Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Mi wczoraj komputer umarł i dopiero we wtorek go będę przywracac do życia. W sumie dzięki temu CAŁY wieczór spędziliśmy razem. Także jakiś plus byłmiłego dnia. Postaram się czytać z telefonu, ale to trudne. O komentarzach mogę zapomnieć
-
Ewelina23 wrote:no wlasnie czekam na niego .
Ale szczerze - natrzskałabym po paszczy...Ania07 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny
nadrobilam zaleglosci z wczoraj. Ale daja jaja te Wasze chlopy... a moj wczoraj byl taki ze az sie zastanawialam co mu sie stalo! Dostalam bukiet roz i taki satynowy szlafroczek
pozniej zrobil kolacje przy swiecach, wypilismy winko. Potem byla jeszcze kąpiel, zjedlismy truskawki, popilismy szampanem
zaczelismy ogladac film ale zrezygnowalismy bo taki niespecjalny byl. Barzo mily mielismy ten wieczor
Macierzanka mialas racje! Owulacja byla w 14 dniu cyklu. Mam nadzieje ze udalo nam sie wstrzelic
Ewelinko nie denerwuj sie tak bo dzidzius tez sie denerwuje!
Monia trzymam kciuki za kolejny cykl!Misty87, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Ewelinko, mam nadzieję że szybko zażegnacie tę niemiłą sytuację i raz dwa zapomnisz
później już tylko same piękne chwile w oczekiwaniu na dzidzi
czego z całego serca Ci życzę!
Kaśka, też miałam w planach brafiterke ale jakoś nie umiem się wybrać, a brakuje mi takich chwil żeby zając się tylko i wyłącznie sobą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 18:16
-
Witam, na chwileczkę między śniadaniem a sprzątaniem
Ja wczoraj jak kładłam się spać miałam troszkę foszka na mojego, bo mi wziął przy drinku padł i usnął. Ale za to rano nadrobił z zaskoczeniaWczoraj robiłm test owu i wyszły mi po raz pierwszy tak widoczne obie kreski. Nie wiem czy to już jest pozytyw. Oczywiście dziś po południu też zrobię zobaczyć jak wyjdzie. No i tempka mi dziś skoczyła. Ale może to przez to że piłam martini wczoraj.
Sara graaaatulacje za test.
Lili, witam po resecie z nowymi siłami
Ewelina, niech się Twój teraz trochę postara, bo przegiął.
Little Frog, niestety na telefonie badziewnie się pisze, ale przynajmniej skrobnij czasem dwa wyrazy do nas.
Kejti, całkiem fajny wieczór w porównaniu z naszymi neiktórymiWidzę że serduszek masz gęsto na zielonym tle plusikowym
-
Dzień dobry ranne ptaszki i te troche mniej...
Jak na przykład dzisiaj ja.
Kejti cieszę, się. Jak były serducha to super
Ewelina, no brak mi słów. Oj dałabym popalić...ja sobie nie wyobrażam.
Lili, fajnie, że się pokazałaś, bo juz myślałam, że poszłaś stąd
Kasiu, ja coś pomyliłam, bo myślałam, że miałaś wizytę tak jak ja.
Hej Żabka i Ania
Sara, to dobrze, że się kończy, będzie w końcu okazja do przyjemności
Monia, Nati, Tulę i zarażam pozytywną energią na nowy cykl!
Maniuś, trzymam && za ten cykl!
Malinowa, spacer wczesnym rankiem - cos pięknego! Ja jak się uporam z porządkami to też wybywamJest dziś piękna pogoda.
Ewelina23, Maniuś, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Witam, na chwileczkę między śniadaniem a sprzątaniem
Ja wczoraj jak kładłam się spać miałam troszkę foszka na mojego, bo mi wziął przy drinku padł i usnął. Ale za to rano nadrobił z zaskoczeniaWczoraj robiłm test owu i wyszły mi po raz pierwszy tak widoczne obie kreski. Nie wiem czy to już jest pozytyw. Oczywiście dziś po południu też zrobię zobaczyć jak wyjdzie. No i tempka mi dziś skoczyła. Ale może to przez to że piłam martini wczoraj.
Sara graaaatulacje za test.
Lili, witam po resecie z nowymi siłami
Ewelina, niech się Twój teraz trochę postara, bo przegiął.
Little Frog, niestety na telefonie badziewnie się pisze, ale przynajmniej skrobnij czasem dwa wyrazy do nas.
Kejti, całkiem fajny wieczór w porównaniu z naszymi neiktórymiWidzę że serduszek masz gęsto na zielonym tle plusikowym
A jakie masz cykle? Bo z tego co pamietam to mialysmy na ten sam dzien @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgrafka wrote:Ewelinko, przestudiowałam Twój wykres wzdłuż i wszerz
próbując doszukać się jakichś podobieństw
ale widzę, że też testowałaś 16 dnia po owu, zobaczę jak sytuacja rozwinie się do poniedziałku.
Mam w domu testy, ale te dziady z allegro, nie wiem nawet jaka to czułość, a poza tym rano zapominam
Powiedzcie mi tylko, czy na betę trzeba być na czczo?
mi wychodzily wczesnie ale takie blade krechy ze trzeba bylo pod lupa patrzec nie ma co patrzec na inne wykresy bo kazda z nas jest inna i nie musisz miec obiaw jedna nie ma energi inna rozpiera . Dziewczyny ktore mialy te z alero chwalily sobie jeAgrafka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny