Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:kochana to nasikaj rano do kubeczka pojdz na wizyte a potem zatestuj mozna tak chyba czy nie?
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
Misty nie wiem dokladnie hehe moze zrob nastepnego dnia jak wizyta nic nie wyjasni:D
Ale mam nadzieje ze beda dobre wiadomosci chociaz ja sie na tym nie znam czy bedzie juz cos widac czy nie ale powinno gdyby sie sos tam wyklulo:DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 21:36
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Pewnie, że tak można
w czym problem?
pisze ze nie estem pewna ale jak mowisz ze mozna to ok:D
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Mysle, ze jak zrobie test o 12 to tez nie bedzie znow tak zle. A moze moja gin wczesniej stwierdzi, co tam jest grane
zobaczymy. Tak czy tak, jutro sie wszystko okaze, zatem kciuki w gore kochane! Jeszcze santoocha tez czeka na @
Chyba, ze jutro wstane i bedzie @ ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 21:42
Kaśka28, Ania07, Agrafka, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Hej Kasia gdzies ty bylka jak ciebie nie bylo:D ja tez kiedys mialam takie cos przez kilka dni nawet nie umialam minimalnie glowa ruszyc...mialam zapalenie miesnia...bol okropny..nie zazdroszcze... a u mnie niedziela nuuudnoDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Aniu zastanawiam sie czy tam wszytko wtedy bedzie dobrze bo jak sie idzie z moczem do badania to trzeba utrzymac odpowiednia temp czy cos
pisze ze nie estem pewna ale jak mowisz ze mozna to ok:D
Nie słyszałam o tymja zawsze sikałam, zawijałam w worek, do torebki i do laboratorium szłam
Poza tym jak w domu jak stoi w temperaturze pokojowej to nic się nie stanieKaśka28 lubi tę wiadomość