Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniuś wrote:Misty87 cieszymy sie ze bedziesz z nami:)A w sumie to bedzie nam razniej razem czekac do 10:)Wytrzymasz?Bo ja nie wiem:)
Ja postanowilam, ze nie bede testowac, bo i tak 10 ide do gin. Chociaz mam straszne mieszane odczucia. Wieczorami bardzo czuje brzuch i piersi, rano nic. Tak od soboty. Bedzie co ma byc, Maniuś zaoptrzylas sie juz w sikacza??Maniuś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ciekawe czy Basia poszla do szpitala i co to bylo ?
Bo nic nie pisala chyba ze cos ominelam.
Przepraszam ze wyskoczylam jak Filip z konopi nie trzymajac sie tematu
Była Basia! To nie poronienie. Wszystko OKLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agataa wrote:Aj u mnie @ dziwna... od czwartku to takie raczej `mocniejsze` plamienie, niżeli lekkie krwawienie, no i dzisiaj już klika plamek, ale nadal. Zaczynam się zastanawiać, czy mój organizm się nie poddał mojej wizji ciąży Może zaczynam mieć jakieś urojenia, nie wiem. Nigdy tak słabej @ nie miałam, nawet gdy brałam tabletki, czy ringa z antykoncepcją.
Może test? -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:10... normalnie jak wyrocznia
Ja postanowilam, ze nie bede testowac, bo i tak 10 ide do gin. Chociaz mam straszne mieszane odczucia. Wieczorami bardzo czuje brzuch i piersi, rano nic. Tak od soboty. Bedzie co ma byc, Maniuś zaoptrzylas sie juz w sikacza?? -
Macierzanka:) wrote:A zastanawiałyscie się czasem czy tu nie siedzi gdzieś ukryty jakis facet? No wiecie... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
Przyznawac sie! Ktora ma siurka???
Macierzanka:), Maniuś, Little Frog, julenka78, Agataa, Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:A zastanawiałyscie się czasem czy tu nie siedzi gdzieś ukryty jakis facet? No wiecie... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]