Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:Kochane mam takie pytanie.. jak to robicie że jak wpiszecie cos na forum to pod przerywana linia wyswietla sie wykres? Albo coś jak Ty masz Ewelina? trzeba miec wykupiony pakiet??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aktualna lista:
Quendi - 12.12.2013 wynik "-" testowy (ale nie tracimy nadziei)
_cleo_ (12.12.2013) wynik: "+" testowy
Little Frog - 13.12.2013
Macierzanka:)- (16.12.2013)
aaaaga - (18.12.2013)
Ewelina23 -(19.12.2013)
olka25 - (20.12.2013)
Melula - 22.12.2013 (ze względu na duphaston)
Saramago - (23.12.2013)
Olka30 - (25.12.2013 )
misiaa -(29.12.2013
Lucy (29.12.2013)
Anka10222 - 30.12.2013
pysia - (31.12.2013)
justysia90 - 31.12.2013
Czarna94 - 02.01.2014
Milcia-(7.01.2014)
-
nick nieaktualny
-
ale miałam chętkę na szpinak... mmmmmmmmmmmmm
wogóle dziś szaro, buro i ponuro za oknem, a mnie rozpiera energia... <jupi>
choinka nadal na mnie zerka i daje znak: ubierz mnie, jestem taka nagusieńka <he he he>
zakupiłam dla niej troszkę ozdób i chyba się skuszęFasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość
-
Ja również się zgłaszam i czekam na moją pierwszą FASOLKĘ Mój wykres jakoś nie za bardzo mnie raduje ....... więc zajmę może swój wieczór dekorowaniem pierniczków, które upiekłam w tygodniu Też już chcę choinkę..... wszystkie macie Ściskam i trzymam kciuki !!!!!!!!
Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Fasolkowa duszyczka wrote:Ja również się zgłaszam i czekam na moją pierwszą FASOLKĘ Mój wykres jakoś nie za bardzo mnie raduje ....... więc zajmę może swój wieczór dekorowaniem pierniczków, które upiekłam w tygodniu Też już chcę choinkę..... wszystkie macie Ściskam i trzymam kciuki !!!!!!!!
cześć, witamy wśród staraczek!
ja jeszcze nie ozdobiłam swojej choinki, ale się na nią czaję od kilku dni... -
OHoho....sporo tu się działo, ale dziś nie nadrabiam...dziś nadrobię jedynie zaległości w śnie z zeszłej nocy Byłam 5 godzin w pracy i było to chyba najdłuższe 5 godzin pracy jakie przeżyłam. @ dalej nie ma, a powinna już w zasadzie być, teścik negatywny, jestem chora i wszystko mnie boli Do jutra Mam nadzieję, że będę mogła przeczytać wtedy same dobre wiadomości od Was
-
Lucy wrote:Kochana a co sie stało, czemu aż szanse pogrzebane?
Dzień, a już prawie wieczór - dobry
Trochę się już opamiętałam
Powiem tylko o sobie, że mam hirsutyzm, wysoki cukier, hiperprolaktynemię i trochę niski progesteron (jest jeszcze długa lista innych hormonów i też poza normą - ale to ponoć nic). Badanie drożności udrożniło jajowody częściowo, a mężulek mój ze stresu oddał niewiele nasienia do badania.
A ten odrazu, że najlepiej in-vitro lub inseminacja spermą dawcy nie zlecając żadnego leczenia, żadnych badań na obecność bakterii, posiewów, nic! A jak mu powiedziałam, że chcę próbować naturalnie, ewentualnie inseminacja to powiedział mi, że każdy by chciał. To tak w skrócie.
Powodzenia nowym forumowiczkom życzę -
No a co do choinki, to ja zawsze stroiłam ją w dzień wigilijny, ale tym razem zrobię to dzień wczesńiej, bo "wylatujemy" z domu i nie będzie potem kiedy, a pierniki mmm...uwielbiam
Fasolkowa duszyczko, czy w avatarze to Twoje dzieła? Aż mi tu przez monitor zapachniało...Fasolkowa duszyczka lubi tę wiadomość