Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nati89 wrote:A ja oglądam Zbuntowanego Anioła
cofam się do lat kiedy żyło się beztrosko i było się dzieckiem, ciągle się marzyło, przeżywało zauroczenia, miłości pocałunki, itp
Monia a temp w pochwie jest wyzsza niz w ustach zdecydowanie przedtem mialam do 36 zadko kiedy wieksza ale byla roznica przed owulacja i po a teraz jak mierze mam ponad 36 zobacze co bedzie po ovulceMisty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Gdzie to leci? na ktorym kanale?
Monia a temp w pochwie jest wyzsza niz w ustach zdecydowanie przedtem mialam do 36 zadko kiedy wieksza ale byla roznica przed owulacja i po a teraz jak mierze mam ponad 36 zobacze co bedzie po ovulce -
Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . Pomózcie
XxMoniaXx, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata86 wrote:Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . Pomózcie
-
XxMoniaXx wrote:ale ja głupia tylko zerkam na ten test choćbym tam nie wiadomo co ujrzec chciała ale ani po czasie kilkugodzinnym sie tam nic nie chce odbić .
-
Nati89 wrote:Ja kiedys zerknełam na test po 40 minutach pojawił się cień kreski, ale to oczywiscie było fałszywe. Wiec lepiej go wyrzuć, bo potem sie pojawi i sobie wkręcisz. Ja wręcz byłam pewna, dwa dni pozniej zrobiłam test jedna kreska przyszła @ po jakimś czasie i tyle.
przynajmniej bym miała motywacje zrobic drugi
jeszcze 4 te same mam w szafce
-
nick nieaktualny
-
Beata86 wrote:Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . PomózcieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Beata86 wrote:Chce mi sie płakać... chciałam męzowi niespodziankę zrobic na walentynki, a teraz musze go obudzic i mu o wszystkim powiedziec i zeby mnie szybko zawiózł...nie chce stracic tej fasolki, tak długo juz walczymy o nią
przykre. Ale biegiem jedźcie i napisz koniecznie potem co i jak . Ale ie załamuj sie bo to może być tylko plamieie a plamienia sie zdarzaja przeciez w ciązy !