X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Jestem jestem, nie opuszcze Was, chyba ze mnie wygonicie :)
    Ide cos zjesc...moj ost posilek, wczoraj o 17.
    OHO... Mam następne pouczenie napisać? :D
    Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już :D

Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:59

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i witam tych z którymi sie juz witałam i tych z którymi witam sie teraz :)

Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Jestem i witam tych z którymi sie juz witałam i tych z którymi witam sie teraz :)

hejjj :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa Panienka wrote:
    wezwana do tablicy i obecna!
    No ja mysle Ewelink tez chyba jest pewnie nas tu podczytuje z tel :D buziaki dla niej :D
    Melua dobre dobre:D

A znacie ten?
    Proboszcz wita nwego wikarego i mowi ze ida zaczynac spowiedz...mlody wikary sie przestraszyl ze sobie nie poradzi i swoje watpliwosci od razu zglosil proboszczowi ten wytlumaczyl mu ze bedzie w konfesjonale obok i jakby co ma podejsc sie zapytac a on mu wszystko wyjasni. I tak zaczela sie spowiedz po godzinie proboszcza wezwano do pilnego telefonu a do mlodego wikarego weszla mloda kobieta
    -Prosze ksiedza zgrzeszylam...zrobilam mojemu chlopakowi dobrze ustami...
    wikary spanikowany bo nie wie jak sie zachowac i jaka pokute zadac w panice pobiegl do ministranta i z nadzieja ze beda wiedziec jaka pokute dale proboszcz za takie cos pyta
    -mlody co proboszcz daje za loda?
    -...snikersa
    :D :D :D :D

Nati89, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina trzymam kciuki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    OHO... Mam następne pouczenie napisać? :D
    Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już :D

Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.?
    12 dpo, i 31 dc, wiesz wiem, ze się nie czeka, ale wczoraj już miała krople krwi na papierze, dwa cykle z rzedu tak miałam i okres przyszedł za 2 dni. Za pierwszy razem myślałam, ze to implantacja, ale niestety nastepny dzień cisza, i na następny @, w zeszłym cyklu miałam znaowu dwa dni śluzu z domieszka krwi i na nastepny dzień @, wiec się nie nastawiam, ze teraz bedzie inaczej. Pozatym humor mam nawet wporządku :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki :) wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    12 dpo, i 31 dc, wiesz wiem, ze się nie czeka, ale wczoraj już miała krople krwi na papierze, dwa cykle z rzedu tak miałam i okres przyszedł za 2 dni. Za pierwszy razem myślałam, ze to implantacja, ale niestety nastepny dzień cisza, i na następny @, w zeszłym cyklu miałam znaowu dwa dni śluzu z domieszka krwi i na nastepny dzień @, wiec się nie nastawiam, ze teraz bedzie inaczej. Pozatym humor mam nawet wporządku :)
    To dobrze ze humorek dopisuje jaky co prosze sie zglosic do mnie to go jakos poprawie mam go dzisiaj dosyc sporo czestujcie sie :D

Macierzanka:), Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki :) wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.
    Moniczko wiem co czujesz tez tak wiele razy myslalam ale to nie jest twoja wina w ogole nie wolno myslec w kategorii winy NIE WOLNO slyszysz??!! ani mi sie waz obwiniac siebie ze nie mozesz dac dziecka no co ty Moniczko glowa do gory cyc do przodu tak to bylo Misty?

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia za wcześnie zrobiłaś test:) Masz termin na 14 dopiero przecież:) Ja mam termin na wczoraj/ dzisiaj a jeszcze nie robiłam podejścia do testu

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka :)
    Polak glodny, Polak zly :)
    Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugie :D i to jest piekne!

Nati89, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Wiem, co czujesz, ja to samo mojemu mówilam, że żadna ze mnie kobieta skoro dziecka nie mogę urodzić, ale to bylo wczesniej zanim hormony badałam w dodatku pwoiedziałam mu "nie dość, ze dziecka nie mogę Ci dać, to pewnie się okaże, ze wszystko z mojej winy. Powiedział, ze mam rzesac tak gadac, Zroiłam hormony wszystkie ok, przyczyna leży widocznie gdzieś indziej. Niestety czasmi potzreba czasu.. tylko ile? Ale nie możesz tak mówići i się obwiniać wszystko sie ułoży :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Monia, widzisz...nie tylko masz wsparcie nasze, ale przede wszystkim męża :):) I przede wszystkim NIE OBWINIAJ SIĘ! Chciałam to napisać na początku i zapomniałam...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...

Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
    Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania!

1237397y6kr97ild4.gif
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Najwazniejsze wsparcie meza! :*

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ja bym bez Was zrobiła :*

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak za pamięci pytam co tam u Lili266? Niedługo masz termin testowania. Odezwij się !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:10

1237397y6kr97ild4.gif
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka :)
    Polak glodny, Polak zly :)
    Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugie :D i to jest piekne!

już? po tylu godznach? Pamiętaj o Fasolce...

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...

Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
    Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania!
    U mnie to trzeci cykl, muszę to pwoiedzieć gin, ja słyszałam, że to jest przy pco, ale u mnei niby to jest a tak na prwde nie, tak ginekolog pwoiedzial, ze niby jest jakis problem, ale tak na prawdę go nie ma, cyklę mam długie, ale już się skracają skołonność do tradziku, ale prawie go wyleczyłam, sporadycznie coś wyskoczy i badania hormonalne bardzo dobre. Wiec to może psychika..

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Malinowa Panienka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Co ja bym bez Was zrobiła :*

nie wiem ale nie byłabyś aż tak szczęśliwa :P

Misty87, Nati89, Little Frog lubią tę wiadomość

[*] Jagoda 18.03.2014
    [*] Antosia 13.01.2019

Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
    MTHFR 1298A>C hetero
    Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150
‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ