Ania07 wrote:
Landryneczko ja też nie liczyłam na prezent. Mógłby przygotować jaką szybką kolację, postawić 2 głupie świeczki, puścić jakąś komedię i wystarczyłoby. No ale po co

Walentynki mu podaruję, zobaczę co będzie z dniem kobiet. Powiedziałam mu tylko, że jak zapomni o rocznicy ślubu to może się do mnie przez tydzień nie odzywać. O moich urodzinach już 2 razy zapomniał

.. skleroza chodząca.
No co ty gadasz?? to ja hyba zaczne doceniac tego mojego

on zawsze pamieta o wszytkich rocznicach:D
santoocha wrote:
Ja piernicze!
Poszliśmy do knajpy, gdzie ok kilku dni mamy na dzis zalepany stolik, a oni, ze na zamówienie musimy czekac dwie godziny, bo nie zamowilismy ich specjalnego walentynkowego zestawu!
Co za wiocha! Zabralismy sie stamtąd.
Kupiliśmy wino, zamowimy pizzę do domu i tez będzie ok.
Ale wkurfilam sie ostro!

O ja cie krece ale bym sie wkurzyla...chamskie !!
Macierzanka:) wrote:
Witam wieczorną porą

Ale będę mieć lekturę hehe, tylko kiedy ja to nadrobię?
Powiedzcie mi tylko co słychać i jak minął Wam dzisiejszy dzień!
Świętujecie? Jakieś nowości?
Kaśka byłaś u endo?
Pozdrawiam wszystkie romantyczki

Kochana ja mam wizyte dopiero 21go lutego takze jeszcze wizyta przedemna
sara_nar wrote:
Hej kochane.
Ewelinko

no kurdę, ja moojemu bym w łeb dała i przez tydzień bym się nie odzywała. U mnie walentynki ... hmmm od M. dostałam różę i multum buziaków. On ode mnie perfumę i dwie pary bokserek. I kolacja przy świecach.
Dzisiejszy egzamin. POZYTYWNY

siedziałam na stanowisku 4, obok dziewczyna siedziła, też zdała wyszła przede mną. Później wyszłam ja i jak pow. że zdałam to mnie przytuliła i pogratulowała. Pierwszy raz ją widziałam, ale miło taki spontaniczny gest.
No Sara GRATULACJE!!!!
Santoocha u nas tez wczoraj tesciowie nawiedzili hehe ale posiedzieli kawke wypili pogadali:D i poszli a mysmy mieli wspanialy wieczor pozniej:D Film spageti,swiece i lampka winka a potem
A tak w ogole to witam wszyskie
Hej Lili gdzies ty sie podizewala?
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51

11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️