Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fidelissa wrote:Malinowy Wogóle opowiedz jak to jest byc w....i jak sie czujesz? I czy miałaś przeczucie ze to to?
bo tak:
poprzednią @ miałam taką tylko plamistą ale test negatyw
potem robiłam testy owu i wyszły ok i mimo przeciwności zewnętrznych 2 razy było
w miedzyczasie przytyłam (ale też przestałam biegać itd)
no i miałam przeczucie - acz objawów jak piersi bolące to za specjalnie nie miałam
teraz czekam co lekarz powie bo może ja cholera więcej w tej ciąży jestem
ale póki co czuję się wyśmienicie zachcianki to warzywa i owoceFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Fidelissa wrote:Malinowa. Panienka nic nie pisze chyba poszła...
Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:wiesz co dziwne to wszystko jest
bo tak:
poprzednią @ miałam taką tylko plamistą ale test negatyw
potem robiłam testy owu i wyszły ok i mimo przeciwności zewnętrznych 2 razy było
w miedzyczasie przytyłam (ale też przestałam biegać itd)
no i miałam przeczucie - acz objawów jak piersi bolące to za specjalnie nie miałam
teraz czekam co lekarz powie bo może ja cholera więcej w tej ciąży jestem
ale póki co czuję się wyśmienicie zachcianki to warzywa i owoce
To mówisz, ze to moze byc 2 lub 3 miesiąc? Niesamowite:))) -
robie sobie nadzieje,ze te pecherzyki ktore mialam 22 stycznia ...moze wtedy sie udalo,choc nie powinnam miec bo to nie ten dzien cyklu,mialam 1,2 grudnia,a teraz 22 stycznia to nie wiem skad,moze bromergon przestawia wszystko,ale wczoraj na usg juz nie bylo pecherzykowTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Fidelissa wrote:To mówisz, ze to moze byc 2 lub 3 miesiąc? Niesamowite:)))
jak testy przekłamały to może... ale bardziej skłaniam się ku temu, że jednak to 5 tydzień... zobaczymy
w pon idę państwowo do gina - niech mi da skierowania na badania i zaświadczenie do pracy a we wtorek idę do lekarza, który będzie prowadził moją ciążę - znajomy zobaczymy co powiedząFidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Fidelissa wrote:To dobranoc jeszcze raz.
Alka a moze pękły i czeka cię miła niespodzianka.
Malinowa powodzenia u giną))
Papa
tez mam taka nadzieje,staranka byly 25-26,wiec moze,wizyte mam 12 lutegoTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Witam tak z rana dziewczyny powiedzcie mi dlaczego ovu ie wyznaczył mi owulki linią. Dziewczyy mówiły ze wydaje im sie ze miałam owulke ok 19, 20 dc.. testy wyszły poz .. mi tez sie wydaje ze raczej była a ovu nic jeszcze nie wyznaczył... wogóle mam jakis dziwny ten wykres w tym cyklu.. od poczatku zmieniłam termometr i mierze elektronicznym , owulacyjnym, z 2 miejscami po przecinku.