Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gdzie to leci? na ktorym kanale?Nati89 wrote:A ja oglądam Zbuntowanego Anioła
cofam się do lat kiedy żyło się beztrosko i było się dzieckiem, ciągle się marzyło, przeżywało zauroczenia, miłości pocałunki, itp 
Monia a temp w pochwie jest wyzsza niz w ustach zdecydowanie przedtem mialam do 36 zadko kiedy wieksza ale byla roznica przed owulacja i po a teraz jak mierze mam ponad 36 zobacze co bedzie po ovulce
Misty87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
na Pulsie, etraz jest reklamaKaśka28 wrote:Gdzie to leci? na ktorym kanale?
Monia a temp w pochwie jest wyzsza niz w ustach zdecydowanie przedtem mialam do 36 zadko kiedy wieksza ale byla roznica przed owulacja i po a teraz jak mierze mam ponad 36 zobacze co bedzie po ovulce -
Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . Pomózcie
XxMoniaXx, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to może być plamoienie. Ale ja bym jechała . Lepiej dmuchac na zimne. ubieraj sie i jedź .Beata86 wrote:Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . Pomózcie
-
Ja kiedys zerknełam na test po 40 minutach pojawił się cień kreski, ale to oczywiscie było fałszywe. Wiec lepiej go wyrzuć, bo potem sie pojawi i sobie wkręcisz. Ja wręcz byłam pewna, dwa dni pozniej zrobiłam test jedna kreska przyszła @ po jakimś czasie i tyle.XxMoniaXx wrote:ale ja głupia tylko zerkam na ten test choćbym tam nie wiadomo co ujrzec chciała ale ani po czasie kilkugodzinnym sie tam nic nie chce odbić .
-
wiem ze to i tak nie ważny wynik no aleNati89 wrote:Ja kiedys zerknełam na test po 40 minutach pojawił się cień kreski, ale to oczywiscie było fałszywe. Wiec lepiej go wyrzuć, bo potem sie pojawi i sobie wkręcisz. Ja wręcz byłam pewna, dwa dni pozniej zrobiłam test jedna kreska przyszła @ po jakimś czasie i tyle.
przynajmniej bym miała motywacje zrobic drugi
jeszcze 4 te same mam w szafce
-
nick nieaktualny
-
Kochana tylko spokojnie bez paniki jak widzialas 2 kreski to cos widocznie jest na rzeczy jak ma cie to uspokoic to dzwon do gina ale tylko spokojnie z ego co wiem plamienia sie zdarzaja szczegolnie jak doszlo do zaplodnienia niedlugo przed teraminem @ wtedy tez mozna normalnie @ dostac..Nasza kolezanka Czarna tez dostala normalnie okres a po tym jak sie skonczyla ttchnelo ja zeby zrobic test i byl pozytyw takze sokojnieBeata86 wrote:Kochane może mi doradzicie bo w wątku na ktoryn się udzielam nikt mi nie odpowiada a nie wiem co robić, rano zrobiłam test ( 3 dni po spodziewanej ) no i jest blada druga kreska, a teraz byłam w wc i widze krew na majtkach:( nie wiem co robić, jechac do gina? Nie wiem jak sie zachowac, to moja pierwsza ciaza . PomózcieDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
o Boze co za niespodziankeBeata86 wrote:Chce mi sie płakać... chciałam męzowi niespodziankę zrobic na walentynki, a teraz musze go obudzic i mu o wszystkim powiedziec i zeby mnie szybko zawiózł...nie chce stracic tej fasolki, tak długo juz walczymy o nią
przykre. Ale biegiem jedźcie i napisz koniecznie potem co i jak . Ale ie załamuj sie bo to może być tylko plamieie a plamienia sie zdarzaja przeciez w ciązy !