Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ja mu jeszcze pokaże tak samo mu zrobie i zobaczymy . Chociaz pewnie splynie to po nim i pojedzie do kumpla
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale prosze cie nie płacz juz i nie denerwuj sie .... pamietasz jak słyszałas to bijące serduszko ? nooo to ono teraz płacze , bo
Ty płaczesz .. zrób to dla niego .. nie możesz sie stresować !!!!!
DziekujeXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Wiem przedszkolanko ale mam zly humor popsuł mi go w przeciagu 5 minut .
Tak Monia odpisal ze na chwile przyjechal .
Fajna mi chwila niech se siedzi -
Ewelinko ile razy najpiękniejszą chwile potrafią zepsuć w 2 minuty! Baaardzo dużo ! A Ty masz być spokojna, masz w sobie drugie nowe życie, które za rok o tej porze będzie z Tobą i uwierz, nie bedzie ważne to co było rok temu. <głaszcze>
Monia...z tą walentynka tak ładnie to napisałaś że aż mi się łzy w oczach zrobiłyXxMoniaXx, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Macierzanko ;*
W ogóle witam wszystkie dziewczynyco odświeżę stronę to postów przybywa i nie ogarniam.
Ewelinka tulę mocnoprzegiął strasznie z tym wypadem do kumpla. Jak mógł Cię zostawić samą? To, że zapomniał o kolacji, no cóż, skleroza nie boli mogło się zdarzyć, ale nie rozumiem jak w takiej sytuacji mógł sobie zwyczajnie pojechać do kolegi?
boże widzisz i nie grzmisz .. masakra z tymi naszymi facetami
Nie płacz i nie denerwuj się, pomyśl o maleństwie ;*Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Ewelinko ile razy najpiękniejszą chwile potrafią zepsuć w 2 minuty! Baaardzo dużo ! A Ty masz być spokojna, masz w sobie drugie nowe życie, które za rok o tej porze będzie z Tobą i uwierz, nie bedzie ważne to co było rok temu. <głaszcze>
Monia...z tą walentynka tak ładnie to napisałaś że aż mi się łzy w oczach zrobiły -
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja bym mu napisała kartke na stoliku... wszystko co myślisz i napisałabym ze płakałam... i że szkodzi to małemu i takie tam ... potem o serduszku... i w końcu by zmiękł... ale musiałabyc udawać ze spisz jakby to czytał
Lece kolorowych snow dziekujeXxMoniaXx lubi tę wiadomość