X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
    Pogadajmy o czym innym .
    Ja tez nie gotuje, zobaczymy co zrobi ale wisi mi to. Ja mam co jesc :D ahhh jestesmy takie slodkie wredoty :P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    masz racje kochana nie daj się ;*

Jak tam się czujesz wszystko dobrze ogólnie ?
    Taak wszystko dobrze dokucza mi czeste latanie do kibelka . No ale uroki .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina tak patrze na Twój suwaczek i juz 8 tydzień skończony :) jeszcze 7 miesięcy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja tez nie gotuje, zobaczymy co zrobi ale wisi mi to. Ja mam co jesc :D ahhh jestesmy takie slodkie wredoty :P
    oni robia po zlosci . To co nam nie wolno .

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no tak siusiu najgorsze :P

Dziewczynki ja bym tak nie mogła patrzeć jak mój przyjdzie z pracy i nie było by obiadu za miękkie serce mam :D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty to ja wolę sobie nie wyobrażać góralki w fazie tornada :-P
    Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.

A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje :-)
    Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ewelina tak patrze na Twój suwaczek i juz 8 tydzień skończony :) jeszcze 7 miesięcy :)
    Ja tez wlasnie patrzylam i czytalam, ze znika ogonek :D

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no 8 tydzien szybko zlecialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.

A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje :-)
    Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?
    moze zdarzyć sie kilka najlepiej odpozytywnego zrobic jeszcze z 2 zeby porownac

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te opisy pod suwaczkami :-)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hihi no tak siusiu najgorsze :P

Dziewczynki ja bym tak nie mogła patrzeć jak mój przyjdzie z pracy i nie było by obiadu za miękkie serce mam :D
    mial sile pic do rana ? to i ma sile na ugotowanie obiadu

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Rzucilam w niego gazetka, chcialam jeszcze kubkiem po jogurcie, bo zje i zostawi, ale stwierdzilam, ze bede miala wiecej sprzatania hehe za to jego kapcie przy odkurzaniu fruwaly w powietrzu :D
    Mowisz owulka :) oby!

Bursztynka lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ ja wam zazdroszcze :) w pon bede dzwonic do gina jakie terminy są i w przyszłym tyg pod koniec bedziemy robić badanie nasienia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ależ ja wam zazdroszcze :) w pon bede dzwonic do gina jakie terminy są i w przyszłym tyg pod koniec bedziemy robić badanie nasienia :)
    o to super zrobcie badania .

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ani sie nie zorientujesz i rez bedziesz miala suwaczek :*
    Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol.

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina , Misty jesteście super haha tak się uśmiałam ale co prawda to prawda :D
    Ewelinka no 8 tydzień na prawdę zleciało szok

Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr :-)
    Ale miałyśmy skończyć o nich gadać!

A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ani sie nie zorientujesz i rez bedziesz miala suwaczek :*
    Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol.
    poczekaj przyjdzie :D
    Ja mam brodawki wielkie suty jak od stara i zaczely mnie bolec sutki i takie okrogle sie zrobily :O cycochy ale bolaly mnie cyce ale nie dlugo teraz takie ciezkawe sie zrobily

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr :-)

A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.
    Bo tak fajnie sie na nich nadaje :)
    Ja zawsze sobie mowie, ze ktoregos dnia ja bede taka wredna i zlosliwa dla niego, ale po prostu nie umiem!

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

hahaha na parapecie kolo lozka stoja 2 butelki po wodzie myslisz ze je wyrzuci w zyciu a o pustych butelkach nie wspomne jak nie wywale to by staly

ps testy owu najleiej robic tak o 12 / 13

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:25

Bursztynka lubi tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ