X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Nie mają wyczucia czasu :) to jest tylko facet nie wymagaj od niego cudów :)
    no to jak wroci zobaczy wsciekla kobiete .

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinko chodzi mi właśnie o to jak misty napisała że może nie dowierza jeszcze oni potrzebują czasu . DLa nich to wielka zmiana i muszą do tego trochę dorośleć :* Będzie dobrze i nie denerwuj się nie wolno :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Ewelinko chodzi mi właśnie o to jak misty napisała że może nie dowierza jeszcze oni potrzebują czasu . DLa nich to wielka zmiana i muszą do tego trochę dorośleć :* Będzie dobrze i nie denerwuj się nie wolno :)
    byl ze mna u gina sluchal serduszka widzial na ekranie . on juz kupowac rzeczy chce .
    No niewiem sama

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja go też nie rozumiem . A zachowywał się tak wcześniej ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    To ja go też nie rozumiem . A zachowywał się tak wcześniej ?
    ja mu zawsze pozwalalam jak chcial jechac ale w normqalny dzien a nie w walentynki czy jakies swieto .Raz mu sie zdarzylo tez ale to dawno . Niewiem co go ugryzlo tym razem .

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ułoży się zobaczysz :*
    Tylko się nie denerwuj bo fasolce zaszkodzisz :*
    Nie ma co się przejmować nimi będą żałowali że nas tak traktują :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, my mamy też swoje hormonki - humorki i pewnie też czasami z nami ciężko wytrzymać.
    Misty, trzeba było olać odkurzacz. Ja tydzień temu powiedziałam że nie będę sama sprzątać i nie posprzątalam wcale. Fakt, brudno było :-\ i tylko mi chyba to przeszkadzało. A może Tobie tak fasolkowe hormony buzują? :-P
    Ewelina, no Twój jak wróci w końcu to będzie miał pewnie przechlapane.
    Ach ci faceci, jak dzieci. I jeszcze do tego koledzy, którzy ich nakręcają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:53

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się nie wydaje aby ciąża była tutaj problemem ..
    Kochając się z Eweliną wiedział, że może się zrodzić z tego owoc miłości ..

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Coz, widocznie czasem musza miec takie dni, zeby pokazywac kto rzadzi.
    Gaciami niech se porzadzi.
    Doigra sie, jak nie daj Bog wyladuje w szpitalu.
    Landryneczko, do mojego czasem nic nie dociera, uparty goral...a czasem jest do rany przyloz. Na szczescie tych dobrych dni jest zdecdowanie wiecej.
    Monia Ty masz dzis urodzinki??? Jesli tak to wszystkiego najlepszego kochana i kropy upragnionej zielonej :*
    Ewela, tez przegial. Mam rozumiec, ze wyszedl wcz do kolegi i jeszcze nie wrocil?? To sobie Walentynki urzadzil...

DZIEWCZYNY JA NIE MAM DZIś URODZIEK :)
    tylko ide na impreze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:55

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja włAŚNIE ZACZĘŁAM DOCENIAĆ mojego facea.. nie ma kumpli , bo na początku związku naszego powiedział że albo żona i rodzina albo kumple.. alkoholu też nie pije :) bardzo sie z tego ciesze ..
    a o której Twoj ma kończyc prace Ewelina ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rozumiem tylko dlaczego ie mógł wziąć taxówki wczoraj i wrócić do Ciebie do domu ? chciała sie zabawić i udowodnić cos czy cooo ? nie rozumiem tego ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    DZIEWCZYNY JA NIE MAM DZIś URODZIEK :)
    tylko ide na impreze :)
    Szkoda, ale zyczenia przyjmij na zapas :D
    Nooo ja wiem Bursztynko, ze z nami tez ciezko wytrzymac. Ja dzis jak tornado bylam hehe
    Moj znajac zycie wstanie i bedzie sie odzywal jakby nigdy nic, a ja sie nie odezwe...
    A kij z nimi :)

Jakie plany na weekend dziewuszki??

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja włAŚNIE ZACZĘŁAM DOCENIAĆ mojego facea.. nie ma kumpli , bo na początku związku naszego powiedział że albo żona i rodzina albo kumple.. alkoholu też nie pije :) bardzo sie z tego ciesze ..

niewiem on roznie konczy nieraz o 15 a nieraz o 17 zeby tak mial duzo pracy .
    Dzwonil ale nie odebralam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:

Kochana mój też nie jest taki straszny tylko wczoraj to mnie zdenerwował jak nie wiem . Ogólnie to też do kumpli nie chodzi . Ma tam 2 kolegów z którymi spotyka się regularnie i jak jeździ do niech to mnie też zabiera więc tu nie mogę narzekać . Pić też nie pije bo wie że ja nie lubię jak pije ale nie powiem czasami się napije piwka czy wódki ale to bardzo rzadko a wódki to już szczególnie.
    Wiadomo że nasi mężczyźnie nie mają samych wad skoro nadal z nimi jesteśmy i chcemy mieć z nimi dziecko . Ale żeby tak się zachowywać jak np. Ewelinki chłopak no to przesada nie sądzicie . mój też grubo przesadził wczoraj czekałam tylko aż też pojezdie do kolegi bo dzwonił żebyśmy przyszli a mój się pyta kochanie jedziemy a ja nie !!!! wiec na pewno jego kolega słyszał to przez tel ale sam też nie pojeachał wiec się ucieszyłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Nooo ja wiem Bursztynko, ze z nami tez ciezko wytrzymac. Ja dzis jak tornado bylam hehe
    Moj znajac zycie wstanie i bedzie sie odzywal jakby nigdy nic, a ja sie nie odezwe...

My chyba do klubu idziemy bo kolega mojego zarezerwował loże na 6 osób :) i dzwonił do mnie hehe i pytał czy dziś mam ochotę gdziEŚ WYJŚĆ jak wczoraj nie chciałam :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
    Pogadajmy o czym innym .

Misty87, Nati89 lubią tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    My chyba do klubu idziemy bo kolega mojego zarezerwował loże na 6 osób :) i dzwonił do mnie hehe i pytał czy dziś mam ochotę gdziEŚ WYJŚĆ jak wczoraj nie chciałam :D
    W takim razie udanej zabawy! :)

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:

potraktuje je jako zaległe :P miałam urodziny koniec stycznia :)

Misty87 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
    Pogadajmy o czym innym .
    masz racje kochana nie daj się ;*

Jak tam się czujesz wszystko dobrze ogólnie ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    potraktuje je jako zaległe :P miałam urodziny koniec stycznia :)
    Przydałby sie wątek gdzie można by wpisać swoje daty urodzin każdy by wiedział kiedy kto ma :)

Może w tym co założyłam wczoraj można by wpisać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:11

‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ