Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, ja tez zaczełam dzisiaj nowy cykl
o dziwo w 34 dniu tak jak ostatnio jestem pod miłym wrazeniem, a po drugie dosyć obfity z rana, wiec drugi powód do lepszego humoru, o wcześniejsze moje @ były bardzo skromne, może jednak infoloci działa
Miłej soboty kochane
Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kocana imienniczko 3mam kciuki>.<XxMoniaXx wrote:hej. Rozpoczęłam dziś nowy cykl. Zmieniam miejsce pomiaru temp. Zobaczymy co z tego wszystkiego będzie. Dziś bede bardzo mało z Wami bo dużo obowiązków a potem urodzinki

-
za Ciebie tez moja droga zaciskam piastki:)Nati89 wrote:Witam, ja tez zaczełam dzisiaj nowy cykl
o dziwo w 34 dniu tak jak ostatnio jestem pod miłym wrazeniem, a po drugie dosyć obfity z rana, wiec drugi powód do lepszego humoru, o wcześniejsze moje @ były bardzo skromne, może jednak infoloci działa
Miłej soboty kochane -
Cześć. Zaraz zasę w tej pracy, a jeszcze niecałe 10h, ale może brat mnie odwiedzi i M. po 14 po pracy zajdzie. Więc mam nadzieję, że szybko zleci.Pogoda nawet nawet, ale głowa mi pęknie. @ na szczęście już się kończy. Nie cierpię mieć tego cholerstwa. My kobiety to mamy przerąbane
-
No co ty gadasz?? to ja hyba zaczne doceniac tego mojegoAnia07 wrote:Landryneczko ja też nie liczyłam na prezent. Mógłby przygotować jaką szybką kolację, postawić 2 głupie świeczki, puścić jakąś komedię i wystarczyłoby. No ale po co

Walentynki mu podaruję, zobaczę co będzie z dniem kobiet. Powiedziałam mu tylko, że jak zapomni o rocznicy ślubu to może się do mnie przez tydzień nie odzywać. O moich urodzinach już 2 razy zapomniał
.. skleroza chodząca.
on zawsze pamieta o wszytkich rocznicach:D
O ja cie krece ale bym sie wkurzyla...chamskie !!santoocha wrote:Ja piernicze!
Poszliśmy do knajpy, gdzie ok kilku dni mamy na dzis zalepany stolik, a oni, ze na zamówienie musimy czekac dwie godziny, bo nie zamowilismy ich specjalnego walentynkowego zestawu!
Co za wiocha! Zabralismy sie stamtąd.
Kupiliśmy wino, zamowimy pizzę do domu i tez będzie ok.
Ale wkurfilam sie ostro!
Kochana ja mam wizyte dopiero 21go lutego takze jeszcze wizyta przedemnaMacierzanka:) wrote:Witam wieczorną porą
Ale będę mieć lekturę hehe, tylko kiedy ja to nadrobię?
Powiedzcie mi tylko co słychać i jak minął Wam dzisiejszy dzień!
Świętujecie? Jakieś nowości?
Kaśka byłaś u endo?
Pozdrawiam wszystkie romantyczki
sara_nar wrote:Hej kochane.
Ewelinko
no kurdę, ja moojemu bym w łeb dała i przez tydzień bym się nie odzywała. U mnie walentynki ... hmmm od M. dostałam różę i multum buziaków. On ode mnie perfumę i dwie pary bokserek. I kolacja przy świecach.
Dzisiejszy egzamin. POZYTYWNY
siedziałam na stanowisku 4, obok dziewczyna siedziła, też zdała wyszła przede mną. Później wyszłam ja i jak pow. że zdałam to mnie przytuliła i pogratulowała. Pierwszy raz ją widziałam, ale miło taki spontaniczny gest.
No Sara GRATULACJE!!!!
Santoocha u nas tez wczoraj tesciowie nawiedzili hehe ale posiedzieli kawke wypili pogadali:D i poszli a mysmy mieli wspanialy wieczor pozniej:D Film spageti,swiece i lampka winka a potem
A tak w ogole to witam wszyskie
Hej Lili gdzies ty sie podizewala?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili266 wrote:Kaśka - czytałam książki
a tak serio to musiałam nabrać dystansu i przestać myśleć
i już po resecie jest ok 
Ewelina, a Ty jak się czujesz z maluszkiem?
mam nadzieję, że wszystko 
Ja chyba takiego resetu dostalam po ostatnim cyklu ten calkiem spokojny...przynajmniej narazie zobaczymy czy taki spokoj utrzyma mi sie do konca
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

wzięlam juz 2 zwykle nospy i nie pomogły to apap. A jeszcze dzis impreza ooooooooo