Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Czesc !
Niewiem czy dzis dlugo posiedze bo Piotrek ma wolne i moze gdzies pojedziemy .
No tak, weekendy są troszkę spokojniejsze na forum. Większość nadrabia czas z połówkamiMacierzanka:), Ewelina23, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Czesc !
Niewiem czy dzis dlugo posiedze bo Piotrek ma wolne i moze gdzies pojedziemy .
Hej
No dzisiaj chyba wszystkie wybywają z domu
Będziemy miały co opowiadaćEwelina23, julenka78 lubią tę wiadomość
-
ania181111 wrote:Jeny gdzie Wy mieszkacie że macie taka piękna pogodę ?! Zazdroszczę !!! Zabciu dziękuje bardzo;-) czytałam kiedyś ale to pewnie bzdury... Po rzucenie palenia można szybciej zajść w ciaze ...ciekawe..
Aniu, ale to nie są do końca bzdury, bo przecież palenie zatruwa organizm. A już w przypadku faceta to w ogóle... palenie obniża parametry spermy.
Tyle, że trzeba mieć na uwadze to, że każdy organimz na wszystko reaguje inaczej. My uważamy, a mój tata palił od zawsze, a mama mu urodziła 6 dzieciania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:budzilam sie juz od 6 krecilam . Piotrek mowi ze sie rozpycam w nocy wczesniej sie nie rozpychalam hehe
Ania07, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczynam do tempki dodawać pozostałe objawy i czytam na pomoc ovu rodzaje tychże objawów
zadam głupie praktyczne pytanie - czym się różni śluz lepki od kremowy? lepki jest przezroczysty a kremowy biały?
szyjkę to muszę chyba najpierw przeobserwować cały cykl, bo nie mam porównania jak to jest dla niej wysoko czy twardo czy otwarto -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Zaczynam do tempki dodawać pozostałe objawy i czytam na pomoc ovu rodzaje tychże objawów
zadam głupie praktyczne pytanie - czym się różni śluz lepki od kremowy? lepki jest przezroczysty a kremowy biały?
szyjkę to muszę chyba najpierw przeobserwować cały cykl, bo nie mam porównania jak to jest dla niej wysoko czy twardo czy otwarto
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/obserwacja-sluzu-szyjkowego/jakie-sa-rodzaje-sluzu-i-jak-je-rozpoznac,34.htmlMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Witam tak z rana dziewczyny powiedzcie mi dlaczego ovu ie wyznaczył mi owulki linią. Dziewczyy mówiły ze wydaje im sie ze miałam owulke ok 19, 20 dc.. testy wyszły poz .. mi tez sie wydaje ze raczej była a ovu nic jeszcze nie wyznaczył... wogóle mam jakis dziwny ten wykres w tym cyklu.. od poczatku zmieniłam termometr i mierze elektronicznym , owulacyjnym, z 2 miejscami po przecinku.
Macierzanka:) wrote:Żabciu dokładnie, zapomniałam o wszystkim co mnie nurtuje, a mój małż o stresującej pracy i było bardzo miło!
Aniu ja właśnie siedzę pod kocem i czekam na kawę
A Ty spróbuj nie mówić mu zawsze, że to teraz i że właśnie masz owulkę, wiem po nas, że czasem to miało odwrotny skutek... zwłaszcza u faceta.
On to może i rozumie, ale nie umie jak maszyna...Blondik wrote:nie łam się
wczoraj znajomi nas namówili an wspólne odchudzanie, od wtorku w piątke zaczynami chodzić na siłownię... trochę mnie przeraża smród na siłowniach, no ale zobaczymy;)
Ja nie znosze silowni to jest dla mnie strasznie nudne wole basen (mimo ze nienawidze sie w stroju ale jak wejde do wody to juz jest super), albo jakies tance ostatnio zaczelam zumbe zobaczymy czy mi sie spodoba
ania181111 wrote:Oj wiem wiem... Czasami mnie wszystko przeraza i jestem zła na męża że nie może mnie zrozumieć.. Też się chyba kawy napije bo jakoś taka spiaca jestem . Mam dla Was nowine ! po 6 latach przestalam palić
Little Frog wrote:To mi się jeszcze nigdy nie obiło o uszy (o oczy też), tylko wiem, że czasami niewskazane jest rzucanie palenia jak się zajdzie w ciążę - zbyt duży szok dla organizmu. Ale czy to będzie prawda czy nie, oby zadziałało
Ja to się tak czasami zastanawiam i tak nauka cały czas idzie do przodu i teraz krytykuje się wiele metod leczenia itp, które były stosowane wcześniej i zmienia na nowe. Ciekawa jestem, czy te, w które teraz wierzymy i stosujemy będą kiedyś zupełnie odmienione. Ale to już chyba bardziej filozoficzne myślenie :D:D:D
Kochane palenie w ciazy trasznie szkodzi dziecku...na pluca na serduszko nie mowiac o ukladzie nerwowym...takze rzucajcie zanim wciaze zajdziecie...jak widze kobiete z brzuszkiem ktora pali albo pije alkohol w jakiejkolwiek ilosci i jakosci to az mi sie plakac chce...
Wiem co moze spowodowac palenie podczas ciazy bo moja tesciowa palila jak byla z pawlem w ciazy...i teraz sa tego skutki...niestetyMacierzanka:), ania181111 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Matko, właśnie oglądam "Kobieta na krańcu świata" 14-letnia tajka ucząca się tajskiego boksu. Normalnie dziewczynki w rękawicach bokserskich się prały... Niektórzy ludzie to mają pomysły na rozrywki
Żabko a ja ostatnio oglądałam "Kwiat pustyni". Masakra normalnie co w tej Somalii robią dziewczynkom. Oglądała któraś? jak nie to polecam.Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Matko, właśnie oglądam "Kobieta na krańcu świata" 14-letnia tajka ucząca się tajskiego boksu. Normalnie dziewczynki w rękawicach bokserskich się prały... Niektórzy ludzie to mają pomysły na rozrywki
Oglądałam już ten odcinek kochana, tylko nie wiem czy można to nazwać rozrywką,
one tam walczą za pieniądze, wiec chyba raczej praca.
I to jest zastanawiające że rodzice dziecko wysyłają na taki zarobek- masakra!!!