Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania07 wrote:Hej
Jak Wam niedziela mija? U mnie piękna pogoda, słońce świeci, śnieg stopniał, no i ciepło nawet spacer niestety odpada, bo mężuś zaraz do pracy (dowalili mu wczoraj i dzisiaj dwie zmiany) i znowu cały dzień sama w domu. Dobrze, że Wy jesteście i to forumAnia07 lubi tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Hej
Jak Wam niedziela mija? U mnie piękna pogoda, słońce świeci, śnieg stopniał, no i ciepło nawet spacer niestety odpada, bo mężuś zaraz do pracy (dowalili mu wczoraj i dzisiaj dwie zmiany) i znowu cały dzień sama w domu. Dobrze, że Wy jesteście i to forumAnia07 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
basiulkaa_89 wrote:ja do szpitala mam 5 minut piechota nawet mniej.
Zanim wylecial,ze mnie skrzep to moja miesiaczka wygladala jak krew pomieszana ze sluzem
Basiulka i jak tam? Wyjaśniło się coś? -
ania181111 wrote:Po rzucenie palenia można szybciej zajść w ciaze ...ciekawe..
Ja to się tak czasami zastanawiam i tak nauka cały czas idzie do przodu i teraz krytykuje się wiele metod leczenia itp, które były stosowane wcześniej i zmienia na nowe. Ciekawa jestem, czy te, w które teraz wierzymy i stosujemy będą kiedyś zupełnie odmienione. Ale to już chyba bardziej filozoficzne myślenie :D:D:D -
Cześć dziewczynki, ja jak wczoraj zajrzałam wieczorem to już wszystkie pouciekały. ale za to wrzuciłam wam moje śniegowe zdjęcie :p tym co brakuje śniegu zwłaszcza.
My dzisiaj jak to w niedzielę też planujemy jakąś wyprawę wycieczkową.
Po @ zmierzyłam wczoraj i dziś tempkę i mam 36,85 - ja chyba jestem jakaś wysokotemperaturowa jednak. -
julenka78 wrote:dziewczyny a słyszałyście o CycloTeście ?
dobre to urządzenie? jesli ktoras miala to
Ja miałam zamiar kupić to w desperacji, ale kasy nie miałam. Bo ponoć jest bardzo dobry do planowania i do odkładania planowania jak ktos oczywiście chce.
julenka78 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Cześć dziewczynki, ja jak wczoraj zajrzałam wieczorem to już wszystkie pouciekały. ale za to wrzuciłam wam moje śniegowe zdjęcie :p tym co brakuje śniegu zwłaszcza.
My dzisiaj jak to w niedzielę też planujemy jakąś wyprawę wycieczkową.
Po @ zmierzyłam wczoraj i dziś tempkę i mam 36,85 - ja chyba jestem jakaś wysokotemperaturowa jednak.
No chyba tak Ja to przy Tobie jestem zimnokrwista
Widziałam Twoje śniegowe zdjęcie - laseczka -
Little Frog wrote:To mi się jeszcze nigdy nie obiło o uszy (o oczy też), tylko wiem, że czasami niewskazane jest rzucanie palenia jak się zajdzie w ciążę - zbyt duży szok dla organizmu. Ale czy to będzie prawda czy nie, oby zadziałało
Ja to się tak czasami zastanawiam i tak nauka cały czas idzie do przodu i teraz krytykuje się wiele metod leczenia itp, które były stosowane wcześniej i zmienia na nowe. Ciekawa jestem, czy te, w które teraz wierzymy i stosujemy będą kiedyś zupełnie odmienione. Ale to już chyba bardziej filozoficzne myślenie :D:D:D[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Fidelissa wrote:Cześć niedzielnie:)) właśnie wstaliśmy, jemy śniadanko, potem kościółek, spacerek, zakupy itd.... Miłej niedzieli:)) odpoczywajcie:)))
Wzajemnie FideliskoBlondik lubi tę wiadomość
-
u nas też cieplej, śnieg się roztopił...malownicze błotko i ukazujące się co krok nieposprzątane psie kupy...wnerwia mnie to...ja po swoim zawsze sprzątam..i co z tego? zawsze wdepnę w jakieś nieposprzatane..pies też...
a przy takiej pogozie spacerów nie lubię, wraca brudny, ubłocony...uwielbia taplac się w kałużach. wieczny szczeniak:)Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania181111 wrote:Jeny gdzie Wy mieszkacie że macie taka piękna pogodę ?! Zazdroszczę !!! Zabciu dziękuje bardzo;-) czytałam kiedyś ale to pewnie bzdury... Po rzucenie palenia można szybciej zajść w ciaze ...ciekawe..
Ja obecnie w DE ale tu u nas pogoda co chwilę się zmienia. -
Little Frog wrote:To mi się jeszcze nigdy nie obiło o uszy (o oczy też), tylko wiem, że czasami niewskazane jest rzucanie palenia jak się zajdzie w ciążę - zbyt duży szok dla organizmu. Ale czy to będzie prawda czy nie, oby zadziałało
Ja wiem, że to jest masakra jeżeli się widzi palącą z brzuszkiem! Ale może o to chodzi, żeby rzucić stopniowo, a nie z dnia na dzień. Nie wiem, tak tylko czytałam. Kawa w ciąży też jest niewskazana, a moja kumpela nigdy kawy nie piła, a miała zalecenie od lekarza, że musi wypić filiżankę dziennie.ania181111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO cyclo teście słyszałam i też miałam zamiar go sobie zakupić, ale jak zobaczyłam cenę to stwierdziłam, że zostanę przy wykresach, testach owu i obserwacji. Wolę te pieniądze wydać na badania i wizyty u ginekologa.
Co do palenia w ciąży, moja kumpela z roku paliła przez całą ciążę. Okropny widok. Zapytałam jej czemu nie rzuci, a ona tłumaczyła właśnie, że byłby to za duży szok dla organizmu.