Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:we trzy ja tez jescze jestem ale planowalam zaraz mykac przez @ strasznie mnie brzuch boli ale dobrze ze jest zara pojdzie i bedzie mozna<3
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Już próbowałam, ale bez efektów. Na początku miałam okres nakręcania się, ale już mi przeszło w wakacje. Zmykam do męża filmik oglądnąć. Tym bardziej, że rano muszę wstać. Dobrej nocy Misty,Kasiu i Bursztynko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 22:33
Lena87, Misty87 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Jeszcze ja na chwilkę zaglądam, ale widzę że faktycznie pustka, aż dziwne ;pDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
sara_nar wrote:Już próbowałam, ale bez efektów. Na początku miałam okres nakręcania się, ale już mi przeszło w wakacje. Zmykam do męża filmik oglądnąć. Tym bardziej, że rano muszę wstać. Dobrej nocy Misty,Kasiu i Bursztynko
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Patrzac na ten wykres wpadkowy, to sie pocieszam, ze moze i u mnie ovulka byla wczesniej, aaaa ze teraz temp spada na zagniezdzenie cudownie to brzmi hehhe
Dobranoc saraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2014, 22:39
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Patrzac na ten wykres wpadkowy, to sie pocieszam, ze moze i u mnie ovulka byla wczesniej, aaaa ze teraz temp spada na zagniezdzenie cudownie to brzmi hehhe
Dobranoc saraMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja dziś chyba wstałam lewą nogą. Ale po badaniach zajechałam do galerii na poprawę humoru i nakupiłam wzorzystych rajstop na końcówkach wyprzedaży
Wogóle od trzech dni czuję że boli mnie głowa i jakoś mi niedobrze i nie mam apetytu. Może mam reakcję odstawienną po anty... -
To oby ta wredota nie ptyzszla fidelissa ma na nia fajne zaklecie czytalas?
i uwazaj ona jest skuteczna mi dala zaklecie zeby @ przyszla i na 2gi dzien sie pojawilaDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:To oby ta wredota nie ptyzszla fidelissa ma na nia fajne zaklecie czytalas?
i uwazaj ona jest skuteczna mi dala zaklecie zeby @ przyszla i na 2gi dzien sie pojawila
Bursztynka glowka do gory, nie ma smutania sie! -
kurczę dziwny ten wykres ale my w tym miesiącu tylko 2 serduszka i jest Szkodnik mały
a poza tym czytałam, że też nie można za często się bo sperma może sklejać i blokować szyjkę i plemniory nie mogą się do środka przebić. tak to gdzieś czytałam[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
A jeździsz na czymś? bo mnie mąż zaraził deską i w tamtym roku się odważyłam.
Jakby którejś z was było mało zimy to zarzucam taplanko w puszystym śniegu
http://zapodaj.net/2c30bbec89dde.jpg.html
przy okazji macie moją wizualizacjęMisty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Co za slicznotka
Oj my sniegu tej zimy jeszcze nie widzielismy, tutaj ciagle na plusie i z opadow to tylko deszcz...
Ja jezdzilam na desce, ale odkad mialam kontuzje kolana, do dzis daje mi znac o sobie, to nie jezdze...