X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas a Ty jakies badania u gin w tym kierunku robiłaś ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie tez nie mam ale wleje do nikiej gumowej i upiekie bo mi sie skaczyly

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo ja w tym miesiącu sie chce umówić na wizyte bo jako tako żadnych badań nie robiłam.. tylko TSH tarczycy na własną ręke.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    noo widzisz gin ci poleciła to chyba coś tam wart jest.. może i pomoze jak ktos ma problem ze śluzem, ale jesli to w czym innym tkwi problem to ani ten żel nie zdziała cudów :(

dokładnie tak. Ja niby śluzu mam dużo ale powiedziała,że zaszkodzić nie zaszkodzi a być może pomoże a jak nie to będę zaczynała gruntowne badania;/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja wlasnie tez nie mam ale wleje do nikiej gumowej i upiekie bo mi sie skaczyly
    to smacznych muffinek :) i nie dziel sie z Twoim bo nie zasłużył :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Magdas a Ty jakies badania u gin w tym kierunku robiłaś ?

Nie powiedziała,że jeszcze ten cykl zaczekamy bo mi mimo tego skąpego plamienia owulacja się zbliżała i kazała działać :) i mam iść do niej pod koniec lutego i wtedy się okaże :)

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:25

Misty87, Kaśka28, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko boje sie wyników :( ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można <3. a nie chce zas cyklu tracic .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.

Wstawiłam w awatarze. jakie śliczne maleństwo.

Bierzemy sie do roboty.

ah do schrupania <3

Laura lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:
    Hej dziewczęta wysłałam zdj męża i zdj moje do takiego serwisu i przysłali mi zdjęcie jak wyglądałoby nasze maleństwo.

Bierzemy sie do roboty.

Kochana z jakiej to stronki :)
    Śliczny :)

Laura lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura wrote:

Bierzemy sie do roboty.
    hehehe ale śliczny dziubek mały :)

Laura lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i juz sie piecze :)

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nie przepadam za porannymi ale hhmmm musze to rozważyć w tym cyklu :P
    Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa :) a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co :) tylko potem fryzura i makijaż do poprawy i spóźnienie murowane.

XxMoniaXx, Misty87, santoocha lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Nam byc moze dzieki porannemu <3 sie udalo. Dzien przed ovulka, pozniej wyjechal :)
    faktycznie, zerknęłam na Twój wykres i to mogło być wtedy

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja też na początku jak czytałam że dobrze jest z rana to jakoś nie bardzo mi to podchodziło, ale my tak całkiem z rana po przebudzeniu to nie. Wstajemy, myjemy ząbki i mam patent jak myję ząbki to pupkę wypinam i na niego chyba to działa :) a ostatnio to już jak się ubraliśmy z rana do pracy to mojemu się zachciało mnie z ranka przelecieć. W szoku byłam, ale no co :) tylko potem fryzura i makijaż do poprawy i spóźnienie murowane.

Hahah Kochana dobre :D
    ja z rana nie lubię za bardzo :P

• Laura Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:34

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    hehe spóżienie spóźnieniem , ale żeby był efekt :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    tylko boje sie wyników :( ciekawe kiedy mi je bedzie kazała zrobic bo pojde po okresie do niej. Zastanawiam sie czy nie isc blisko owulacji bo moze mi powie czy cos tam jest i sie na nią zanosi ale z drugiej strony to bedzie mi robic cytol a to kilka dni nie można <3. a nie chce zas cyklu tracic .

no ja też się boje, ale gin mi takiego optymizmu dodała powiedziała mi tak: no teraz działajcie ,działajcie i mam zapisywać kiedy, i jak teraz nie wyjdzie to mam zrobić hormony i męża przepadamy a potem ewentualnie szybciutko się podleczymy i z brzuchem chodzić będę oby miała rację. Ale kazała mi z góry nie zakładać,że mamy leczyć i mam się niczym nie zamartwiać tylko czerpać radość z <3

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    i juz sie piecze :)
    szybka jesteś :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo . Ja spróbuje tak na maksa wyluzować w tym cyklu.. ale nie wiem czy mi wyjdzie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ