Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Jeśli badanie będzie później niż po godzinie od pobrania to trzeba trzymać mocz w temp 4-8, można tak do 24h od pobrania.
Ale zawsze istnieje prawdopodobieństwo zafałszowania wyniku.
O widzisz, mi tam nigdy nic nie mówili jak nosiłam mocz do badania. Dobrze wiedzieć. -
nom do lodówki
nakleić czerwoną czaszkę to może nikt nie ruszy
ale myślę że jak już czekasz na testowanie to jak ci nic nie wyniknie z poniedziałkowej wizyty to zrób testa rano we wtorekMisty87, Kaśka28, santoocha, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Jeszcze santoocha tez czeka na @
Chyba, ze jutro wstane i bedzie @ ...
Nie czekam na @, tylko na pozytywny test, a co nie wolno?
Poważnie to ja też myślę, że jutro się wyklaruje..
Chociaż ten mój ból macicy (który dziś jest dużo slabszy) jest dziwny- jakbym miała tampon w macicy. Nie umiem tego określić...
Sara przykro mi że test masz -, ale czy Ty też nie za wcześnie zrobiłaś? Ja zrobiłam w 12dpo i się głupia zdołowałam...
Misty, najwyżej od porannego siusiania pij mało płynów i zrób test jak wrócisz od gina.
Ania07, Kaśka28, Misty87, Little Frog, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:O widzisz, mi tam nigdy nic nie mówili jak nosiłam mocz do badania. Dobrze wiedzieć.
Ja pracuję w firmie obsługującej laboratoria i czasami mam pytania od Pań laborantek, które obudziły się z ręką w nocniku i dzownią z pytaniem ile i jak można przechowywać siki i "to drugie" do czasu wykonania badania, bo ona zagląda na półkę a tam oooo skończyły się testyi zamówienie super pilne.
Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Hej Kasia gdzies ty bylka jak ciebie nie bylo:D ja tez kiedys mialam takie cos przez kilka dni nawet nie umialam minimalnie glowa ruszyc...mialam zapalenie miesnia...bol okropny..nie zazdroszcze... a u mnie niedziela nuuudno
-
Kasiu, znam ten bol...
Tak zrobie, jak cos to zatestuje we wtorek. Maz dostal 2 dni wolne wiec bedzie i jutro ze mna na wizycie i ewentualnie we wtorek
Chociaz... nie wierze jakos, ze tak szybko by mi sie udalo. Wole sie pozytywnie rozczarowacLittle Frog, Ania07, Kaśka28, Agrafka lubią tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Kasiu, znam ten bol...
Tak zrobie, jak cos to zatestuje we wtorek. Maz dostal 2 dni wolne wiec bedzie i jutro ze mna na wizycie i ewentualnie we wtorek
Chociaz... nie wierze jakos, ze tak szybko by mi sie udalo. Wole sie pozytywnie rozczarowacMisty87 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:ja dzis zjadalam cala czekolade milki babelkowa znczy sie @ juz tuz tuz
Ania07 lubi tę wiadomość
-
kasia_czarna wrote:Hej Kobietki jak minela niedziela??? u mnie slabo cos mi wlazlo w kark i dzis w pracy chodzilam jak polamana:(
Nadal boli kupilam plaster zaraz bede go naklejac na karczycho -
git
wypiłam w kinie wieeeeeelką colę, zjadłam wieeeeeelkie nachosy i umieram teraz
Misty87, kasia_czarna, Fidelissa, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150