Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Bo jak budzę się o 5 rano i wstaję tylko do łazienki to już powinnam zmierzyć temperaturę? Bo potem kładę się z powrotem i mierzę o 7.00 i nie wiem czy nie jest przekłamana.
-
nick nieaktualnyA co do waszego tematu to ja też jestem w 3 i ostatnim związku Jeśli chodzi o pierwszy raz to przeżyłam go ze swoim obecnym mężem i tego nie żałuję, bo wcześniej byłam z chłopakiem który zostawił mnie dlatego że nie chciałam z nim tego robić. I nie żałuję że nie chciałam teraz tylko się z tego śmieję. A jeden chciał na siłę ale udało mi się uciec. Więc też wspomnienia z poprzednich związków mam niezbyt ciekawe A nie żałuję niczego, bo uczyłam się na swoich błędach i teraz jestem o te doświadczenia mądrzejsza, gdyby nie te wszystkie pomyłki może nie byłabym teraz w tym miejscu w którym jestem.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Dokładnie tak. Jakbym już miała jednego szkraba biegającego po domu to bym nie tkwiła tu na ovu z wykresami i termometrem heheheh
Dajcie spokój, jakie wy młode. My już po 30stce jesteśmy. Tu dopiero jest parcie
Nie ujmując nikomu, bo każdej życzę z całego serca bobaska to myslę, że masa czasu przed Wami, gorzej u nas
U nas nikt nie wie zupełnie, wiem tylko ja i mąż. Nie zniosłabym ciągłych pytań,a czy juz, a kiedy, a czy sprawdzałam. Moja mama to ma takie parcie, że nawet jak nie wie że się staramy to mi wkółko podgaduje.
Ustalilismy, że się dowiedzą dopiero po fakcie, a najlepiej po zakończeniu I trymestru, żeby im nadziei nie rozbudzać..
ale zaczelismy sie starac i co 23 juz myslalam ze raz dwa sie uda a tu klapa. lata leca -
Czarna94 wrote:Dziewczyny, mam pytanie. Bo jak budzę się o 5 rano i wstaję tylko do łazienki to już powinnam zmierzyć temperaturę? Bo potem kładę się z powrotem i mierzę o 7.00 i nie wiem czy nie jest przekłamana.
Ewelina23, Czarna94 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mam do was jeszcze jedno pytanko nie bardzo wiem jak określić tą szyjkę macicy. No bo czuję kiedy jest miękka a kiedy twarda, ale nie wiem kiedy jest wysoko lub nisko ani czy zamknięta czy otwarta. Może coś doradzicie? A w ogóle sprawdzacie to i dopisujecie do wykresu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane Czytam tak i stwierdzam, że jeste przy Was dinozaurem Tez zawsze chciałąm byc młodą mamą, bo moja urodziła mnie jak miała prawie 40 i nad kontaktem pracowałysmy całe moje dotychczasowe życie. A tu trójkę z przodu już mam, ponad 5 lat po ślubie no i niestety już teraz ciężko ukryć fakt nieposiadania dziecka... ale to odrębna sprawa.
I teraz mam marzenie do 35tki. Ale oczywiście czas pokaże jak się to wyklaruje, bo wcześniej miałam mmieć dwójke przed 30chą -
Macierzanka:) wrote:Cześć Kochane Czytam tak i stwierdzam, że jeste przy Was dinozaurem Tez zawsze chciałąm byc młodą mamą, bo moja urodziła mnie jak miała prawie 40 i nad kontaktem pracowałysmy całe moje dotychczasowe życie. A tu trójkę z przodu już mam, ponad 5 lat po ślubie no i niestety już teraz ciężko ukryć fakt nieposiadania dziecka... ale to odrębna sprawa.
I teraz mam marzenie do 35tki. Ale oczywiście czas pokaże jak się to wyklaruje, bo wcześniej miałam mmieć dwójke przed 30chą
Kochana a jak długo sie starasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 15:07