Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati89 wrote:Robię pulpety w sosie koperkowym
Ja ide zrobic pranie znaczy sie wstawic niech pralka pierzeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:50
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ja też jestem dobrej myśli, że się uda
Nie teraz, to później, ale w końcu się uda! Staram się nie dopuszczać negatywnego myślenia, chociaż czasami przebiegnie mi taka przez głowę, ale staram się jej jak najszybciej pozbyć i zastąpić czymś pozytywnym
Oho, pora obiadowa się zaczyna
Ja jem biszkopty i jogurt waniliowy. Od wczoraj mój żołądek się mi buntuje!Macierzanka:), Nati89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte
Little Frog, Macierzanka:), Misty87, Rudasek, Nati89, XxMoniaXx, LadyDi, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ale plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte
Gratuluję!Ale się cieszę!
Wstaw potem koniecznie!
Ale sie tu dzis zrobi wesoło! Tchnęło to we mnie nowe siłyLittle Frog, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ale plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte
I po co tyle stresu było?
Biedny gin to pewnie musiał po Twoim wyjściu podłogę myć
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
gratuluje ewelinko
Piotrek dojechal do ciebie
Ale sie wzruszylamMacierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Little Frog wrote:Oho, pora obiadowa się zaczyna
Ja jem biszkopty i jogurt waniliowy. Od wczoraj mój żołądek się mi buntuje!
A podane, dwa razy bardziej smakuje
Kaśka28, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość
-
A co do adopcji, to u nas jest to jedyna opcja jeżeli nam sie nie uda w ciągu najbliższych pięcu lat. Ale nawet jak sie nam uda i będą na to fundusze, to i tak chciałabym kiedyś uszczęśliwić jakieś dziecko!
Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??
-
Ewelinka to super świetna wiadomośća nie mówiłam ze usłyszysz serduszko
bardzo sie ciesze
-
Little Frog wrote:Tu to się w 100% zgadzam!!
Aneta90, karmela85, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNigdy nie mialam takiego stresu w sobieserio. Jak uslyszalam serduszko to wszystko zd mnie zeszlo i zaczelam ryczec. Dojechal w ostatnim momecie patrzyl na mnie i sam mial lzy. W
dziekuje Wam kochane.Macierzanka:), Little Frog, Misty87, Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość
-
Cudownie, dawaj foteczke..chcemy zobaczyc!!!!!
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??
ja sie na tych sprawach tak do konca nie znam ale jak kazal przyjsc to idz
i tylko spokojnie:D serdecznie gratuluje
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:No jak mi mężuś czasem zrobi kolację, z pozoru niby to samo co zwykle, to i tak inaczej to smakuje!
Mam nadzieję, że zrozumiał. Wcześniej robiliśmy sobie takie nasze dni
Raz w miesiącu był mój dzień i raz w miesiącu jego. Wtedy każdy spełnia każde życzenie drugiego z uśmiechem na twarzy
Oczywiście w granicach rozsądku
Ale miło czasami tak jak ktoś wszystko Ci pod nos podłoży
Chyba musimy znów zacząć to praktykować!
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Nigdy nie mialam takiego stresu w sobieserio. Jak uslyszalam serduszko to wszystko zd mnie zeszlo i zaczelam ryczec. Dojechal w ostatnim momecie patrzyl na mnie i sam mial lzy. W
dziekuje Wam kochane.gratuluje jeszcze raz
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??