Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monia my sie tez kiedys doczekamy zobaczysz nie lam sie naprawde mysl pozytywnie kochanaXxMoniaXx wrote:Dziewczyny Boże jak ja wam zazdroszcze. Kiedy ja poczuje takie coś jak wy.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Staram sie myśleć .. szłam na miasto żeby przestać myślec o I kresce o @ i wogóle ale na moje nieszczęscie mięłam dziś i przy takiej pogodzie chyba z 5 kobiet z wozkami . Ja chyba musze na bezludną wypse pojechać dla polepszenia psychiki
-
nick nieaktualny
-
poczekamy i na Ciebie!Malinowa Panienka wrote:ale zazdroszczę... ja dopiero 1 marca zobaczę ją znów na usg
gratulacje mamuśka 

Kasiu masz rację serduszko w serduszko
Karmela i Monia, ja trzymamz Was baaaardzo mocno w dalszym ciągu.
Ale na chwile Was opusczam, aż mi szkoda, bo tak tu miło sie zrobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:36
Kaśka28, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
a wogóle sie zastanawiam czy jak sie nie uda to nie zacze mierzyc temo dopochwowo.. bo ten pomiar jest chyba najbardziej wiarygodny.. bo co jesli ktoś śpi np z otwartymi ustami to przecież jama ustna mu sie ochładza i jak tu potem mierzyc ... to jest dla mnie troche niezrozumiałe
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Kochana ja tez tak mam ale jak widzisz takie kobitki to ciesz sie i mysl ze za chwile tez bedziesz taka szczesliwa mamusiaXxMoniaXx wrote:Staram sie myśleć .. szłam na miasto żeby przestać myślec o I kresce o @ i wogóle ale na moje nieszczęscie mięłam dziś i przy takiej pogodzie chyba z 5 kobiet z wozkami . Ja chyba musze na bezludną wypse pojechać dla polepszenia psychiki

Aneta90 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
Ja tez od tego cyklu zaczelam mierzyc dowcipnie hehe ale jak mierzylam w ustach to sie niegdy nad tym nie zastanawialam a zawsze spie z otwarta buzia heheXxMoniaXx wrote:a wogóle sie zastanawiam czy jak sie nie uda to nie zacze mierzyc temo dopochwowo.. bo ten pomiar jest chyba najbardziej wiarygodny.. bo co jesli ktoś śpi np z otwartymi ustami to przecież jama ustna mu sie ochładza i jak tu potem mierzyc ... to jest dla mnie troche niezrozumiałeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
No ja też się dołuję jak widzę szczęśliwe mamy z dziećmi albo w ciąży, moje wszystkie kolezanki albo w ciąży, albo już urodziły, też chciałabym tego doświadczyćXxMoniaXx wrote:Ja im źle nie życze broń boże i ciesze sie ze maja swoje maleństwa ale mnie jakos dołują

-
Kochana jak Ty to robisz że mimo swoich problemów masz w sobie tyle ciepła i wsparcia i optymizmu dla każdej z nasKaśka28 wrote:Kochana ja tez tak mam ale jak widzisz takie kobitki to ciesz sie i mysl ze za chwile tez bedziesz taka szczesliwa mamusia

podziwiam i dziękuje
-
Wiem wiem kochana nie napisalam ze im zle zyczysz chcialam tylko poeiwdziec ze zawsze jak taka mamusie widzisz to mysl ze za chwile tez tak bedziesz chodzic a nie sie dolujXxMoniaXx wrote:Ja im źle nie życze broń boże i ciesze sie ze maja swoje maleństwa ale mnie jakos dołują

Macierzanka milego dnia do zobaczenia pozniej
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
i jeszcze wypadało by iśc w odwiedziny do tej kuzynki ktora tydz temu urodziła , ale aż sie boje bo zaś bede miec doła cały miesiąc i tylko to odwlekam i odwlekamNati89 wrote:No ja też się dołuję jak widzę szczęśliwe mamy z dziećmi albo w ciąży, moje wszystkie kolezanki albo w ciąży, albo już urodziły, też chciałabym tego doświadczyć
-
hehehe nooo wtedy to ja marzyłam o chłopaku a teraz... o FasolceNati89 wrote:A ja oglądam Zbuntowanego Anioła
cofam się do lat kiedy żyło się beztrosko i było się dzieckiem, ciągle się marzyło, przeżywało zauroczenia, miłości pocałunki, itp 
-
Ja też tak mam, jak mam isć do koleżanki, któej mały ma juz 4 miesiace i widzę, jakon się już uśmiecha reaguje, śmieje się to, aż mnie zaciska z zazdrości ..XxMoniaXx wrote:i jeszcze wypadało by iśc w odwiedziny do tej kuzynki ktora tydz temu urodziła , ale aż sie boje bo zaś bede miec doła cały miesiąc i tylko to odwlekam i odwlekam