Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misty87 wrote:Jestem jestem, nie opuszcze Was, chyba ze mnie wygonicie
Ide cos zjesc...moj ost posilek, wczoraj o 17.
Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już
Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:59
-
Malinowa Panienka wrote:wezwana do tablicy i obecna!
buziaki dla niej
Melua dobre dobre:D
A znacie ten?
Proboszcz wita nwego wikarego i mowi ze ida zaczynac spowiedz...mlody wikary sie przestraszyl ze sobie nie poradzi i swoje watpliwosci od razu zglosil proboszczowi ten wytlumaczyl mu ze bedzie w konfesjonale obok i jakby co ma podejsc sie zapytac a on mu wszystko wyjasni. I tak zaczela sie spowiedz po godzinie proboszcza wezwano do pilnego telefonu a do mlodego wikarego weszla mloda kobieta
-Prosze ksiedza zgrzeszylam...zrobilam mojemu chlopakowi dobrze ustami...
wikary spanikowany bo nie wie jak sie zachowac i jaka pokute zadac w panice pobiegl do ministranta i z nadzieja ze beda wiedziec jaka pokute dale proboszcz za takie cos pyta
-mlody co proboszcz daje za loda?
-...snikersa
Nati89, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka, dżona lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:OHO... Mam następne pouczenie napisać?
Moja babcia śp. mówiła zawsze jak była u nas na obiedzie: wygońcie mnie już
Nati, a Ty co? Na @ się nie czeka, tylko odgania. A Ty masz który dpo.? -
Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.
-
Nati89 wrote:12 dpo, i 31 dc, wiesz wiem, ze się nie czeka, ale wczoraj już miała krople krwi na papierze, dwa cykle z rzedu tak miałam i okres przyszedł za 2 dni. Za pierwszy razem myślałam, ze to implantacja, ale niestety nastepny dzień cisza, i na następny @, w zeszłym cyklu miałam znaowu dwa dni śluzu z domieszka krwi i na nastepny dzień @, wiec się nie nastawiam, ze teraz bedzie inaczej. Pozatym humor mam nawet wporządku
Macierzanka:), Little Frog, Nati89 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
wszystkim wam razem i każdej z osobna. Oczywiście zaś sie rozpłakałam przy męzowi i powiedziałam mu ze go przepraszam ze mu nie moge dać dziecka. A on mnie przytulił i powiedział że mam przestać bo napewo je mamy tylko że za szybko. A ja naprawde liczyłam choć na cien cienia jakiś.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka
Polak glodny, Polak zly
Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugiei to jest piekne!
Nati89, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny nie było mnie chwile i jak czytałam te wasze pocieszenia to Wielki dzieki
-
I przede wszystkim NIE OBWINIAJ SIĘ! Chciałam to napisać na początku i zapomniałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:10
-
Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...
Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania! -
-
Misty87 wrote:Juz jem sniadanko! Nawet popijam zielona herbatka
Polak glodny, Polak zly
Swoja droga wczoraj wesole pocieszaly te smutne, dzis smutasy sa radosne i pocieszaja te drugiei to jest piekne!
już? po tylu godznach? Pamiętaj o Fasolce...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Macierzanka:) wrote:Nati, no to jak nie ten to nastepy. Ja mam tez te zakichane plamienia właśnie...
Monia, ale Ty nie możesz myśleć, że nie dasz mu dziecka.
Grunt to nastawienie. Ma być optymistyczne i pozytywne i (co jest juz trudniejsze) dalekie od nakręcania! -
XxMoniaXx wrote:Co ja bym bez Was zrobiła :*
nie wiem ale nie byłabyś aż tak szczęśliwaMisty87, Nati89, Little Frog lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150