X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas a Ty jakies badania u gin w tym kierunku robiłaś ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie tez nie mam ale wleje do nikiej gumowej i upiekie bo mi sie skaczyly

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja w tym miesiącu sie chce umówić na wizyte bo jako tako żadnych badań nie robiłam.. tylko TSH tarczycy na własną ręke.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    noo widzisz gin ci poleciła to chyba coś tam wart jest.. może i pomoze jak ktos ma problem ze śluzem, ale jesli to w czym innym tkwi problem to ani ten żel nie zdziała cudów :(

dokładnie tak. Ja niby śluzu mam dużo ale powiedziała,że zaszkodzić nie zaszkodzi a być może pomoże a jak nie to będę zaczynała gruntowne badania;/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja wlasnie tez nie mam ale wleje do nikiej gumowej i upiekie bo mi sie skaczyly
    to smacznych muffinek :) i nie dziel sie z Twoim bo nie zasłużył :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Magdas a Ty jakies badania u gin w tym kierunku robiłaś ?

Nie powiedziała,że jeszcze ten cykl zaczekamy bo mi mimo tego skąpego plamienia owulacja się zbliżała i kazała działać :) i mam iść do niej pod koniec lutego i wtedy się okaże :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:25

Misty87, Kaśka28, santoocha, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko boje sie wyników :( ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można <3. a nie chce zas cyklu tracic .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.

Wstawiłam w awatarze. jakie śliczne maleństwo.

Bierzemy sie do roboty.

ah do schrupania <3

Laura lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.

Bierzemy sie do roboty.

Kochana z jakiej to stronki :)
    Śliczny :)

Laura lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:

Bierzemy sie do roboty.
    hehehe ale śliczny dziubek mały :)

Laura lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i juz sie piecze :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nie przepadam za porannymi ale hhmmm musze to rozważyć w tym cyklu :P
    Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa :) a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co :) tylko potem fryzura i makijaż do poprawy i spóźnienie murowane.

XxMoniaXx, Misty87, santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Nam byc moze dzieki porannemu <3 sie udalo. Dzien przed ovulka, pozniej wyjechal :)
    faktycznie, zerknęłam na Twój wykres i to mogło być wtedy

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa :) a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co :) tylko potem fryzura i makijaż do poprawy i spóźnienie murowane.

Hahah Kochana dobre :D
    ja z rana nie lubię za bardzo :P

• Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:34

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    hehe spóżienie spóźnieniem , ale żeby był efekt :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    tylko boje sie wyników :( ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można <3. a nie chce zas cyklu tracic .

no ja też się boje, ale gin mi takiego optymizmu dodała powiedziała mi tak: no teraz działajcie ,działajcie i mam zapisywać kiedy, i jak teraz nie wyjdzie to mam zrobić hormony i męża przepadamy a potem ewentualnie szybciutko się podleczymy i z brzuchem chodzić będę oby miała rację. Ale kazała mi z góry nie zakładać,że mamy leczyć i mam się niczym nie zamartwiać tylko czerpać radość z <3

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    i juz sie piecze :)
    szybka jesteś :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo . Ja spróbuje tak na maksa wyluzować w tym cyklu.. ale nie wiem czy mi wyjdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ