Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za zyczenia Kochane :*
Nie pojde spac, bo w pokoju gdzie mamy lozko, mamy tez kanape na ktorej oni siedza... bo w drugim pokoju ma sypialnie krolis
Manius, jeszcze nic pewnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:46
-
Ewelina23 wrote:chyba najgorszy dzien w tym roku
Huj z tymi walentynkami wiecej nie obchodze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:44
-
Hej Przedszkolanko, Aniu, Ewelinko, Maniuś a Ciebie sto lat nie widziałam. Co u Was? Co tak dzisiaj bez humorku tu i tam? Misty sto lat :*
My sobie nie robimy prezentów. Podobnie jak Bursztynka zrezygnoawałam dobrowolnie z kwiatów, bo mi szkoda tych ciętych, a doniczkowych nie mam już gdzie trzymaća słodycze kocham, ale przy metforminie niewskazane.
Mi się film ładuje więc spojrzałam jeszcze do WasWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:46
Laura, XxMoniaXx, Ewelina23, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Hej Przedszkolanko, Aniu, Ewelinko, Maniuś a Ciebie sto lat nie widziałam. Co u Was? Co tak dzisiaj bez humorku tu i tam? Misty sto lat :*
My sobie nie robimy prezentów. Podobnie jak Bursztynka zrezygnoawałam dobrowolnie z kwiatów, bo mi szkoda tych ciętych, a doniczkowych nie mam już gdzie trzymaća słodycze kocham, ale przy metforminie niewskazane.
Mi się film ładuje więc spojrzałam jeszcze do WasMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak dostalam moze sobie nim dupe wytrzec nie chce go .Jak mozna Zapomiec o kolacjiw restauracji no jak a wiec mu przypomialam i powiedzialam ze moze isc sam . A co lepsze posiedzial mowi jade pytam wiec gdzie a on do mnie do Mateusza . No szlak mnie trafil az sie poplakalam i pojechal siedze sama w domu zajebiscie . Napisalam mu smsa o tresci
Fajnie spedzac walentynki samej i zapomiec o kolacji. Zawsze wybierasz takie dni!
A wiec mozesz Mateuszowi powiedziec ze pojedziej do niego na dzien kobiet ,wielkanoc, wigilie i inne swieta . Tylko nie zapomnij mu kupic prezentu .
No tak sie zdenerwowalam ze az sie poplakalam nigdy nie plakalam zeby mu nie pokazac a teraz nie wytrzymalam -
Ewelina23 wrote:tak dostalam moze sobie nim dupe wytrzec nie chce go .Jak mozna Zapomiec o kolacjiw restauracji no jak a wiec mu przypomialam i powiedzialam ze moze isc sam . A co lepsze posiedzial mowi jade pytam wiec gdzie a on do mnie do Mateusza . No szlak mnie trafil az sie poplakalam i pojechal siedze sama w domu zajebiscie . Napisalam mu smsa o tresci
Fajnie spedzac walentynki samej i zapomiec o kolacji. Zawsze wybierasz takie dni!
A wiec mozesz Mateuszowi powiedziec ze pojedziej do niego na dzien kobiet ,wielkanoc, wigilie i inne swieta . Tylko nie zapomnij mu kupic prezentu .
No tak sie zdenerwowalam ze az sie poplakalam nigdy nie plakalam zeby mu nie pokazac a teraz nie wytrzymalamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:49
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Hej Przedszkolanko, Aniu, Ewelinko, Maniuś a Ciebie sto lat nie widziałam. Co u Was? Co tak dzisiaj bez humorku tu i tam? Misty sto lat :*
Mi się film ładuje więc spojrzałam jeszcze do Was
A co u Ciebie kochana ? -
Dzięki Przedszkolanko!
Ewelinka nie płacz, bo dzidzia wszystko czuje. Wiem, że łatwo mówić, ale nie warto. Tulu, tulu... :*
Ja mojego czasem wręcz nie mogę z domu wygonić, ale on zawsze woli moje towarzystwo, albo takie posiadówy we wspólnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 21:51
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelinka oni tak maja... jak im się 100 razy nie przypomni to nie pamiętają , chyba każdy taki jest ... nie dziwie się że Ci się przykro zrobiło, ale chyba szkoda nerwów w Twoim "stanie" nie sądzisz? Usmiechnij się, jutro nowy dzień , pogadacie i może jakoś wszystko się wyjaśni
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny