Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:noo widzisz gin ci poleciła to chyba coś tam wart jest.. może i pomoze jak ktos ma problem ze śluzem, ale jesli to w czym innym tkwi problem to ani ten żel nie zdziała cudów
dokładnie tak. Ja niby śluzu mam dużo ale powiedziała,że zaszkodzić nie zaszkodzi a być może pomoże a jak nie to będę zaczynała gruntowne badania;/W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
XxMoniaXx wrote:Magdas a Ty jakies badania u gin w tym kierunku robiłaś ?
Nie powiedziała,że jeszcze ten cykl zaczekamy bo mi mimo tego skąpego plamienia owulacja się zbliżała i kazała działaći mam iść do niej pod koniec lutego i wtedy się okaże
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
tylko boje sie wyników
ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można
. a nie chce zas cyklu tracic .
-
Laura wrote:Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.
Wstawiłam w awatarze. jakie śliczne maleństwo.
Bierzemy sie do roboty.
ah do schrupaniaLaura lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyLaura wrote:Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.
Bierzemy sie do roboty.
Kochana z jakiej to stronki
ŚlicznyLaura lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.
Bierzemy sie do roboty.Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:nie przepadam za porannymi ale hhmmm musze to rozważyć w tym cyklu
a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co
tylko potem fryzura i makijaż do poprawy i spóźnienie murowane.
XxMoniaXx, Misty87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa
a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co
Hahah Kochana dobre
ja z rana nie lubię za bardzo -
Bursztynka wrote:Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa
-
XxMoniaXx wrote:tylko boje sie wyników
ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można
. a nie chce zas cyklu tracic .
no ja też się boje, ale gin mi takiego optymizmu dodała powiedziała mi tak: no teraz działajcie ,działajcie i mam zapisywać kiedy, i jak teraz nie wyjdzie to mam zrobić hormony i męża przepadamy a potem ewentualnie szybciutko się podleczymy i z brzuchem chodzić będę oby miała rację. Ale kazała mi z góry nie zakładać,że mamy leczyć i mam się niczym nie zamartwiać tylko czerpać radość zW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.