Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulenka78 wrote:my nie jeździmy często na imprezy rodzinne z racji dalekiej podróży. Raczej jak jedziemy to Święta i każdemu z rodziny mojej i męża jakiś drobiazg wieziemy.
Jeśli chodzi o rocznice to zapamiętam rocznice w 2009 roku. Przypadało to w niedziele. Mąż bardzo wcześnie wstał i jak spałam pojechał do kwiaciarni i kupił kilka bukietów czerwonych róż.(a tutaj w NL są bardzo tanie). Zanim sie obudziłam rozsypał płatki róż od drzwi sypialni na pietrze aż do salonu na dole a na końcu był mały bukiecik i pierścionek skromniutki. Jak zeszłam na dół poryczałam się, taka byłam zaskoczona. Nigdy w życiu nie pomyslalam sobie nawet że będe chodziła po platkach róż. Teraz jak patrze na pierścionek to przypomina mi sie tamten dzień i łezka sie jeszcze zakreci.
Takich pomysłów tylko pozazdrościć ..
julenka78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Juleńko, masz męża na medal!!!! Właśnie przyznałam mu odznaczenie romantyka roku 2009!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:25
julenka78, Macierzanka:), Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Juleńko, masz męża na medal!!!! Właśnie przyznałam mu odznaczenie romantyka roku 2009!!!
Nie zawsze zaskakuje. Ale jak juz zaskoczy to naprawde aż dech zapiera.
Ostatnio rozmawialiśmy o ciąży o dzidzi i już wpadł na jakiś pomysł ale nie chce mi powiedzieć. Narazie tylko mi mówi że jak zatestuje to nie mam wyrzucać testu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:29
-
Lena87 wrote:A ja jestem tego zdania, że skromny prezent musi zawsze być.
Gdyby to nawet miał być lizak Chupa Chups to i tak Ja jako stara baba cieszę się jak dziecko i z przyjemnością go pożeram ( Żabcia nie wyrywaj z kontekstu słówek !! )
To teraz to się chupa-chups nazywa
Little Frog, julenka78 lubią tę wiadomość
-
Julenka! ŁAŁ ! To Twój małżyk to taki pomysłowy Dobromir!
A mój też nie jest romantykiem
Ale jak robił do mnie podchodzy to oczywiście wtedy byłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:36
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Tak Tak , Śmietankowo - Truskawkowy ..
Macierzanka pamiętaj u Żabki jest zielony
To Ona chyba woli w Kubraczku
HAHA! Ja lubię jabłkowy i wiśniowy
Ale zawsze ściągam folięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:44
julenka78, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Przychodzi stara babcia do apteki i mówi:
- Poproszę 200 prezerwatyw.
Farmaceutka patrzy się tak na nią, ale podała cały karton kondomów. W pewnym momencie nie wytrzymuje i pyta:
- Przepraszam bardzo, ale po co pani te prezerwatywy?
A babcia odpowiada:
- Telewizor mi sie popsuł, przyszedł majster i powiedział żebym kupiła bezpieczniki, bo będzie dużo pi***enia.Little Frog, julenka78, Lena87, Misty87, Ewelina23, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Chłopak w aptece kupuje prezerwatywy, przebiera w nich, dobiera rozmiary i po kolei wymienia różne smaki:
- Poproszę truskawkowa, bananowa, o i malinowa tez poproszę...
Na co stojąca za nim 80-letnia babcia:
- Panie!!! Będziesz się Pan pierd***ł czy kompot gotował????Lena87, julenka78, Macierzanka:), Misty87, ania181111, Ewelina23, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kamilaj-19 wrote:Hej dziewczynki;-)wlasnie robilam test owu;-)dwie krechy...wiec dzialamy dalej...robila ktoras taki test??
Tak, ja robiłam i dziewczyny tutaj też
Działaj więc!!!
Test owu pokazuje pik LH, czyli, ze owulacja wystąpi od 12-48 h. Ale nie dają gwarancji, że pęcherzyk pęknie.
Dlatego test pokazuje możliwą, a nie stuprocentową owulkę.
Powinno się po pozytywnym juz nie robić, ale ja robiłam z ciekawości i mi dość długo wychodziły dodatnie, ale mi poziom LH poprostu wolno spadał -
Pewna kobieta kupiła sobie w aptece podpaski. Chwilę po wyjściu zauważyła jednak, że opakowanie jest podobne lecz rodzaj nie zgadza się z tymi, które zawsze stosuje. Wraca do apteki i pyta...
- Czy może mi pan wymienić?
Młody farmaceuta, zaczerwieniony po uszy odpowiada:
- Pani wybaczy ale nigdy tego jeszcze nie robiłem!Little Frog, Lena87, julenka78, ania181111, olka30 lubią tę wiadomość