozytywnymi opiniami i jeszcze waham się czy kupić sam kwas foliowy czy z jakimiś dodatkowymi witaminkami. Jak myślicie?
Ekspertem nie jestem ani tam żadnym autorytetm jak twierdzi OVU ale... mnie gin rzekła, że kwas styknie. Biorę do tego wit.c,
żuravit muszę bo mialam czesto problemy a bioluteine na oczka. tak to u mnie wyglada.
aha no i magnez z b6 oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 12:05
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Na wszelki wypadek nie robię sobie żadnych nadziei. Trzymam się terminu za ok 3 miesiące Znalazłam już ginekologa z dość pozytywnymi opiniami i jeszcze waham się czy kupić sam kwas foliowy czy z jakimiś dodatkowymi witaminkami. Jak myślicie?
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
kwas foliowy obowiązkowo! Nie ma nad czym dumać. A o inne witaminki też nie zaszkodzi zadbać, najlepiej w jedzonku Ja jeszcze łykam magnez (cytrynian, albo mleczan magnezu) z witamiiną B6.
Saramago, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Czyli ogólnie jeżeli nic mi nie dolega, to kwas foliowy powinien być ok
Si, madameLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Hmmm...zwiększone zapotrzebowanie na magnez jest jak się pije kawę, tak? Nie chcę się faszerować i jak piszesz, to lepiej w jedzonku sobie serwować witaminki Ja ostatnio łykałam wita-miner tylko, bo nie wiedziałam że tak się sprawy potoczą. Ale oczywiście, obiecuję poprawę i łykanie kwasu foliowego
-
Little Frog wrote:Hmmm...zwiększone zapotrzebowanie na magnez jest jak się pije kawę, tak? Nie chcę się faszerować i jak piszesz, to lepiej w jedzonku sobie serwować witaminki Ja ostatnio łykałam wita-miner tylko, bo nie wiedziałam że tak się sprawy potoczą. Ale oczywiście, obiecuję poprawę i łykanie kwasu foliowego
Ponoć tak, ja ograniczyłam kawę do 2 dziennie. ale łykam też na kurcze lydek, arytmie, ogólnie stresowo u mnie bywało, więc miałam łykać. Tylko, że przed staraniami to się tak olewało a teraz jest motywacji, więc nie zapominam wziąć ot, takie to życie przewrotne.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hmmm...zwiększone zapotrzebowanie na magnez jest jak się pije kawę, tak? Nie chcę się faszerować i jak piszesz, to lepiej w jedzonku sobie serwować witaminki Ja ostatnio łykałam wita-miner tylko, bo nie wiedziałam że tak się sprawy potoczą. Ale oczywiście, obiecuję poprawę i łykanie kwasu foliowego
No pewnie ze w warzywach i owocach mamy wiecej witamin do tego zdrowo sie odzywiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 12:12
-
Little Frog wrote:No, to ja chyba sobie magnesik odpuszczę, bo kawy nie piję, a stresów większych też raczej nie mam. W sumie po mnie przeważnie wszystko spływa jak po kaczce. Oczywiście, dostaję ataków szału, ale w momencie przechodzą
CudownieLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają