X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    fajnie :) to na pewno już coś tam będzie widziała gin :)
    Obym uslyszala dobre wiesci!
    Ide sie zdrzemnac...
    Milego popoludnia! Zajrze pozniej :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) widzę narzekanie na chłopów na całego:D mój wczoraj był grzeczny ;) nawet kwiatki dostałam:D ale też ma swoje wady np. zdejmował skarpetkii kładł koło kosza na pranie cierpliwie je zbierałam do czasu wkoncu się wkurzyłam i je zostawiałam i tak rosła ta górka w koncu któregoś dnia on zdziwiony,że nia ma skarpetek i pyta czemu nie uprałam :D to mówię,że co w koszu to piorę a to co po za nim to nie mój biznes. Wkurzył się poleciał po skarpetki i myślicie,że to pomogło dalej kładł te skarpetki obok a ja dalej ich nie prałam i wkońcu zajarzył,że miejsce na skarpetki jest w koszu :D od tamtej pory nic nie leży obok:D

Ps. dziewczyny ile po pozytynym teście owu jest zazwyczaj owulacja?

Misty87, XxMoniaXx, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Obym uslyszala dobre wiesci!
    Ide sie zdrzemnac...
    Milego popoludnia! Zajrze pozniej :)
    napewno będą dobre :)
    miłej drzemki :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    hej:) widzę narzekanie na chłopów na całego:D mój wczoraj był grzeczny ;) nawet kwiatki dostałam:D ale też ma swoje wady np. zdejmował skarpetkii kładł koło kosza na pranie cierpliwie je zbierałam do czasu wkoncu się wkurzyłam i je zostawiałam i tak rosła ta górka w koncu któregoś dnia on zdziwiony,że nia ma skarpetek i pyta czemu nie uprałam :D to mówię,że co w koszu to piorę a to co po za nim to nie mój biznes. Wkurzył się poleciał po skarpetki i myślicie,że to pomogło dalej kładł te skarpetki obok a ja dalej ich nie prałam i wkońcu zajarzył,że miejsce na skarpetki jest w koszu :D od tamtej pory nic nie leży obok:D

hejka .
    Do 36 godzin występuje po pozytywnym :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:

będe musiała chyba Twój pomysł użyczyć :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis chyba zrobie mufinki mam fajny przepis

przepis bardzo prosty tylko 6 skladnikow. 1jajko, 1szkl mleka, 0.5 szkl oleju, 2 szkl maki, 1 lyzeczka proszku do pieczenia, 0.5 szkl cukru. Mieszasz mokre skladniki w jednej misce, suche w drugiej misce potem wszystko laczysz, mieszasz byle jak, bo muffin nie lubia byc dobrze wymieszane I pieczesz,oczywiscie do srodka dajemy to na co mamy ochote.

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha dzięki:D to przedwczoraj miałam pozytywny wczoraj było <3 to chyba dziś trzeba poprawić :D kurczę a ten żel conecive (czy jakoś tak) nie przyszedł mi jeszcze :( w poniedziałek dopiero będzie ;/

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

przepis bardzo prosty tylko 6 skladnikow. 1jajko, 1szkl mleka, 0.5 szkl oleju, 2 szkl maki, 1 lyzeczka proszku do pieczenia, 0.5 szkl cukru. Mieszasz mokre skladniki w jednej misce, suche w drugiej misce potem wszystko laczysz, mieszasz byle jak, bo muffin nie lubia byc dobrze wymieszane I pieczesz,oczywiscie do srodka dajemy to na co mamy ochote.
    fajny przepis :) hmmm aż kusi by spróbować :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    będe musiała chyba Twój pomysł użyczyć :P

Szybko działa:D jak się okazuje,że w końcu nie ma co na siebie włożyć :D

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Aha dzięki:D to przedwczoraj miałam pozytywny wczoraj było <3 to chyba dziś trzeba poprawić :D kurczę a ten żel conecive (czy jakoś tak) nie przyszedł mi jeszcze :( w poniedziałek dopiero będzie ;/
    mi akurat nie pomógł niestety .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Szybko działa:D jak się okazuje,że w końcu nie ma co na siebie włożyć :D
    hehe ale moj ma dużo skarpet to długo by to u mnie trwało :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:

fajny przepis i szybki szkoda,że nie mam papilotek ani blachy na mufinki

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    jeszcze mi zostały 2 tubki. Zużyjemy w tym cyklu ale dokupywać nie będe .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    hehe ale moj ma dużo skarpet to długo by to u mnie trwało :P
    Mój też ma ze 20 par na pewno jak nie wiecej trochę trwało górka była wielka :D mało nerwicy przez nią nie dostałam ale czego nie robi się dla dobra sprawy :D

XxMoniaXx, Misty87 lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    fajny przepis i szybki szkoda,że nie mam papilotek ani blachy na mufinki
    ja mam na muffinki takie srebrne małe pojedyncze blaszki. w biedroce kiedys kupiłam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no ja tam w niego nie wierzę też za bardzo:D chociaż gin powiedziała,że pomaga i warto spróbować

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    Mój też ma ze 20 par na pewno jak nie wiecej trochę trwało górka była wielka :D mało nerwicy przez nią nie dostałam ale czego nie robi się dla dobra sprawy :D
    nooo ja tez z 20 chyba.. o to 20 dni nerwicy i po sprawie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Magdas Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja mam na muffinki takie srebrne małe pojedyncze blaszki. w biedroce kiedys kupiłam

Ja chcę kupić silikonowe ale już sie zbieram i zbieram

• Magdas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    nooo ja tez z 20 chyba.. o to 20 dni nerwicy i po sprawie :)

heh warto czasami pocierpiec :D

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas wrote:
    no ja tam w niego nie wierzę też za bardzo:D chociaż gin powiedziała,że pomaga i warto spróbować
    noo widzisz gin ci poleciła to chyba coś tam wart jest.. może i pomoze jak ktos ma problem ze śluzem, ale jesli to w czym innym tkwi problem to ani ten żel nie zdziała cudów :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ