Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też przekopałam forum i nie znalazłam. Oj marzy mi się taka wpadka
Tak sobie myślę, może uda mi się iść do tej pracy i razem chodzić do szkoły w sumie to tylko sb i ndz i to co 2tyg. Na wyjazd bym miała jakąś kasę, więc fajnie by było Tym bardziej, że w lutym bym chciała jechać do tego ginekologa, a nie wiem czy wyrobię się finansowo. A od M. jakoś głupio mi ciągnąć kasę. Chociaż u nas to jest tak jak ja nie mam on płaci i odwrotnie. Ale mimo to głupio.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 21:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgadzam sie z sara moze za granica jak sie zarabia w tamtej walucie to spoko mozna pomyslec ale jak u nas w PL kolo 700zl ??!! dla mnie to za duzo wole te pieniazki wydac na badania wizyty u lekarza itp
sara_nar lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Widze, ze dzis kochaniutkie spedzaja w wiekszosci czas ze swoimi mezczyznami, bo malo na forum siedzi. Moj juz zasnal, wiec moge popisac
Ciekawe z ta wpadka Anoolki, serduszko jedno i to zaraz po @ noo trzeba wierzyc kochane, bo organizm ludzki plata figle
sara_nar, Kaśka28, Lena87, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
we trzy ja tez jescze jestem ale planowalam zaraz mykac przez @ strasznie mnie brzuch boli ale dobrze ze jest zara pojdzie i bedzie mozna<3
sara_nar, Misty87, Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️