Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kamilaj-19 wrote:Czyli dzialam teraz dwa dni?zaszlas pp tescie?pomogl Ci?
No Słońce ja nie zaszłam... staram się już długo, ale u mnie nie tylko owulka była problemem... mamy ich więcej niestety.
Ale przy zdrowych cyklach i zdrowym nasieniu testy bardzo pomagają w wycelowaniu...
Działaj nie tylko dwa dni. My działamy co drugi zazwyczaj..., ale działaj do końca płodnych. Jedna dziwczyna miała owulkę ponad 70h później, potwierdzoną monitoringiem, tak że jak najwięcej dni sie da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 12:08
Lena87, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Mowilam, ze tort bedzie, ale dopiero 5, czyli sroda
Tak w ogole czesc wszystkim, spiochom i rannym ptaszkom
U mnie dziwna ta temp,juz mnie to wkurza, ale na wlasne zyczenie w sumie mam co mam...
A i tak nadal mam nadzieje, bo mnie wczoraj tak ciaglo w dole ze masakra!
A Wy, zboczuchy jedne o czym tu rozmawiacie??? Wstyd i zgorszenie
Macierzanka:), Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki widze ze humorki dopisuja:)i tak ma byc...
U mnie dzis juz nie ma tych plamien,tylko wczoraj doslownie 2 krople na wkladce i troche na papierze...no i wczoraj rano bolal mnie troche brzuch...W sumie ogolnie taki mam inny ten cykl,najprawdopodobniej mialam tez plamienia okoloowolacyjne,no nie wiem,nie chce sie nakrecac...czekam jeszcze tydzien,bo @ ma przyjsc 10...
Pozdrawiam wszystkie i zycze udanego tygodnia:*
P.S.Otwierajcie juz ten zielony luty!!!ania181111, Misty87, Little Frog, Lena87, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hej dziewczynki widze ze humorki dopisuja:)i tak ma byc...
U mnie dzis juz nie ma tych plamien,tylko wczoraj doslownie 2 krople na wkladce i troche na papierze...no i wczoraj rano bolal mnie troche brzuch...W sumie ogolnie taki mam inny ten cykl,najprawdopodobniej mialam tez plamienia okoloowolacyjne,no nie wiem,nie chce sie nakrecac...czekam jeszcze tydzien,bo @ ma przyjsc 10...
Pozdrawiam wszystkie i zycze udanego tygodnia:*
P.S.Otwierajcie juz ten zielony luty!!![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Maniuś wrote:Pozdrawiam wszystkie i zycze udanego tygodnia:*
P.S.Otwierajcie juz ten zielony luty!!!
Hej Maniuś! No tez jestem za
Juz niedługo się okaże!
Trzymam i za Ciebie! pozdrawiam!Maniuś lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Mowilam, ze tort bedzie, ale dopiero 5, czyli sroda
Tak w ogole czesc wszystkim, spiochom i rannym ptaszkom
U mnie dziwna ta temp,juz mnie to wkurza, ale na wlasne zyczenie w sumie mam co mam...
A i tak nadal mam nadzieje, bo mnie wczoraj tak ciaglo w dole ze masakra!
A Wy, zboczuchy jedne o czym tu rozmawiacie??? Wstyd i zgorszenie
Zboczuchy? To poczekajcie do 23ej to Wam wtedy kawały poopowiadam
Czyli za wcześnie zaśpiewałam ?Misty87, Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Agataa wrote:Tak, oby w lutym było zielono
Ostatnio coś mnie nie było, czy którejś się powiodło, jakieś ciekawe tematy były poruszane? Na moje oko to ma z 60str do nadrobienia co najmniej!
same ciekawe Miłej lektury. Co słychać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 12:45
-
Aj u mnie @ dziwna... od czwartku to takie raczej `mocniejsze` plamienie, niżeli lekkie krwawienie, no i dzisiaj już klika plamek, ale nadal. Zaczynam się zastanawiać, czy mój organizm się nie poddał mojej wizji ciąży Może zaczynam mieć jakieś urojenia, nie wiem. Nigdy tak słabej @ nie miałam, nawet gdy brałam tabletki, czy ringa z antykoncepcją.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny