Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    fajnie :) to na pewno już coś tam będzie widziała gin :)
    Obym uslyszala dobre wiesci!
    Ide sie zdrzemnac...
    Milego popoludnia! Zajrze pozniej :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) widzę narzekanie na chłopów na całego:D mój wczoraj był grzeczny ;) nawet kwiatki dostałam:D ale też ma swoje wady np. zdejmował skarpetkii kładł koło kosza na pranie cierpliwie je zbierałam do czasu wkoncu się wkurzyłam i je zostawiałam i tak rosła ta górka w koncu któregoś dnia on zdziwiony,że nia ma skarpetek i pyta czemu nie uprałam :D to mówię,że co w koszu to piorę a to co po za nim to nie mój biznes. Wkurzył się poleciał po skarpetki i myślicie,że to pomogło dalej kładł te skarpetki obok a ja dalej ich nie prałam i wkońcu zajarzył,że miejsce na skarpetki jest w koszu :D od tamtej pory nic nie leży obok:D

Ps. dziewczyny ile po pozytynym teście owu jest zazwyczaj owulacja?

Misty87, XxMoniaXx, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Obym uslyszala dobre wiesci!
    Ide sie zdrzemnac...
    Milego popoludnia! Zajrze pozniej :)
    napewno będą dobre :)
    miłej drzemki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hej:) widzę narzekanie na chłopów na całego:D mój wczoraj był grzeczny ;) nawet kwiatki dostałam:D ale też ma swoje wady np. zdejmował skarpetkii kładł koło kosza na pranie cierpliwie je zbierałam do czasu wkoncu się wkurzyłam i je zostawiałam i tak rosła ta górka w koncu któregoś dnia on zdziwiony,że nia ma skarpetek i pyta czemu nie uprałam :D to mówię,że co w koszu to piorę a to co po za nim to nie mój biznes. Wkurzył się poleciał po skarpetki i myślicie,że to pomogło dalej kładł te skarpetki obok a ja dalej ich nie prałam i wkońcu zajarzył,że miejsce na skarpetki jest w koszu :D od tamtej pory nic nie leży obok:D

hejka .
    Do 36 godzin występuje po pozytywnym :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

będe musiała chyba Twój pomysł użyczyć :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis chyba zrobie mufinki mam fajny przepis

przepis bardzo prosty tylko 6 skladnikow. 1jajko, 1szkl mleka, 0.5 szkl oleju, 2 szkl maki, 1 lyzeczka proszku do pieczenia, 0.5 szkl cukru. Mieszasz mokre skladniki w jednej misce, suche w drugiej misce potem wszystko laczysz, mieszasz byle jak, bo muffin nie lubia byc dobrze wymieszane I pieczesz,oczywiscie do srodka dajemy to na co mamy ochote.

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzięki:D to przedwczoraj miałam pozytywny wczoraj było <3 to chyba dziś trzeba poprawić :D kurczę a ten żel conecive (czy jakoś tak) nie przyszedł mi jeszcze :( w poniedziałek dopiero będzie ;/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

przepis bardzo prosty tylko 6 skladnikow. 1jajko, 1szkl mleka, 0.5 szkl oleju, 2 szkl maki, 1 lyzeczka proszku do pieczenia, 0.5 szkl cukru. Mieszasz mokre skladniki w jednej misce, suche w drugiej misce potem wszystko laczysz, mieszasz byle jak, bo muffin nie lubia byc dobrze wymieszane I pieczesz,oczywiscie do srodka dajemy to na co mamy ochote.
    fajny przepis :) hmmm aż kusi by spróbować :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    będe musiała chyba Twój pomysł użyczyć :P

Szybko działa:D jak się okazuje,że w końcu nie ma co na siebie włożyć :D

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Aha dzięki:D to przedwczoraj miałam pozytywny wczoraj było <3 to chyba dziś trzeba poprawić :D kurczę a ten żel conecive (czy jakoś tak) nie przyszedł mi jeszcze :( w poniedziałek dopiero będzie ;/
    mi akurat nie pomógł niestety .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Szybko działa:D jak się okazuje,że w końcu nie ma co na siebie włożyć :D
    hehe ale moj ma dużo skarpet to długo by to u mnie trwało :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

fajny przepis i szybki szkoda,że nie mam papilotek ani blachy na mufinki

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    jeszcze mi zostały 2 tubki. Zużyjemy w tym cyklu ale dokupywać nie będe .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hehe ale moj ma dużo skarpet to długo by to u mnie trwało :P
    Mój też ma ze 20 par na pewno jak nie wiecej trochę trwało górka była wielka :D mało nerwicy przez nią nie dostałam ale czego nie robi się dla dobra sprawy :D

XxMoniaXx, Misty87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    fajny przepis i szybki szkoda,że nie mam papilotek ani blachy na mufinki
    ja mam na muffinki takie srebrne małe pojedyncze blaszki. w biedroce kiedys kupiłam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no ja tam w niego nie wierzę też za bardzo:D chociaż gin powiedziała,że pomaga i warto spróbować

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Mój też ma ze 20 par na pewno jak nie wiecej trochę trwało górka była wielka :D mało nerwicy przez nią nie dostałam ale czego nie robi się dla dobra sprawy :D
    nooo ja tez z 20 chyba.. o to 20 dni nerwicy i po sprawie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja mam na muffinki takie srebrne małe pojedyncze blaszki. w biedroce kiedys kupiłam

Ja chcę kupić silikonowe ale już sie zbieram i zbieram

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ja tez z 20 chyba.. o to 20 dni nerwicy i po sprawie :)

heh warto czasami pocierpiec :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no ja tam w niego nie wierzę też za bardzo:D chociaż gin powiedziała,że pomaga i warto spróbować
    noo widzisz gin ci poleciła to chyba coś tam wart jest.. może i pomoze jak ktos ma problem ze śluzem, ale jesli to w czym innym tkwi problem to ani ten żel nie zdziała cudów :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ