Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:no widzisz, a mój się czai zagaduję, ale nie zacznie pierwszy rozmowy, to niech spada! Zawsze to ja muszę wychodzić z inicjatywą w każdej dziedzinie życia, wrrr.........
Masz rację nie daj się niech sam wyjdzie z inicjatywąja popłakałam to sam przyszedł
-
Malinowa Panienka wrote:Misty mistrz
u nas trochę podział bo TŻ oglądał również mecz Legiuni kochanej
a ja już nie miałam na to siły więc polazłam kąpiel, smarowanko, maseczki i inne duperele
Zaraz rozkaze mu zeby zrobil mi masaz! Zasluzylam po tych jakze romanticos walenticos
Landryneczka moj to roznie na placz reaguje, czasem zasypiaa czasem przytuli.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Trzeba sie relaksowac Kochana
Zaraz rozkaze mu zeby zrobil mi masaz! Zasluzylam po tych jakze romanticos walenticos
Landryneczka moj to roznie na placz reaguje, czasem zasypiaa czasem przytuli.
Mój tak samoa tak mi smutno jak ja płacze a on usypia że wpadam w taki szał że szok
-
nick nieaktualny
-
no dziewczynki widzę, ze dziś szału nie było...
Sara gratulacje!
Ja powiem, że dla mnie każdy dzień jest jak walentynki... nigdy tego święta nie lubiłam tak naprawdę. Czasem w zwykłego powszedniaka potrafimy tak siebie zaskoczyć, że nie trzeba do tego Walentynek.
Nie warto się denerwować, szkoda zdrowia!
Monia bezsenność? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty skarbie jutro,kolo 8-9 robie tescik...raczej jestem na nie,ale wole zrobic...bo ta @ nie dosc ze przyszla tak napalona o 4 dni za wczesnie,to w ogole o bolu zapomniala i trwala 8 dni...masakra...ale dla swietego spokoju wole zatestowac bo pierwszy raz w zyciu mialam takie cos...ale nie nastawiam sie w ogole na tak...chce miec tylko czyste sumienie,jakbym jakiegos drinka walnela przez weekend...a jak bedzie - to tak jak mowilam ten cykl sie nie staramy,tylo kochamy sie tylko wtedy kiedy bedzimy mieli ochote,bez wzgledu na tempke,sluz,plodne itd:)a pozniej diagnoza lekarza i sie zobaczy co nas czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 01:34
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hejo, ja po spacerze już i piję kawkę czekoladową
dziś intensywny i miły dzień
Misty87, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150