Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmawiają dwie ciężarne koleżanki:
- Zauważyłam, że w im bardziej zaawansowanej ciąży jestem, tym więcej kobiet się do mnie uśmiecha. Nie rozumiem dlaczego.
- Cieszą się, że jesteś od nich grubsza.ania181111, Little Frog, Ewelina23, Misty87, Macierzanka:), julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam was na bieżąco i widze ze humorki dopisuja.
co do faceta na forum . Moj piotrek kiedys podczytywal z mojego kata.
Po czym zapytal czy tez sie na niego żale na forum . Ktoras musiala sie skarżyć na meza hehehehe.
Misty87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Mam dovWas pytanko czy jakoś finasowo się przygotowujecie do Ciazy ???
Dobre pytanie! Mnie osobiście przerażają wydatki na wyprawkę. Według niektórych obliczeń można na nią wydać kilka tysięcy. My odkładamy po troszkę od zawsze, ale z małej wypłaty małe oszczędności... -
Jedzie facet autostrada i nagle widzi panienke leżącą na poboczu.
Zatrzymuje sie i pyta :
- Przepraszam, Pani ranna?
A Panienka odpowiada :
- Nie, calodobowa.
My też oszczędzamy, kiedy tylko możemy. choć z jednej pensji to trudne... Zawsze wydatek się znajdzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:26
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny, widzę, że wszystkie jesteście w dobrych humorach. Ja niestety znów przeżywam:( owulacji nie ma i coś się na nią nie zapowiada... Mimo, że brałam CLO. Do tego temperatura od początku cyklu była wysoka przeczytałam gdzieś, że to może być torbiel. Zaczynam już tracić nadzieję, na to że kiedykolwiek się uda...
-
nick nieaktualnyAnia.
No pozniej ciezko jest na raz tyle wydac. A tak to juz sa odlozone wie nie bd bolalo za pierwszym razem tyle wydac. Bo nie dala bym rady kupic pozniej wszystko jak by nie bylo odlozone. Mam taka kolezanke ktora stwierdzila ze nie bd odkladala a pozniej wyszlo jak wyszlo -
Ida wrote:Mam chwilę czasu, więc jestem
Dobre pytanie! Mnie osobiście przerażają wydatki na wyprawkę. Według niektórych obliczeń można na nią wydać kilka tysięcy. My odkładamy po troszkę od zawsze, ale z małej wypłaty małe oszczędności...Ewelina23 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
My poki co wszystko odkladamy na duze wesele... potem chcemy wymienic auto.
Wkladamy co tydz do skarbonki ale po weselu pewnie trzeba bedzie mocniej pasa scisnacEwelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
To przerazajace ... Wszystko tyle kosztuje że faktycznie trzeba chociaż trochę odlozyc ... Przy remontach to jasne że ciezko ale trzeba o dzidzi myśleć za wczas aby jej nic nie brakowalo
Ewelina23, Misty87 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Misty87 wrote:My poki co wszystko odkladamy na duze wesele... potem chcemy wymienic auto.
Wkladamy co tydz do skarbonki ale po weselu pewnie trzeba bedzie mocniej pasa scisnac[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:My poki co wszystko odkladamy na duze wesele... potem chcemy wymienic auto.
Wkladamy co tydz do skarbonki ale po weselu pewnie trzeba bedzie mocniej pasa scisnacania181111, Blondik, Misty87 lubią tę wiadomość