Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:A skonczmy na temat facetow . on i tak dostanie za swoje tylko niech wroci . obiadu dzis nie ma ja sobie niedlugo udotuje warzywka a on niech sobie robi jak mial czas jezdzic do kumpli to ma czas ugotowac . Wiem podla jestem no ale sobie nie pozwole
Pogadajmy o czym innym .ahhh jestesmy takie slodkie wredoty
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misty to ja wolę sobie nie wyobrażać góralki w fazie tornada
Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.
A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje
Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Misty to ja wolę sobie nie wyobrażać góralki w fazie tornada
Mój dziś ma wychodne na noc do kumpla na piwko. Wypuszczam go od czasu do czasu żeby się zresetowal.
A tak z innej bajki... To mam nadzieję że sobie nie wmawiam nadchodzącej owulki. Ale właśnie niedawno poczułam coś w podbrzuszu. Może się jednak budzą? Albo to szczypiorek z twarożku mnie tak kłuje
Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych? -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Misty to ja wolę sobie nie wyobrażać góralki w fazie tornada
Test ovu jest tylko raz z wyraźnymi dwiema kreskami czy może być ich kilka dni pod rząd takich wyraźnych?
Mowisz owulkaoby!
Bursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:ależ ja wam zazdroszcze
w pon bede dzwonic do gina jakie terminy są i w przyszłym tyg pod koniec bedziemy robić badanie nasienia
Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol. -
nick nieaktualny
-
Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr
Ale miałyśmy skończyć o nich gadać!
A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem. -
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ani sie nie zorientujesz i rez bedziesz miala suwaczek :*
Ja dzis znow oprocz bolu piersi nie mam zadnych objawow. Czasem lekko czuje dol.
Ja mam brodawki wielkie suty jak od stara i zaczely mnie bolec sutki i takie okrogle sie zrobilycycochy ale bolaly mnie cyce ale nie dlugo teraz takie ciezkawe sie zrobily
-
Bursztynka wrote:Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr
A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.
Ja zawsze sobie mowie, ze ktoregos dnia ja bede taka wredna i zlosliwa dla niego, ale po prostu nie umiem!
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:Ja nienawidze jak mój wszędzie zostawia puste butelki po wodzie. I jak skończy np żel pod prysznic to też nie wyrzuci opakowania. I jemu to nie przeszkadza, wrrr
A te testy na ovu to lepiej robić popołudniu-wieczorem czy w południe. Na ovuf była ostatnio porada, że w południe, a ja kiedyś czytałam że wieczorem.
ps testy owu najleiej robic tak o 12 / 13Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 14:25
Bursztynka lubi tę wiadomość