Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Dziewczyny Boże jak ja wam zazdroszcze. Kiedy ja poczuje takie coś jak wy.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Staram sie myśleć .. szłam na miasto żeby przestać myślec o I kresce o @ i wogóle ale na moje nieszczęscie mięłam dziś i przy takiej pogodzie chyba z 5 kobiet z wozkami . Ja chyba musze na bezludną wypse pojechać dla polepszenia psychiki
-
nick nieaktualny
-
Malinowa Panienka wrote:ale zazdroszczę... ja dopiero 1 marca zobaczę ją znów na usg
gratulacje mamuśka
Kasiu masz rację serduszko w serduszko
Karmela i Monia, ja trzymamz Was baaaardzo mocno w dalszym ciągu.
Ale na chwile Was opusczam, aż mi szkoda, bo tak tu miło sie zrobiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 12:36
Kaśka28, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
a wogóle sie zastanawiam czy jak sie nie uda to nie zacze mierzyc temo dopochwowo.. bo ten pomiar jest chyba najbardziej wiarygodny.. bo co jesli ktoś śpi np z otwartymi ustami to przecież jama ustna mu sie ochładza i jak tu potem mierzyc ... to jest dla mnie troche niezrozumiałe
LadyDi lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Staram sie myśleć .. szłam na miasto żeby przestać myślec o I kresce o @ i wogóle ale na moje nieszczęscie mięłam dziś i przy takiej pogodzie chyba z 5 kobiet z wozkami . Ja chyba musze na bezludną wypse pojechać dla polepszenia psychiki
Aneta90 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:a wogóle sie zastanawiam czy jak sie nie uda to nie zacze mierzyc temo dopochwowo.. bo ten pomiar jest chyba najbardziej wiarygodny.. bo co jesli ktoś śpi np z otwartymi ustami to przecież jama ustna mu sie ochładza i jak tu potem mierzyc ... to jest dla mnie troche niezrozumiałeDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:Ja im źle nie życze broń boże i ciesze sie ze maja swoje maleństwa ale mnie jakos dołują
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Kochana ja tez tak mam ale jak widzisz takie kobitki to ciesz sie i mysl ze za chwile tez bedziesz taka szczesliwa mamusia
podziwiam i dziękuje
-
XxMoniaXx wrote:Ja im źle nie życze broń boże i ciesze sie ze maja swoje maleństwa ale mnie jakos dołują
Macierzanka milego dnia do zobaczenia pozniejXxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Nati89 wrote:No ja też się dołuję jak widzę szczęśliwe mamy z dziećmi albo w ciąży, moje wszystkie kolezanki albo w ciąży, albo już urodziły, też chciałabym tego doświadczyć
-
Nati89 wrote:A ja oglądam Zbuntowanego Anioła
cofam się do lat kiedy żyło się beztrosko i było się dzieckiem, ciągle się marzyło, przeżywało zauroczenia, miłości pocałunki, itp
-
XxMoniaXx wrote:i jeszcze wypadało by iśc w odwiedziny do tej kuzynki ktora tydz temu urodziła , ale aż sie boje bo zaś bede miec doła cały miesiąc i tylko to odwlekam i odwlekam