Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Hej Fidelissa miłego dnia
Niech praca szybciutko przeleci!
Ja właśnie włączyłam sobie głośno muzykę, tańczę i zabieram się za przygotowywanie drugiego śniadania dla męża
To na którą twój mąż chodzi do pracy?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 rokuSpodzewamy się synka
-
Fidelissa wrote:Marianek ale masz ładna temperaturze, pnie sie do góry:))
I teraz powiedz mi jedno - jak mam się nie nakręcaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
-
Fidelissa wrote:Ja bym sie nakręciła:)))
No właśnie ja też się coraz bardziej nakręcam... A nie chce się znowu rozczarowaćHashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
-
Little Frog wrote:Mój mąż pracuje niedaleko
Nie chcę mi się wstawać wcześniej i robić mu śniadania, dlatego wstaję później i mu podrzucam do pracy
Ooo to fajnieJa mojemu robie razem ze swoim koło 6:30
A co dobrego masz dziś w menu?Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hej Fidelissa miłego dnia
Niech praca szybciutko przeleci!
Ja właśnie włączyłam sobie głośno muzykę, tańczę i zabieram się za przygotowywanie drugiego śniadania dla męża
Ja wczoraj wieczorkiem uczyłam mojego małża krokow zumby hehehe
śmiech na sali :)))))
on chciałby troche zrzucić kg i chyba sie spodobało
Little Frog, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hahaha, kanapki z serkiem topionym i dwa termosiki - jeden z kawą, a drugi z herbatką
Hmm... od rozmyślania o drugim śniadaniu głodna się zrobiłam. Idę sobie coś zjeśćLittle Frog, julenka78, Fidelissa lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
-
julenka78 wrote:Ja wczoraj wieczorkiem uczyłam mojego małża krokow zumby hehehe
śmiech na sali :)))))
on chciałby troche zrzucić kg i chyba sie spodobałoA fitnes z nim to był normalnie nie do opisania, ze śmiechu to moje mięśnie brzucha pracowały dwa razy ciężej
Marronek wrote:Hmm... od rozmyślania o drugim śniadaniu głodna się zrobiłam. Idę sobie coś zjeśćjulenka78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julenka78 wrote:Macie jakiś pomysł na obiadek?
Zależy co masz w lodówce
U mnie dzisiaj będzie gulasz indyczy z ryżem i gotowanymi szparagami - szybkie proste i smaczne daniejulenka78 lubi tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny