Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztynka wrote:Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr
Ale miałyśmy skończyć o nich gadać!
A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.hehehe ale to im możemy wybaczyć noo
-
Hahaha, Ewelina skąd ja to znam. Kiedyś się zaparłam i zrobiłam test. Zostawiona przez niego butelka na ławie w dużym pokoju stała z tydzień aż w końcu oczywiście nie wytrzymałam i jednak sama ją wyrzuciłam. Oni tego nie widzą, czy jak?
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:hahaha na parapecie kolo lozka stoja 2 butelki po wodzie myslisz ze je wyrzuci w zyciu a o pustych butelkach nie wspomne jak nie wywale to by staly
ps testy owu najleiej robic tak o 12 / 13Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój to wszystko zostawia butelki , opakowania po chrupkach , ciastkach , zje obiad to nie włoży do zlewu talerzy już nie wspomnę o umyciu tylko zostawi na stole
głupiej łyżeczki po herbacie nie opłucze tylko zostawi kiedyś tak się wkur.... że nie było czym mieszać to wiecie ci zrobił ? wziął widelec i widelcem mieszał tą drugą stroną
śmieci z kosza to samo bd się walać po podłodze ale jak nie zmienię worka to by leżał i leżał echh
Ewelina23, XxMoniaXx, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Hahaha, Ewelina skąd ja to znam. Kiedyś się zaparłam i zrobiłam test. Zostawiona przez niego butelka na ławie w dużym pokoju stała z tydzień aż w końcu oczywiście nie wytrzymałam i jednak sama ją wyrzuciłam. Oni tego nie widzą, czy jak?
Ja jak P prosze o zmycie naczyn to jest za chwile az w koncu ja pozmywam .
Wczoraj to ta cukrowal ze myslalam ze wpadnie mi w tylek . Poprosilam go o wode juz kochanie ide poszedl po szklanke a czemu zmylas ja chcialem zmyc heheh wiedzial ze sie nie zgodze zeby pojechal ale postanowil na swoim . Wec od dzis nie bedzie musial mi wchodzic w tylek zeby sprzatal nie tkne nic po sobie bede sprzątać ale po nim nie nawet pranie teraz wstawilam tylko swoje niech mi powie ze gaci nie ma .Misty87, XxMoniaXx, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Mój to wszystko zostawia butelki , opakowania po chrupkach , ciastkach , zje obiad to nie włoży do zlewu talerzy już nie wspomnę o umyciu tylko zostawi na stole
głupiej łyżeczki po herbacie nie opłucze tylko zostawi kiedyś tak się wkur.... że nie było czym mieszać to wiecie ci zrobił ? wziął widelec i widelcem mieszał tą drugą stroną
śmieci z kosza to samo bd się walać po podłodze ale jak nie zmienię worka to by leżał i leżał echh
Mamy z tymi panami za swoje! -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Mój to wszystko zostawia butelki , opakowania po chrupkach , ciastkach , zje obiad to nie włoży do zlewu talerzy już nie wspomnę o umyciu tylko zostawi na stole
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Matko... to Cie podziwiam Kochana! Moj jedynie od mycia garow stroni. Smieci zawsze on wynosi, worek zmienia. Ale koniec, dzis go nie bede chwalic, bo sie popisal.
Mamy z tymi panami za swoje!
No kochana muszę mieć cierpliwość do niego
ale powiem szczerze że wolę ja zmywać bo jak on pozmywa to masakragorzej niż było haha ale śmieci to mogliby po sobie sprzątać a nie tak walają się
-
Ewelina23 wrote:sa leniwi no przeciez oni wiedza ze i tak to zrobimy .
Ja jak P prosze o zmycie naczyn to jest za chwile az w koncu ja pozmywam .
Wczoraj to ta cukrowal ze myslalam ze wpadnie mi w tylek . Poprosilam go o wode juz kochanie ide poszedl po szklanke a czemu zmylas ja chcialem zmyc heheh wiedzial ze sie nie zgodze zeby pojechal ale postanowil na swoim . Wec od dzis nie bedzie musial mi wchodzic w tylek zeby sprzatal nie tkne nic po sobie bede sprzątać ale po nim nie nawet pranie teraz wstawilam tylko swoje niech mi powie ze gaci nie ma . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny