Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ewelinko chodzi mi właśnie o to jak misty napisała że może nie dowierza jeszcze oni potrzebują czasu . DLa nich to wielka zmiana i muszą do tego trochę dorośleć :* Będzie dobrze i nie denerwuj się nie wolno
No niewiem sama -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:To ja go też nie rozumiem . A zachowywał się tak wcześniej ?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, my mamy też swoje hormonki - humorki i pewnie też czasami z nami ciężko wytrzymać.
Misty, trzeba było olać odkurzacz. Ja tydzień temu powiedziałam że nie będę sama sprzątać i nie posprzątalam wcale. Fakt, brudno byłoi tylko mi chyba to przeszkadzało. A może Tobie tak fasolkowe hormony buzują?
Ewelina, no Twój jak wróci w końcu to będzie miał pewnie przechlapane.
Ach ci faceci, jak dzieci. I jeszcze do tego koledzy, którzy ich nakręcają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:53
-
nick nieaktualny
-
Misty87 wrote:Coz, widocznie czasem musza miec takie dni, zeby pokazywac kto rzadzi.
Gaciami niech se porzadzi.
Doigra sie, jak nie daj Bog wyladuje w szpitalu.
Landryneczko, do mojego czasem nic nie dociera, uparty goral...a czasem jest do rany przyloz. Na szczescie tych dobrych dni jest zdecdowanie wiecej.
Monia Ty masz dzis urodzinki??? Jesli tak to wszystkiego najlepszego kochana i kropy upragnionej zielonej :*
Ewela, tez przegial. Mam rozumiec, ze wyszedl wcz do kolegi i jeszcze nie wrocil?? To sobie Walentynki urzadzil...
DZIEWCZYNY JA NIE MAM DZIś URODZIEK
tylko ide na imprezeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:55
-
ja włAŚNIE ZACZĘŁAM DOCENIAĆ mojego facea.. nie ma kumpli , bo na początku związku naszego powiedział że albo żona i rodzina albo kumple.. alkoholu też nie pije
bardzo sie z tego ciesze ..
a o której Twoj ma kończyc prace Ewelina ? -
XxMoniaXx wrote:DZIEWCZYNY JA NIE MAM DZIś URODZIEK
tylko ide na impreze
Nooo ja wiem Bursztynko, ze z nami tez ciezko wytrzymac. Ja dzis jak tornado bylam hehe
Moj znajac zycie wstanie i bedzie sie odzywal jakby nigdy nic, a ja sie nie odezwe...
A kij z nimi
Jakie plany na weekend dziewuszki?? -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja włAŚNIE ZACZĘŁAM DOCENIAĆ mojego facea.. nie ma kumpli , bo na początku związku naszego powiedział że albo żona i rodzina albo kumple.. alkoholu też nie pije
a o której Twoj ma kończyc prace Ewelina ?
niewiem on roznie konczy nieraz o 15 a nieraz o 17 zeby tak mial duzo pracy .
Dzwonil ale nie odebralam -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja włAŚNIE ZACZĘŁAM DOCENIAĆ mojego facea.. nie ma kumpli , bo na początku związku naszego powiedział że albo żona i rodzina albo kumple.. alkoholu też nie pije
a o której Twoj ma kończyc prace Ewelina ?
Kochana mój też nie jest taki straszny tylko wczoraj to mnie zdenerwował jak nie wiem . Ogólnie to też do kumpli nie chodzi . Ma tam 2 kolegów z którymi spotyka się regularnie i jak jeździ do niech to mnie też zabiera więc tu nie mogę narzekać . Pić też nie pije bo wie że ja nie lubię jak pije ale nie powiem czasami się napije piwka czy wódki ale to bardzo rzadko a wódki to już szczególnie.
Wiadomo że nasi mężczyźnie nie mają samych wad skoro nadal z nimi jesteśmy i chcemy mieć z nimi dziecko . Ale żeby tak się zachowywać jak np. Ewelinki chłopak no to przesada nie sądzicie . mój też grubo przesadził wczoraj czekałam tylko aż też pojezdie do kolegi bo dzwonił żebyśmy przyszli a mój się pyta kochanie jedziemy a ja nie !!!! wiec na pewno jego kolega słyszał to przez tel ale sam też nie pojeachał wiec się ucieszyłam -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Szkoda, ale zyczenia przyjmij na zapas
Nooo ja wiem Bursztynko, ze z nami tez ciezko wytrzymac. Ja dzis jak tornado bylam hehe
Moj znajac zycie wstanie i bedzie sie odzywal jakby nigdy nic, a ja sie nie odezwe...
A kij z nimi
Jakie plany na weekend dziewuszki??
My chyba do klubu idziemy bo kolega mojego zarezerwował loże na 6 osóbi dzwonił do mnie hehe i pytał czy dziś mam ochotę gdziEŚ WYJŚĆ jak wczoraj nie chciałam
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
Pogadajmy o czym innym .
Misty87, Nati89 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:My chyba do klubu idziemy bo kolega mojego zarezerwował loże na 6 osób
i dzwonił do mnie hehe i pytał czy dziś mam ochotę gdziEŚ WYJŚĆ jak wczoraj nie chciałam
-
Misty87 wrote:Szkoda, ale zyczenia przyjmij na zapas
A kij z nimi
Jakie plany na weekend dziewuszki??miałam urodziny koniec stycznia
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
Pogadajmy o czym innym .
Jak tam się czujesz wszystko dobrze ogólnie ? -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:potraktuje je jako zaległe
miałam urodziny koniec stycznia
Może w tym co założyłam wczoraj można by wpisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:11