Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta90 wrote:Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo. Robilam trzy testy wyszly pozytywne. Okres mialam 13 stycznia wiec bylam wczoraju ginka i powiedzial ze nic nie widzi jeszcze byl on ze stazystka i slyszalam jak pomiary podawala jemu i mowila pecherzyk 11 kazal mi przyjsc za tydzień czy to mozliwe zw za tydzien juz bdz widoczne czy zdazy zarodek tyle urosnac zeby bylo go ciut chociaz widac? Lekar mowil ze mam traktowac siebie jako ciezarna i zebym folik brala. A dodam ze dzisiaj ranp zrobilam jeszcze test i pozytywny wyszedl.Nie wiem czy mam powody do niepokoju prosze o rade??
Ja tego nie znamm w praktyce jeszcze
Aneta90 lubi tę wiadomość
-
Ewelinko cieszymy sie razem z Wami :*
Aneta90, ja rowniez mialam 13 stycznia @ rowniez robilam testy, wczoraj 2 pozytywne. A w pon bylam u gin i nic jeszcze nie widziala. Kazala przyjsc za 10 dni wiec ide 20tego. Jedziemy na tym samym wozkuMacierzanka:), Ewelina23, Aneta90 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Wczoraj to tłumaczyłam mężowi. Mówię mu, że nie narzekam, że wszystko w domu robię ja (bo nie pracuję), a on pracuje. Tylko czasami tęsknię za tym, żeby mi ktoś coś podał
Mam nadzieję, że zrozumiał. Wcześniej robiliśmy sobie takie nasze dni
Raz w miesiącu był mój dzień i raz w miesiącu jego. Wtedy każdy spełnia każde życzenie drugiego z uśmiechem na twarzy
Oczywiście w granicach rozsądku
Ale miło czasami tak jak ktoś wszystko Ci pod nos podłoży
Chyba musimy znów zacząć to praktykować!
Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ale miło czasami tak jak ktoś wszystko Ci pod nos podłoży
Chyba musimy znów zacząć to praktykować!
Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Kradnij, kradnij. Z pozoru dziecinne, ale za to jakie miłe!
mysmy kiedys mieli srody dla wiebie w sensie wieczory a ze dziisaj sroda to moze do tego wrocimywtedy gralismy w gry planszowe winko dobra muzyka hehe jak nas natchnelo to swiece
zawsze sie sprzeczalismy w co mamy zagrac:D ja obstawalam za scrable a on za eurobusines hehe i tak kilka godzin gralismy raz w jedno raz w drugie czasmai karty
w wojne hehe
Macierzanka:), Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Hej Gratuluje
ja sie na tych sprawach tak do konca nie znam ale jak kazal przyjsc to idz
i tylko spokojnie:D serdecznie gratuluje
brzuch mnie boli jak na okres i piersi i siusiam czesto
Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ewelinko cieszymy sie razem z Wami :*
Aneta90, ja rowniez mialam 13 stycznia @ rowniez robilam testy, wczoraj 2 pozytywne. A w pon bylam u gin i nic jeszcze nie widziala. Kazala przyjsc za 10 dni wiec ide 20tego. Je
dziemy na tym samym wozkuja ide we wt mam nadzieje ze bedzie juz cos widac
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:No właśnie Aneta, popełniłam faux pas
GRATULUJĘ!
Z Misty będzie Ci raźniej, bo chyba będziecie iść łeb w łeb!Macierzanka:), Misty87 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kupiłam dla męza jako dodatek do pozytywnego testu .. (może kiedyś sie przyda) takie bodo - getry dla dzidziusia zieloe takie słodkie bo bodów żadnych fajnych nie było.
Miałam opory po tej spadającej temp żeby je kupić ale kupiłam . Może kiedyś sie przydadzą .
Ewelinka i widzisz co Ci mówiłam wczoraj :p żebyś dużo chusteczek ze sobą zabrałaMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Ale plakalam jak glupia! Fasolinka ma 1cm serduszko bije 145/min wszystko jest dobrze . Wstawie wam fote jak wrocimy bo musze jechac ze skierowaniem na szpital zeby mnie umowili na wizyte
ale zazdroszczę... ja dopiero 1 marca zobaczę ją znów na usggratulacje mamuśka
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150