X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc ! <3
    Niewiem czy dzis dlugo posiedze bo Piotrek ma wolne i moze gdzies pojedziemy .
    Hej :)
    No tak, weekendy są troszkę spokojniejsze na forum. Większość nadrabia czas z połówkami :)

Macierzanka:), Ewelina23, julenka78 lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc ! <3

Hej :)
    No dzisiaj chyba wszystkie wybywają z domu :)
    Będziemy miały co opowiadać :)

Ewelina23, julenka78 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    oj od razu laseczka, śnieg wam chciałam pokazać :p

Oj tam, ja śnieg juz widziałam, więc patrzyłam na Ciebie :P

Little Frog, julenka78 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Jeny gdzie Wy mieszkacie że macie taka piękna pogodę ?! Zazdroszczę !!! Zabciu dziękuje bardzo;-) czytałam kiedyś ale to pewnie bzdury... Po rzucenie palenia można szybciej zajść w ciaze ...ciekawe..

Aniu, ale to nie są do końca bzdury, bo przecież palenie zatruwa organizm. A już w przypadku faceta to w ogóle... palenie obniża parametry spermy.
    Tyle, że trzeba mieć na uwadze to, że każdy organimz na wszystko reaguje inaczej. My uważamy, a mój tata palił od zawsze, a mama mu urodziła 6 dzieci :)

ania181111 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasia_czarna wrote:
    leniwie caly dzien lezalam w lozku jedyne co obiad zrobilam i sama zjadlam:( i znowu leze ...

Kasia a jak dzisiaj samopoczucie? Lepiej ?

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Czesc ! <3

Hej Ewelinka! Jak się dzisiaj czujesz? :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zycze wam kochane milego dnia <3
    Sle wiruski z rana <3

Ania07, Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Hej Ewelinka! Jak się dzisiaj czujesz? :)
    budzilam sie juz od 6 krecilam . Piotrek mowi ze sie rozpycam w nocy wczesniej sie nie rozpychalam hehe

Ania07 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    budzilam sie juz od 6 krecilam . Piotrek mowi ze sie rozpycam w nocy wczesniej sie nie rozpychalam hehe

Hehe przyzwyczai się :D

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    To zycze wam kochane milego dnia <3
    Sle wiruski z rana <3

Zabieram kilka, ale mnie to chyba właśnie inny wirusek łapie właśnie :P :)
    Kicham i kicham

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Mi mąż mówi, że nie może się do mnie przytulić, bo mu ręce odrzucam i go odpycham jak śpię :D

Ania07, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka kuruj się! Niech Twoje Kochanie Cię tam mocno rozgrzewa :D

Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam do tempki dodawać pozostałe objawy i czytam na pomoc ovu rodzaje tychże objawów :)
    zadam głupie praktyczne pytanie - czym się różni śluz lepki od kremowy? lepki jest przezroczysty a kremowy biały?
    szyjkę to muszę chyba najpierw przeobserwować cały cykl, bo nie mam porównania jak to jest dla niej wysoko czy twardo czy otwarto :D

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Twój mężulek niech sie przyzwyczaja kochana że wy we dwie teraz śpicie ::))

pozdrawiam

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, właśnie oglądam "Kobieta na krańcu świata" 14-letnia tajka ucząca się tajskiego boksu. Normalnie dziewczynki w rękawicach bokserskich się prały... Niektórzy ludzie to mają pomysły na rozrywki :|

ania181111, Lena87 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania07 wrote:
    Macierzanka kuruj się! Niech Twoje Kochanie Cię tam mocno rozgrzewa :D

Dzięki Anuś :) Grzeje, grzeje :)

Ania07 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Zaczynam do tempki dodawać pozostałe objawy i czytam na pomoc ovu rodzaje tychże objawów :)
    zadam głupie praktyczne pytanie - czym się różni śluz lepki od kremowy? lepki jest przezroczysty a kremowy biały?
    szyjkę to muszę chyba najpierw przeobserwować cały cykl, bo nie mam porównania jak to jest dla niej wysoko czy twardo czy otwarto :D

https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-sluzu-szyjkowego/jakie-sa-rodzaje-sluzu-i-jak-je-rozpoznac,34.html

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Witam tak z rana :) dziewczyny powiedzcie mi dlaczego ovu ie wyznaczył mi owulki linią. Dziewczyy mówiły ze wydaje im sie ze miałam owulke ok 19, 20 dc.. testy wyszły poz .. mi tez sie wydaje ze raczej była a ovu nic jeszcze nie wyznaczył... wogóle mam jakis dziwny ten wykres w tym cyklu.. od poczatku zmieniłam termometr i mierze elektronicznym , owulacyjnym, z 2 miejscami po przecinku.
    e3b7d906e3b38c839a586978af4f436a.png
    kochana a sprobuj zignorowac te temperature na poczatku co 37 mialas mi sie wydaje ze przez nia ci nie wyznaczyl ovu
    Macierzanka:) wrote:
    Żabciu dokładnie, zapomniałam o wszystkim co mnie nurtuje, a mój małż o stresującej pracy i było bardzo miło!

Aniu ja właśnie siedzę pod kocem i czekam na kawę :)
    A Ty spróbuj nie mówić mu zawsze, że to teraz i że właśnie masz owulkę, wiem po nas, że czasem to miało odwrotny skutek... zwłaszcza u faceta.
    On to może i rozumie, ale nie umie jak maszyna...
    Zgadzam sie nie mowmy swoim ze mamy plodne niech mysli ze to taki spontan podniesiesz samoocene ze masz na niego ochete :D
    Blondik wrote:
    nie łam się;)

wczoraj znajomi nas namówili an wspólne odchudzanie, od wtorku w piątke zaczynami chodzić na siłownię... trochę mnie przeraża smród na siłowniach, no ale zobaczymy;)

Ja nie znosze silowni to jest dla mnie strasznie nudne wole basen (mimo ze nienawidze sie w stroju ale jak wejde do wody to juz jest super), albo jakies tance ostatnio zaczelam zumbe zobaczymy czy mi sie spodoba :D
    ania181111 wrote:
    Oj wiem wiem... Czasami mnie wszystko przeraza i jestem zła na męża że nie może mnie zrozumieć.. Też się chyba kawy napije bo jakoś taka spiaca jestem . Mam dla Was nowine ! po 6 latach przestalam palić :-D
    Gratuluje tak trzymaj :)
    Little Frog wrote:
    To mi się jeszcze nigdy nie obiło o uszy (o oczy też), tylko wiem, że czasami niewskazane jest rzucanie palenia jak się zajdzie w ciążę - zbyt duży szok dla organizmu. Ale czy to będzie prawda czy nie, oby zadziałało :D
    Ja to się tak czasami zastanawiam i tak nauka cały czas idzie do przodu i teraz krytykuje się wiele metod leczenia itp, które były stosowane wcześniej i zmienia na nowe. Ciekawa jestem, czy te, w które teraz wierzymy i stosujemy będą kiedyś zupełnie odmienione. Ale to już chyba bardziej filozoficzne myślenie :D:D:D:D

Kochane palenie w ciazy trasznie szkodzi dziecku...na pluca na serduszko nie mowiac o ukladzie nerwowym...takze rzucajcie zanim wciaze zajdziecie...jak widze kobiete z brzuszkiem ktora pali albo pije alkohol w jakiejkolwiek ilosci i jakosci to az mi sie plakac chce...
    Wiem co moze spowodowac palenie podczas ciazy bo moja tesciowa palila jak byla z pawlem w ciazy...i teraz sa tego skutki...niestety

Macierzanka:), ania181111 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Matko, właśnie oglądam "Kobieta na krańcu świata" 14-letnia tajka ucząca się tajskiego boksu. Normalnie dziewczynki w rękawicach bokserskich się prały... Niektórzy ludzie to mają pomysły na rozrywki :|

Żabko a ja ostatnio oglądałam "Kwiat pustyni". Masakra normalnie co w tej Somalii robią dziewczynkom. Oglądała któraś? jak nie to polecam.

Misty87 lubi tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

Oglądałam już ten odcinek kochana, tylko nie wiem czy można to nazwać rozrywką,
    one tam walczą za pieniądze, wiec chyba raczej praca.
    I to jest zastanawiające że rodzice dziecko wysyłają na taki zarobek- masakra!!!

‹‹ 437 438 439 440 441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ