X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robię pulpety w sosie koperkowym :):)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Robię pulpety w sosie koperkowym :):)
    Przyslij troszke :D
    Ja ide zrobic pranie znaczy sie wstawic niech pralka pierze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:50

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem dobrej myśli, że się uda :) Nie teraz, to później, ale w końcu się uda! Staram się nie dopuszczać negatywnego myślenia, chociaż czasami przebiegnie mi taka przez głowę, ale staram się jej jak najszybciej pozbyć i zastąpić czymś pozytywnym :)

Oho, pora obiadowa się zaczyna :D
    Ja jem biszkopty i jogurt waniliowy. Od wczoraj mój żołądek się mi buntuje!

Macierzanka:), Nati89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte

Little Frog, Macierzanka:), Misty87, Rudasek, Nati89, XxMoniaXx, LadyDi, Bursztynka lubią tę wiadomość

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ale plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte
    No to kochana ja płaczę razem z Tobą!
    Gratuluję! :D Ale się cieszę!
    Wstaw potem koniecznie!
    Ale sie tu dzis zrobi wesoło! Tchnęło to we mnie nowe siły :)

Little Frog, Ewelina23 lubią tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    No widzisz!!! :) I po co tyle stresu było? :) Biedny gin to pewnie musiał po Twoim wyjściu podłogę myć :D

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Teraz to ja sie poplakalam :) gratuluje ewelinko :D Piotrek dojechal do ciebie
    Ale sie wzruszylam

Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • karmela85 Ekspertka

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko a pisały Ci dziewczyny, że się popłaczesz a Ty się stresowałaś:)
    A ja właśnie kończę jeść pół czekolady:p

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Oho, pora obiadowa się zaczyna :D
    Ja jem biszkopty i jogurt waniliowy. Od wczoraj mój żołądek się mi buntuje!
    To ja powiem tyle, że dziś jem obiadek mamusi ;)
    A podane, dwa razy bardziej smakuje

Kaśka28, Little Frog, Misty87 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    A podane, dwa razy bardziej smakuje
    Tu to się w 100% zgadzam!!

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do adopcji, to u nas jest to jedyna opcja jeżeli nam sie nie uda w ciągu najbliższych pięcu lat. Ale nawet jak sie nam uda i będą na to fundusze, to i tak chciałabym kiedyś uszczęśliwić jakieś dziecko!

Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Ewelinka to super świetna wiadomość :) a nie mówiłam ze usłyszysz serduszko :) bardzo sie ciesze :)

age.png

Wysłany: 12 lutego 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Tu to się w 100% zgadzam!!
    No jak mi mężuś czasem zrobi kolację, z pozoru niby to samo co zwykle, to i tak inaczej to smakuje!

Aneta90, karmela85, Little Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość

1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie mialam takiego stresu w sobieserio. Jak uslyszalam serduszko to wszystko zd mnie zeszlo i zaczelam ryczec. Dojechal w ostatnim momecie patrzyl na mnie i sam mial lzy. W
    dziekuje Wam kochane.

Macierzanka:), Little Frog, Misty87, Kasiula09, dżona lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

Cudownie, dawaj foteczke..chcemy zobaczyc!!!!!

Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??
    Hej Gratuluje :) ja sie na tych sprawach tak do konca nie znam ale jak kazal przyjsc to idz :D i tylko spokojnie:D serdecznie gratuluje :D

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    No jak mi mężuś czasem zrobi kolację, z pozoru niby to samo co zwykle, to i tak inaczej to smakuje!
    Wczoraj to tłumaczyłam mężowi. Mówię mu, że nie narzekam, że wszystko w domu robię ja (bo nie pracuję), a on pracuje. Tylko czasami tęsknię za tym, żeby mi ktoś coś podał :) Mam nadzieję, że zrozumiał. Wcześniej robiliśmy sobie takie nasze dni :) Raz w miesiącu był mój dzień i raz w miesiącu jego. Wtedy każdy spełnia każde życzenie drugiego z uśmiechem na twarzy :) Oczywiście w granicach rozsądku :) Ale miło czasami tak jak ktoś wszystko Ci pod nos podłoży :) Chyba musimy znów zacząć to praktykować! :)

Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Nigdy nie mialam takiego stresu w sobieserio. Jak uslyszalam serduszko to wszystko zd mnie zeszlo i zaczelam ryczec. Dojechal w ostatnim momecie patrzyl na mnie i sam mial lzy. W
    dziekuje Wam kochane.
    O Boze jak cudownie no Mega mega :D gratuluje jeszcze raz

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta90 wrote:
    Niestety też nie jestem zbytnio obeznana, ale wydaje mi się, że skoro tak powiedział, to jest to możliwe.

‹‹ 750 751 752 753 754 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ