Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagniesia2569 wrote:no widzisz, a mój się czai zagaduję, ale nie zacznie pierwszy rozmowy, to niech spada! Zawsze to ja muszę wychodzić z inicjatywą w każdej dziedzinie życia, wrrr.........
Masz rację nie daj się niech sam wyjdzie z inicjatywą
ja popłakałam to sam przyszedł
-
Trzeba sie relaksowac KochanaMalinowa Panienka wrote:Misty mistrz
u nas trochę podział bo TŻ oglądał również mecz Legiuni kochanej
a ja już nie miałam na to siły więc polazłam kąpiel, smarowanko, maseczki i inne duperele 

Zaraz rozkaze mu zeby zrobil mi masaz! Zasluzylam po tych jakze romanticos walenticos
Landryneczka moj to roznie na placz reaguje, czasem zasypia
a czasem przytuli.
sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Trzeba sie relaksowac Kochana

Zaraz rozkaze mu zeby zrobil mi masaz! Zasluzylam po tych jakze romanticos walenticos
Landryneczka moj to roznie na placz reaguje, czasem zasypia
a czasem przytuli.
Mój tak samo
a tak mi smutno jak ja płacze a on usypia że wpadam w taki szał że szok
-
nick nieaktualny
-
no dziewczynki widzę, ze dziś szału nie było...
Sara gratulacje!
Ja powiem, że dla mnie każdy dzień jest jak walentynki... nigdy tego święta nie lubiłam tak naprawdę. Czasem w zwykłego powszedniaka potrafimy tak siebie zaskoczyć, że nie trzeba do tego Walentynek.
Nie warto się denerwować, szkoda zdrowia!
Monia bezsenność? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty skarbie jutro,kolo 8-9 robie tescik...raczej jestem na nie,ale wole zrobic...bo ta @ nie dosc ze przyszla tak napalona o 4 dni za wczesnie,to w ogole o bolu zapomniala i trwala 8 dni...masakra...ale dla swietego spokoju wole zatestowac bo pierwszy raz w zyciu mialam takie cos...ale nie nastawiam sie w ogole na tak...chce miec tylko czyste sumienie,jakbym jakiegos drinka walnela przez weekend...a jak bedzie - to tak jak mowilam ten cykl sie nie staramy,tylo kochamy sie tylko wtedy kiedy bedzimy mieli ochote,bez wzgledu na tempke,sluz,plodne itd:)a pozniej diagnoza lekarza i sie zobaczy co nas czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 01:34
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hejo, ja po spacerze już i piję kawkę czekoladową
dziś intensywny i miły dzień
Misty87, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150