Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:A zastanawiałyscie się czasem czy tu nie siedzi gdzieś ukryty jakis facet? No wiecie... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
Zastanawiałam się i to nie raz ..ale jakoś nie zniechęca Mnie to
Jak jest to pewnie chce się dowiedzieć czegoś więcej o kobiecym cieleMacierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Najgorszy dla mnie jest dzień kiedy mam dostać@ .... I to czekanie.... Dostanę czy nie ?! Boli mnie brzuch - ale na ciaze też tak może być... Masakra! Można oszalec
idzie się w końcu do lazienki i coooooo @@@@@... I tak co miesiac :'(:'(:'(
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Misty87 wrote:Luty to mój miesiąc! Jak nie wyjdzie to się pochlastamMacierzanka:) wrote:A zastanawiałyscie się czasem czy tu nie siedzi gdzieś ukryty jakis facet? No wiecie... nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie
Przejrzałaś mnie na wylot!
HAhahaha
Mój mężunio wczoraj nie chciał ze mną oglądać porodów na chyba TLC, były 3: jeden to matka została sutogatką dla córki - urodziła sobie 3 wnuczki!!! Miała już menopauzę, ale przywrócili jej cykl i 1,5 roku trwało zgrywanie organizmu matki i córki. Oczywiście in vitro, pierwsza próba się nie udałą, a za drugą aż trójeczka!!! Inna miała dwie macice i mówili jej, że nie zajdzie w ciążę, a tu bum i to w dwóch macicach, a trzecia miała ciążę pozamaciczną i dziecko rozwijało się w brzuchu!! Cuda na kiju, z każdą minutą szczęka coraz niżej mi opadała!!!!!!
To on by tu 5 minut nie wytrzymał...a tak, żeby stale nas jakiś facet podczytywał, to już chyba kompletnie wykluczoneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 13:14
Macierzanka:), ania181111, Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agataa wrote:Jutro zrobię, ale żadnych bóli czy coś to nie miałam (a jestem na wszystko wyczulona, szukam objawów)
To idź na spacer i sie odstresuj
A myślałam, że to ja jestem specjalistąod wyszukiwania ciążowych objawów -
Little Frog wrote:Skąd wiedziałaś?
Przejrzałaś mnie na wylot!
HAhahaha
Mój mężunio wczoraj nie chciał ze mną oglądać porodów na chyba TLC, były 3: jeden to matka została sutogatką dla córki - urodziła sobie 3 wnuczki!!! Miała już menopauzę, ale przywrócili jej cykl i 1,5 roku trwało zgrywanie organizmu matki i córki. Oczywiście in vitro, pierwsza próba się nie udałą, a za drugą aż trójeczka!!! Inna miała dwie macice i mówili jej, że nie zajdzie w ciążę, a tu bum i to w dwóch macicach, a trzecia miała ciążę pozamaciczną i dziecko rozwijało się w brzuchu!! Cuda na kiju, z każdą minutą szczęka coraz niżej mi opadała!!!!!!
To on by tu 5 minut nie wytrzymał...a tak, żeby stale nas jakiś facet podczytywał, to już chyba kompletnie wykluczone
Ja lubię oglądać `położne`, a potem się dziwię, że wszędzie widzę ciężarne i małe dzieci. -
Macierzanka:) wrote:To idź na spacer i sie odstresuj
A myślałam, że to ja jestem specjalistąod wyszukiwania ciążowych objawów
Ja jesztem szpecem! Miałam już mdłości i to nie tylko poranne, plamienia, bóle piersi, podbrzusza, zachcianki.. cały wachlarz, a mój gin co jestem u niego, to mi jakieś pastylki przepisuje (witaminy itd) liczy chyba, że mi się ta schiza skończy i przestanę się dopatrywać xD
Obecnie się opiekuję śpiącym niemowlątkiem 2tyg i stwierdzam, że chcę mieć takiego maluszka. Swoją drogą kuzynka mogła sobie kogoś innego do opieki znaleźć, a nie wariatkę, która w ciążę zajść nie może...Macierzanka:), Misty87, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agataa wrote:Ja jesztem szpecem! Miałam już mdłości i to nie tylko poranne, plamienia, bóle piersi, podbrzusza, zachcianki.. cały wachlarz, a mój gin co jestem u niego, to mi jakieś pastylki przepisuje (witaminy itd) liczy chyba, że mi się ta schiza skończy i przestanę się dopatrywać xD
Obecnie się opiekuję śpiącym niemowlątkiem 2tyg i stwierdzam, że chcę mieć takiego maluszka. Swoją drogą kuzynka mogła sobie kogoś innego do opieki znaleźć, a nie wariatkę, która w ciążę zajść nie może...wszystkie objawy ciąży
i co i nicccc ...masakra ... Też zajmuje się czasami dzieckiem koleżanki i plakac mi się chce jak patrze na bobaska
-
ania181111 wrote:Miałam dokladnie to samo
wszystkie objawy ciąży
i co i nicccc ...masakra ... Też zajmuje się czasami dzieckiem koleżanki i plakac mi się chce jak patrze na bobaska
dokładnie, ja mam wrażenie, że mi się instynkt macierzyński do cudzych dzieci wyostrza ;p
Swoją drogą co do mojej @ mam do Was dziewczyny pytanie. Zawsze mam taką pomieszaną brunatno-czerwoną, a tym razem krewka świeża, jak ze skaleczenia. Czy którejś @ tak właśnie wygląda, tak `świeżo`?
Muszę wyciągnąć test z szafki i rano zrobić, ale obawiam się że będzie jedna | -
Agataa wrote:dokładnie, ja mam wrażenie, że mi się instynkt macierzyński do cudzych dzieci wyostrza ;p
Swoją drogą co do mojej @ mam do Was dziewczyny pytanie. Zawsze mam taką pomieszaną brunatno-czerwoną, a tym razem krewka świeża, jak ze skaleczenia. Czy którejś @ tak właśnie wygląda, tak `świeżo`?
Muszę wyciągnąć test z szafki i rano zrobić, ale obawiam się że będzie jedna |. Co do instynktu do cudzych dzieci to mam już od dawna szczególnie jak pracowałam w przedszkolu
w grupie 3 latkow myslalam że je zjem
-
Tak na marginesie...
- Jestem lesbijką - mówi córka do ojca.
- W porządku.
- Tato, ja też jestem lesbijką... - mówi druga córka.
- Boże, czy w tej rodzinie naprawdę nikt nie lubi penisów?! - pyta ojciec.
- Ja lubię... - wtrąca się syn
Little Frog, Macierzanka:), Maniuś, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość