X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr :-)
    Ale miałyśmy skończyć o nich gadać!

A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.
    hehehe gdyby nie jaa to u nas w łazience też by było żeli pod prysznic pustych z całego roku :D hehehe ale to im możemy wybaczyć noo :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe butelki po wodzie też :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha, Ewelina skąd ja to znam. Kiedyś się zaparłam i zrobiłam test. Zostawiona przez niego butelka na ławie w dużym pokoju stała z tydzień aż w końcu oczywiście nie wytrzymałam i jednak sama ją wyrzuciłam. Oni tego nie widzą, czy jak?

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hahaha na parapecie kolo lozka stoja 2 butelki po wodzie myslisz ze je wyrzuci w zyciu a o pustych butelkach nie wspomne jak nie wywale to by staly

ps testy owu najleiej robic tak o 12 / 13
    Aaaa to idę sikać :-)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój znowu takie rzeczy wynosi, ogolnie dba o porzadek, ale dzis mnie ten jogurt wyprowadzil z rownowagi :D

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to wszystko zostawia butelki , opakowania po chrupkach , ciastkach , zje obiad to nie włoży do zlewu talerzy już nie wspomnę o umyciu tylko zostawi na stole :/ głupiej łyżeczki po herbacie nie opłucze tylko zostawi kiedyś tak się wkur.... że nie było czym mieszać to wiecie ci zrobił ? wziął widelec i widelcem mieszał tą drugą stroną :/ śmieci z kosza to samo bd się walać po podłodze ale jak nie zmienię worka to by leżał i leżał echh

Ewelina23, XxMoniaXx, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Hahaha, Ewelina skąd ja to znam. Kiedyś się zaparłam i zrobiłam test. Zostawiona przez niego butelka na ławie w dużym pokoju stała z tydzień aż w końcu oczywiście nie wytrzymałam i jednak sama ją wyrzuciłam. Oni tego nie widzą, czy jak?
    sa leniwi no przeciez oni wiedza ze i tak to zrobimy .
    Ja jak P prosze o zmycie naczyn to jest za chwile az w koncu ja pozmywam .
    Wczoraj to ta cukrowal ze myslalam ze wpadnie mi w tylek . Poprosilam go o wode juz kochanie ide poszedl po szklanke a czemu zmylas ja chcialem zmyc heheh wiedzial ze sie nie zgodze zeby pojechal ale postanowil na swoim . Wec od dzis nie bedzie musial mi wchodzic w tylek zeby sprzatal nie tkne nic po sobie bede sprzątać ale po nim nie nawet pranie teraz wstawilam tylko swoje niech mi powie ze gaci nie ma .

Misty87, XxMoniaXx, Bursztynka, Ania07 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Mój to wszystko zostawia butelki , opakowania po chrupkach , ciastkach , zje obiad to nie włoży do zlewu talerzy już nie wspomnę o umyciu tylko zostawi na stole :/ głupiej łyżeczki po herbacie nie opłucze tylko zostawi kiedyś tak się wkur.... że nie było czym mieszać to wiecie ci zrobił ? wziął widelec i widelcem mieszał tą drugą stroną :/ śmieci z kosza to samo bd się walać po podłodze ale jak nie zmienię worka to by leżał i leżał echh
    Matko... to Cie podziwiam Kochana! Moj jedynie od mycia garow stroni. Smieci zawsze on wynosi, worek zmienia. Ale koniec, dzis go nie bede chwalic, bo sie popisal.
    Mamy z tymi panami za swoje!

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    hahaha widelcem ci faceci

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Matko... to Cie podziwiam Kochana! Moj jedynie od mycia garow stroni. Smieci zawsze on wynosi, worek zmienia. Ale koniec, dzis go nie bede chwalic, bo sie popisal.
    Mamy z tymi panami za swoje!

No kochana muszę mieć cierpliwość do niego :D
    ale powiem szczerze że wolę ja zmywać bo jak on pozmywa to masakra :D gorzej niż było haha ale śmieci to mogliby po sobie sprzątać a nie tak walają się :D

• XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    sa leniwi no przeciez oni wiedza ze i tak to zrobimy .
    Ja jak P prosze o zmycie naczyn to jest za chwile az w koncu ja pozmywam .
    Wczoraj to ta cukrowal ze myslalam ze wpadnie mi w tylek . Poprosilam go o wode juz kochanie ide poszedl po szklanke a czemu zmylas ja chcialem zmyc heheh wiedzial ze sie nie zgodze zeby pojechal ale postanowil na swoim . Wec od dzis nie bedzie musial mi wchodzic w tylek zeby sprzatal nie tkne nic po sobie bede sprzątać ale po nim nie nawet pranie teraz wstawilam tylko swoje niech mi powie ze gaci nie ma .
    ciekawe długo Twój to wytrzyma :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest tak wredny ze jak chce wyjsc do kumpli to tak wlasnie wszystko by robil i taki mily . No to teraz sie wykaże

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ciekawe długo Twój to wytrzyma :)
    no wlasnie nie nigdy nie lubi jak jestem na niego zla bo wie ze jestem uparta i jak sie nie odzywam t ie nie odezwe .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    hahaha widelcem ci faceci

A co mu to kochana przeszkadza nie ma łyżeczki to widelcem a jak widelce się skończą to noże zostały :D hahah
    kochana nie rób mu prania zobaczymy co zrobi :)

• Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brakuje nam tu zielonych krop ostatnio! Zaraz bysmy mialy lepsze humory i zapomnialy o naszych duzych dzieciach :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    no wlasnie nie nigdy nie lubi jak jestem na niego zla bo wie ze jestem uparta i jak sie nie odzywam t ie nie odezwe .
    ciekawe .. może wróci z kwiatami :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Aaaa to idę sikać :-)
    tylko caly czas o tej samej porze . i żebyś nie pila i nie sikala godz przed zrobieniem testu wiesz o tym ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:37

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Brakuje nam tu zielonych krop ostatnio! Zaraz bysmy mialy lepsze humory i zapomnialy o naszych duzych dzieciach :)
    noo właśnie jakoś w tym miesiącu zakochanych nam nie wyszło :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko powiedz mi, czy Ty czujesz caly czas podbrzusze? Bo tak wczoraj czytalam na przyszlosc, jakie bole w ciazy sa normalne, a jakich nie wolno bagatelizowac.

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ciekawe .. może wróci z kwiatami :P
    wywale je . Nie przekupi mnie przegiol po calosci

‹‹ 835 836 837 838 839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ