Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Cześć Kochane Czytam tak i stwierdzam, że jeste przy Was dinozaurem Tez zawsze chciałąm byc młodą mamą, bo moja urodziła mnie jak miała prawie 40 i nad kontaktem pracowałysmy całe moje dotychczasowe życie. A tu trójkę z przodu już mam, ponad 5 lat po ślubie no i niestety już teraz ciężko ukryć fakt nieposiadania dziecka... ale to odrębna sprawa.
I teraz mam marzenie do 35tki. Ale oczywiście czas pokaże jak się to wyklaruje, bo wcześniej miałam mmieć dwójke przed 30chą
Mozesz zostac nasza mama ovuF watku hehe ale ja mam pomyslyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 18:02
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Macierzanka:) wrote:Cześć Kochane Czytam tak i stwierdzam, że jeste przy Was dinozaurem Tez zawsze chciałąm byc młodą mamą, bo moja urodziła mnie jak miała prawie 40 i nad kontaktem pracowałysmy całe moje dotychczasowe życie. A tu trójkę z przodu już mam, ponad 5 lat po ślubie no i niestety już teraz ciężko ukryć fakt nieposiadania dziecka... ale to odrębna sprawa.
I teraz mam marzenie do 35tki. Ale oczywiście czas pokaże jak się to wyklaruje, bo wcześniej miałam mmieć dwójke przed 30chą
To jesteśmy dwie dinozaurzyce, ale za to jakie, hoho. Ja odkładałam temat posiadania dziecka, bo ciągle mi się wydawało, że mam czas. Że to takie latwe, że jeszcze przyjdzie na to moment. A moment był zawsze nieodpowiedni. No i masz babo placek.....Macierzanka:) lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Dziewczyny, ja też jestem po 30-stce. Po ślubie ponad dwa lata. Wcześniej długo byłam sama. Przeżywałam poprzedni związek i wpędziłam się w lata. Mój mąż jest starszy ode mnie o 3 lata. Staramy się od ślubu, choć wcześniej, jakoś też specjalnie się nie zabezpieczaliśmy.
Dopiero teraz, poznając męża zdecydowałam się na dzieciątko. Mamy własne M, jakoś ustabilizowane życie, choć ciągle szukam pracy. Od 27 miesięcy się nie udaje. Ale nadal wierzę i czekam!Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Melua, trzeba wierzyć. Bo prędzej czy później ale każdą z Nas to szczęście dotknie. Trzymam kciuki za Ciebie.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyMelula wrote:Dziewczyny, ja też jestem po 30-stce. Po ślubie ponad dwa lata. Wcześniej długo byłam sama. Przeżywałam poprzedni związek i wpędziłam się w lata. Mój mąż jest starszy ode mnie o 3 lata. Staramy się od ślubu, choć wcześniej, jakoś też specjalnie się nie zabezpieczaliśmy.
Dopiero teraz, poznając męża zdecydowałam się na dzieciątko. Mamy własne M, jakoś ustabilizowane życie, choć ciągle szukam pracy. Od 27 miesięcy się nie udaje. Ale nadal wierzę i czekam!Saramago lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ja z choinką czekam do wigilii Poćwiczę cierpliwość
Ewelina, dobre hehe może zmienię nick na mamaovu
Olka, Saramago, Melula damy radę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:aaaa no to zostaje Ci książka albo jakiś player na kompie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 19:49