Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania, ja zmeniając ginekologa powiedziałam mu, ze staram się pół roku to stwierdzil, ze to faktcyznie bardzo krótko, ale powiedział "skoro przyszła Pani z jakimś problemem to się temu przyjrzymy" wiec miło się zaskoczyłam, myślałam, ze pomysli znowu jakas histeryczka i pwoie ze badania nie potrzebne, ale sam zaproponowal
-
nick nieaktualny
-
Dziewczęta-Staraczki, bardzo proszę o pomoc. Mam lekki zamęt w głowie: odebrałam dziś wyniki estradiolu, które przed wizytą w 2 dc kazał zrobić mi gin. Mój wynik to 280,40 pg/ml. Według rozpiski na wyniku, to jest albo faza owulacyjna (już????, zawsze mam owulacje około 19-21 dc), albo ciąża I trymestr. Zatestować mogę dopiero wieczorem, ale może któraś może mi powiedzieć na co mam większe szanse: na ciążę, czy na owulację w 3 dc? Krwawienie w tym cyklu miałam naprawdę niewielkie i już się skończyło. Pogubiłam się. Pomocy
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Dzień dobry Juleńko!!
Fascynujący...?
Tak Żabko fascynujący.
Małżonek dziś zaspał do pracy i wykorzystałam to...
A godzine w tą, czy w tą i tak sie spóźni.
Mi bardziej teraz zależy na jego armii, muszę ich przegrupować do mojej jednostki. Wszak mają misję do wykonania...
Idę kawkę zrobićLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Dziewczęta-Staraczki, bardzo proszę o pomoc. Mam lekki zamęt w głowie: odebrałam dziś wyniki estradiolu, które przed wizytą w 2 dc kazał zrobić mi gin. Mój wynik to 280,40 pg/ml. Według rozpiski na wyniku, to jest albo faza owulacyjna (już????, zawsze mam owulacje około 19-21 dc), albo ciąża I trymestr. Zatestować mogę dopiero wieczorem, ale może któraś może mi powiedzieć na co mam większe szanse: na ciążę, czy na owulację w 3 dc? Krwawienie w tym cyklu miałam naprawdę niewielkie i już się skończyło. Pogubiłam się. Pomocy
Wszystko możliwe, ja w 7 tyg krwawiłam 2 dni -
julenka78 wrote:Tak Żabko fascynujący.
Małżonek dziś zaspał do pracy i wykorzystałam to...
A godzine w tą, czy w tą i tak sie spóźni.
Mi bardziej teraz zależy na jego armii, muszę ich przegrupować do mojej jednostki. Wszak mają misję do wykonania...
Idę kawkę zrobić:D:D
Fidelissa, julenka78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Dziewczęta-Staraczki, bardzo proszę o pomoc. Mam lekki zamęt w głowie: odebrałam dziś wyniki estradiolu, które przed wizytą w 2 dc kazał zrobić mi gin. Mój wynik to 280,40 pg/ml. Według rozpiski na wyniku, to jest albo faza owulacyjna (już????, zawsze mam owulacje około 19-21 dc), albo ciąża I trymestr. Zatestować mogę dopiero wieczorem, ale może któraś może mi powiedzieć na co mam większe szanse: na ciążę, czy na owulację w 3 dc? Krwawienie w tym cyklu miałam naprawdę niewielkie i już się skończyło. Pogubiłam się. Pomocy
Życzylabym Tobie ciążę kochana, a testuj z porannego moczu zawsze. -
nick nieaktualny
-
Ja kawę piłam jeden do dwóch kubków dziennie i nagle odstawiłam, co poskutkowało cudownym popołudniowym bólem głowy. Dziś zrobiłam małą filiżankę.
Ja teraz badań estradiol. Mam zrobić w 8, 10 i 12 dc. Wczoraj robiłam w 8 dc i miałam 24pg/ml ale nie szukam po necie czy to dobrze czy źle żeby się na zapas nie denerwować. -
Bursztynka wrote:Ja kawę piłam jeden do dwóch kubków dziennie i nagle odstawiłam, co poskutkowało cudownym popołudniowym bólem głowy. Dziś zrobiłam małą filiżankę.
Ja teraz badań estradiol. Mam zrobić w 8, 10 i 12 dc. Wczoraj robiłam w 8 dc i miałam 24pg/ml ale nie szukam po necie czy to dobrze czy źle żeby się na zapas nie denerwować.
czesc Bursztyn:))
Także zbieram siły na następne badania:)))
Moze zrobię sobie miesiąc przerwy:)))
Wyniki interpretuj jak będziesz miała komplet:)))