X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
    Pogadajmy o czym innym .
    Ja tez nie gotuje, zobaczymy co zrobi ale wisi mi to. Ja mam co jesc :D ahhh jestesmy takie slodkie wredoty :P

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    masz racje kochana nie daj się ;*

Jak tam się czujesz wszystko dobrze ogólnie ?
    Taak wszystko dobrze dokucza mi czeste latanie do kibelka . No ale uroki .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina tak patrze na Twój suwaczek i juz 8 tydzień skończony :) jeszcze 7 miesięcy :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja tez nie gotuje, zobaczymy co zrobi ale wisi mi to. Ja mam co jesc :D ahhh jestesmy takie slodkie wredoty :P
    oni robia po zlosci . To co nam nie wolno .

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no tak siusiu najgorsze :P

Dziewczynki ja bym tak nie mogła patrzeć jak mój przyjdzie z pracy i nie było by obiadu za miękkie serce mam :D

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty to ja wolę sobie nie wyobrażać góralki w fazie tornada :-P
    Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.

A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje :-)
    Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?

Misty87 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ewelina tak patrze na Twój suwaczek i juz 8 tydzień skończony :) jeszcze 7 miesięcy :)
    Ja tez wlasnie patrzylam i czytalam, ze znika ogonek :D

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    no 8 tydzien szybko zlecialo

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.

A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje :-)
    Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?
    moze zdarzyć sie kilka najlepiej odpozytywnego zrobic jeszcze z 2 zeby porownac

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne te opisy pod suwaczkami :-)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Hihi no tak siusiu najgorsze :P

Dziewczynki ja bym tak nie mogła patrzeć jak mój przyjdzie z pracy i nie było by obiadu za miękkie serce mam :D
    mial sile pic do rana ? to i ma sile na ugotowanie obiadu

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

Rzucilam w niego gazetka, chcialam jeszcze kubkiem po jogurcie, bo zje i zostawi, ale stwierdzilam, ze bede miala wiecej sprzatania hehe za to jego kapcie przy odkurzaniu fruwaly w powietrzu :D
    Mowisz owulka :) oby!

Bursztynka lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ależ ja wam zazdroszcze :) w pon bede dzwonic do gina jakie terminy są i w przyszłym tyg pod koniec bedziemy robić badanie nasienia :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ależ ja wam zazdroszcze :) w pon bede dzwonic do gina jakie terminy są i w przyszłym tyg pod koniec bedziemy robić badanie nasienia :)
    o to super zrobcie badania .

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Ani sie nie zorientujesz i rez bedziesz miala suwaczek :*
    Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol.

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina , Misty jesteście super haha tak się uśmiałam ale co prawda to prawda :D
    Ewelinka no 8 tydzień na prawdę zleciało szok

Misty87, Ewelina23 lubią tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr :-)
    Ale miałyśmy skończyć o nich gadać!

A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ani sie nie zorientujesz i rez bedziesz miala suwaczek :*
    Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol.
    poczekaj przyjdzie :D
    Ja mam brodawki wielkie suty jak od stara i zaczely mnie bolec sutki i takie okrogle sie zrobily :O cycochy ale bolaly mnie cyce ale nie dlugo teraz takie ciezkawe sie zrobily

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr :-)

A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.
    Bo tak fajnie sie na nich nadaje :)
    Ja zawsze sobie mowie, ze ktoregos dnia ja bede taka wredna i zlosliwa dla niego, ale po prostu nie umiem!

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:

hahaha na parapecie kolo lozka stoja 2 butelki po wodzie myslisz ze je wyrzuci w zyciu a o pustych butelkach nie wspomne jak nie wywale to by staly

ps testy owu najleiej robic tak o 12 / 13

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:25

Bursztynka lubi tę wiadomość

‹‹ 834 835 836 837 838 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ