Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Dalej jestem zdania, że faceci nie potrafią używać mózgu.. zbyt skomplikowane dla nich. Do każdego faceta powinni dołączać instrukcję obsługi.
Nasi panowie nas dzis zaskoczyli bardzo...
Ewelina, trzymaj sie :* -
Ewelina, nie rozkminimy facetów, tak jak oni nas.
Ale fakt, podzielam Twoje zdanie, przegiął. Skoro zapomniał, to mógł już nie jechać do kumpla. Też bym się poryczała. Może nie z faktu że jestem sama w walentynki, no ale że byliśmy umówieni i sobie sam zmienił plany. -
nick nieaktualny
-
Hej kochane.
Ewelinkono kurdę, ja moojemu bym w łeb dała i przez tydzień bym się nie odzywała. U mnie walentynki ... hmmm od M. dostałam różę i multum buziaków. On ode mnie perfumę i dwie pary bokserek. I kolacja przy świecach.
Dzisiejszy egzamin. POZYTYWNYsiedziałam na stanowisku 4, obok dziewczyna siedziła, też zdała wyszła przede mną. Później wyszłam ja i jak pow. że zdałam to mnie przytuliła i pogratulowała. Pierwszy raz ją widziałam, ale miło taki spontaniczny gest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 22:35
Malinowa Panienka, santoocha, Laura, Misty87, Macierzanka:), Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara gratulacje
my oszamaliśmy pizzę i ja trochę ptasiego mleczkaa jutro od rana na zakupy
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
a ja z moim od paru dni wojna....tak mnie wkur....niech się buja, ja mu nie daruje tym razem. Walentynki super...eh...wypiłam sama winko, obżarłam się słodyczami, a wieczorem powiedziałam "będziemy się bzykać ściągaj gacie"
oczywiście po dalej mam focha, wykorzystałam drania, a co!
santoocha, Ania07, sara_nar lubią tę wiadomość
-
Sara, to super! Widzisz, nie było aż tak źle!
Ewelina, współczuję.... Oni nie kumają jak dla nas ważne jest to, żeby poświęcili ten jeden dzień dla nas. Niech by siedział w domu- ale że Cię zostawił i pojechał do kumpla... się nie godzi po prostu!
My zajechaliśmy po pizzę i zjedliśmy ją...z tesciami. Tesciu otworzył szampana. I tak posiedzieliśmy z nimi z pół godziny. Wesolutko się zrobiło po szampanie
Ale mieli radochę z takich Walentynek!
Teraz ja dopijam wino, T.pod prysznicem. Zaraz śmigamy spać, bo wykończył nas dzisiejszy dzień w pracy. Jutro sobie poświntuszymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 22:53
sara_nar, Misty87, Macierzanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sara gratuluje! Wierzylysmy w Ciebie!
Manius o ktorej testujesz??
Widze, ze dzis wiekszosc jakies fluidy zle rozsiewa
Od nas kumpel wreszcie poszedl...
Moj maz sie mnie teraz boi, mowilam do niego podniesionym glosem, teraz jak fasolka jest, to juz sobie nie dam dmuchac w kasze
Poszlam sie kapac, to mi wlazl do lazienki i twardo pomoc chcial, ale wygonilam go hahaMalinowa Panienka, sara_nar, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:agnieszka dobra dobra jesteś hihi aż się uśmiałam
Ja z Moim sb teraz pogadaliśmy trochę wylałam z siebie cały żal i spytałam czy nadrobimy sb ten dzisiejszy dzień powiedział że tak -
Dziękuję dziewczyny. Ale się cieszę, w dodatku dowiedziałam się, że w pracy dostanę normalną umowę o pracę
Koleżnka jest w ciąży, ma już córeczkę, właśnie we wtorek się dowiedziałam. Dopiero początek bo 6-7 tydzień, ale fajnie. Jej mąż się śieje ze złotego strzłu, a ja dzisiaj zażartowałam do M. że musi Tomka zapytać, jak to zrobić. Na szczęście się nie obraził. -
Misty mistrz
u nas trochę podział bo TŻ oglądał również mecz Legiuni kochanej
a ja już nie miałam na to siły więc polazłam kąpiel, smarowanko, maseczki i inne duperele
Misty87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150