Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
OHO... Mam następne pouczenie napisać?Misty87 wrote:Jestem jestem, nie opuszcze Was, chyba ze mnie wygonicie

Ide cos zjesc...moj ost posilek, wczoraj o 17.
Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już
Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:59
-
No ja mysle Ewelink tez chyba jest pewnie nas tu podczytuje z telMalinowa Panienka wrote:wezwana do tablicy i obecna!
buziaki dla niej 
Melua dobre dobre:D
A znacie ten?
Proboszcz wita nwego wikarego i mowi ze ida zaczynac spowiedz...mlody wikary sie przestraszyl ze sobie nie poradzi i swoje watpliwosci od razu zglosil proboszczowi ten wytlumaczyl mu ze bedzie w konfesjonale obok i jakby co ma podejsc sie zapytac a on mu wszystko wyjasni. I tak zaczela sie spowiedz po godzinie proboszcza wezwano do pilnego telefonu a do mlodego wikarego weszla mloda kobieta
-Prosze ksiedza zgrzeszylam...zrobilam mojemu chlopakowi dobrze ustami...
wikary spanikowany bo nie wie jak sie zachowac i jaka pokute zadac w panice pobiegl do ministranta i z nadzieja ze beda wiedziec jaka pokute dale proboszcz za takie cos pyta
-mlody co proboszcz daje za loda?
-...snikersa
Nati89, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
12 dpo, i 31 dc, wiesz wiem, ze się nie czeka, ale wczoraj już miała krople krwi na papierze, dwa cykle z rzedu tak miałam i okres przyszedł za 2 dni. Za pierwszy razem myślałam, ze to implantacja, ale niestety nastepny dzień cisza, i na następny @, w zeszłym cyklu miałam znaowu dwa dni śluzu z domieszka krwi i na nastepny dzień @, wiec się nie nastawiam, ze teraz bedzie inaczej. Pozatym humor mam nawet wporządkuMacierzanka:) wrote:OHO... Mam następne pouczenie napisać?

Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już
Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.?
-
Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.
-
To dobrze ze humorek dopisuje jaky co prosze sie zglosic do mnie to go jakos poprawie mam go dzisiaj dosyc sporo czestujcie sieNati89 wrote:12 dpo, i 31 dc, wiesz wiem, ze się nie czeka, ale wczoraj już miała krople krwi na papierze, dwa cykle z rzedu tak miałam i okres przyszedł za 2 dni. Za pierwszy razem myślałam, ze to implantacja, ale niestety nastepny dzień cisza, i na następny @, w zeszłym cyklu miałam znaowu dwa dni śluzu z domieszka krwi i na nastepny dzień @, wiec się nie nastawiam, ze teraz bedzie inaczej. Pozatym humor mam nawet wporządku

Macierzanka:), Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Moniczko wiem co czujesz tez tak wiele razy myslalam ale to nie jest twoja wina w ogole nie wolno myslec w kategorii winy NIE WOLNO slyszysz??!! ani mi sie waz obwiniac siebie ze nie mozesz dac dziecka no co ty Moniczko glowa do gory cyc do przodu tak to bylo Misty?XxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka

Polak glodny, Polak zly
Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugie
i to jest piekne!
Nati89, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Wiem, co czujesz, ja to samo mojemu mówilam, że żadna ze mnie kobieta skoro dziecka nie mogę urodzić, ale to bylo wczesniej zanim hormony badałam w dodatku pwoiedziałam mu "nie dość, ze dziecka nie mogę Ci dać, to pewnie się okaże, ze wszystko z mojej winy. Powiedział, ze mam rzesac tak gadac, Zroiłam hormony wszystkie ok, przyczyna leży widocznie gdzieś indziej. Niestety czasmi potzreba czasu.. tylko ile? Ale nie możesz tak mówići i się obwiniać wszystko sie ułożyXxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
-
Monia, widzisz...nie tylko masz wsparcie nasze, ale przede wszystkim mężaXxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
I przede wszystkim NIE OBWINIAJ SIĘ! Chciałam to napisać na początku i zapomniałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:10
-
Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...
Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania! -
Najwazniejsze wsparcie meza! :*XxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś. -
Misty87 wrote:Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka

Polak glodny, Polak zly
Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugie
i to jest piekne!
już? po tylu godznach? Pamiętaj o Fasolce...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
U mnie to trzeci cykl, muszę to pwoiedzieć gin, ja słyszałam, że to jest przy pco, ale u mnei niby to jest a tak na prwde nie, tak ginekolog pwoiedzial, ze niby jest jakis problem, ale tak na prawdę go nie ma, cyklę mam długie, ale już się skracają skołonność do tradziku, ale prawie go wyleczyłam, sporadycznie coś wyskoczy i badania hormonalne bardzo dobre. Wiec to może psychika..Macierzanka:) wrote:Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...
Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania! -
XxMoniaXx wrote:Co ja bym bez Was zrobiła :*
nie wiem ale nie byłabyś aż tak szczęśliwa
Misty87, Nati89, Little Frog lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150