Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
julenka78 wrote:Kochana pamiętaj, faceta trzeba sposobem. Myśle że oni bardziej uwielbiają kokietowanie niż my, i wtedy nie myślą o niczym innym jak tylko o namietnie spedzonych chwilach.
Zaskocz swojego męża czymś, wymyśl jakiś scenariusz, załóż coś na siebie sexi, zatańcz przed nim machając wiesz czym ( to dziala) a zobaczysz ze zadziała :)
czasami niewiele trzeba.... wystarczy mały niezapowiedziany bodziec;)Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Żabciu dokładnie, zapomniałam o wszystkim co mnie nurtuje, a mój małż o stresującej pracy i było bardzo miło!
Aniu ja właśnie siedzę pod kocem i czekam na kawę
A Ty spróbuj nie mówić mu zawsze, że to teraz i że właśnie masz owulkę, wiem po nas, że czasem to miało odwrotny skutek... zwłaszcza u faceta.
On to może i rozumie, ale nie umie jak maszyna...Macierzanka:), julenka78, Little Frog lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Oj wiem wiem... Czasami mnie wszystko przeraza i jestem zła na męża że nie może mnie zrozumieć.. Też się chyba kawy napije bo jakoś taka spiaca jestem . Mam dla Was nowine ! po 6 latach przestalam palić
Gratuluję!To super nowina
Ja od rzucenia nie palę siedem latWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 10:08
ania181111, julenka78 lubią tę wiadomość
-
julenka78 wrote:Kochana pamiętaj, faceta trzeba sposobem. Myśle że oni bardziej uwielbiają kokietowanie niż my, i wtedy nie myślą o niczym innym jak tylko o namietnie spedzonych chwilach.
Zaskocz swojego męża czymś, wymyśl jakiś scenariusz, załóż coś na siebie sexi, zatańcz przed nim machając wiesz czym ( to dziala) a zobaczysz ze zadziała :)julenka78, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:A ja się wam pochwalę, że zaraz do tego koca pod którym leżę będzie śniadanko i kawka
i niech wskakuje pod koc podnieść temperaturke :)
Fajnie masz:)
my kobitki musimy dawać sie rozpieszczaćania181111, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Raz na czas się zdarzy dlatego sie chwalę, bo na codzień to nie
Ale to prawda, trzeba dawać się rozpieszczać. W dni powszednie to ja rozpieszczam jego haha.
Ania, to Ty zapracowana jesteśWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 10:30
julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
Jak Wam niedziela mija? U mnie piękna pogoda, słońce świeci, śnieg stopniał, no i ciepło nawet spacer niestety odpada, bo mężuś zaraz do pracy (dowalili mu wczoraj i dzisiaj dwie zmiany) i znowu cały dzień sama w domu. Dobrze, że Wy jesteście i to forumMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:nie łam się
wczoraj znajomi nas namówili an wspólne odchudzanie, od wtorku w piątke zaczynami chodzić na siłownię... trochę mnie przeraża smród na siłowniach, no ale zobaczymy;)
ania181111 wrote:Rzucilam bo chce jak najlepiej przygotować się do ciąży . Julenka haha masz racjeMacierzanka:) wrote:A ja się wam pochwalę, że zaraz do tego koca pod którym leżę będzie śniadanko i kawkaMacierzanka:) lubi tę wiadomość