Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No u nas jest całe mnóstwo śniegu. Mieliśmy jechać w tym tygodniu na stok, taki mały ale jak dla mnie wystarcza (bo mamy tu u nas trochę pagórków na lubelszczyźnie) no ale mój się pochorował i nici wyszły. Może w przyszłym tygodniu się uda na chwilkę wyskoczyć. Spodobało mi się na desce mimo, że nie mam porównania z nartami, bo od razu deskę założyłam. Najbardziej się tylko boję wyciągów w Białce jak pierwszy raz miałam wsiąść na tą podjeżdżającą ławkę to myślałam, że ucieknę. Sto różnych przypadków w głowie co się może stać. Że się wywalę i zatrzymam wyciąg, że nie dam rady deski założyć na podpórkę pod nogi, że mi deska odpadnie i spadnie w przepaść że wogle coś mi tam na dół spadnie! a potem o cholerka jak się zsiada! i jak już podjechaliśmy to odruchowo złapałam się mojego wtedy narzeczonego za... jajka! tak pod ręką były. Dobrze, że po prawej stronie nikogo nie było bo siedziałam z brzegu Chyba nadal boję się wyciągów...
Szkoda Misty, że nie jeździsz, już myślałam, że mielibyśmy znajomych do jeżdżenia No ale oczywiście jak się uda fasolinkę zmajstrować to będę miała zakaz na deskę.Fidelissa, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
-
sara_nar wrote:kasia_czarna szybko zleci ten czas do walentynek z nami na forum
Właśnie ugotowałam budyń
Alka89, chyba mamy tyle samo lat udać się nie udało @ za kilka dni, ale nie łudzę się A wózki pooglądać można i pomarzyć.
Dobrej nocy Ewelinko
Taxi 2 też oglądam ubaw jest.
Ja 31.12 skonczylam 24,tez bym wozki obejrzala i inne rzeczy ,ale mysle,ze by mi odwalilo juz calkiemsara_nar lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.