X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty właśnie po co nam dzieci jak mamy już odchowane hahaha tyle że więcej przy nich roboty niż przy małych :D

Misty87 lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozytywny test ovu jak nic :-) :-) :-) gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.

Misty87, Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tylko caly czas o tej samej porze . i żebyś nie pila i nie sikala godz przed zrobieniem testu wiesz o tym ?
    o piciu to wiedziałam ale żeby i nie sikać godzinke przed to nie wiedziałam

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Pozytywny test ovu jak nic :-) :-) :-) gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.
    to co tu jeszcze robisz <3 :D

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Super! To teraz do dziela :* :*

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wywale je . Nie przekupi mnie przegiol po calosci
    ja bym też tak zrobiła.. ale widać że cie wkur.. na całego . jeszcze tak wściekłej cie nie widziałam :P ale masz powód .. też bym sie tak zachowała.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ewelinko powiedz mi, czy Ty czujesz caly czas podbrzusze? Bo tak wczoraj czytalam na przyszlosc, jakie bole w ciazy sa normalne, a jakich nie wolno bagatelizowac.
    na poczatku tak a teraz tak raz na jakis czas i takie ciagniecie przy wstawaniu szybkim . A u ciebie narazie normalne bo ja mialam takie bole jak na @ podobne bo one nie sa takie same jak na @ spokojnie zagniezdza sie :)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tylko caly czas o tej samej porze . i żebyś nie pila i nie sikala godz przed zrobieniem testu wiesz o tym ?
    No z tym piciem i sikaniem to słyszałam nawet że 2 godz. o tej stałej porze też wiedziałam, ale myślałam że wieczorem. Dzięki.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    <3

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    na poczatku tak a teraz tak raz na jakis czas i takie ciagniecie przy wstawaniu szybkim . A u ciebie narazie normalne bo ja mialam takie bole jak na @ podobne bo one nie sa takie same jak na @ spokojnie zagniezdza sie :)
    Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac :)
    Juz sie nie moge czwartku doczekac!

1usahdgeb3da0ojs.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też myślałam ze wieczorem i zawsze robiłam wieczorem.. ale teraz bede ok południa właśnie. Tylko zostało mi 8 testów.. chyba starczy.. nie wiem kiedy teraz bedzie owulka. ostatnio była w 21 dc. a o 2 dni mi sie skrócił zów :) to może teraz koło 19 sie spodziewac. od 14 dc bede testy robic chyba

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac :)
    czemu czw ? idziesz na pierwsza wizyte ? :) weźmiesz męża grzesznego ze sobą :) ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    tak taki mocny bol wiem cos o tym i to tak jakby ktos cie scisnol od srodka

Moja kolezanka dobra urodzila wczoraj :) dziewczynke 3.800 53 dluga :d

• Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej :-) jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne <3 są dobre :-)

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej :-) jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne <3 są dobre :-)
    nie przepadam za porannymi ale hhmmm musze to rozważyć w tym cyklu :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
    Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyc :) a mialas jakiekolwiek plamienia? Ja nic kompletnie ani grama od ostatniej @ :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    najlepiej obstawiec przed i po owulce i lepiej kochac sie z rana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
    Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyc :) a mialas jakiekolwiek plamienia? Ja nic kompletnie ani grama od ostatniej @ :)
    Nie mialam plamien .

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    fajnie :) to na pewno już coś tam będzie widziała gin :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Nam byc moze dzieki porannemu <3 sie udalo. Dzien przed ovulka, pozniej wyjechal :)

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 836 837 838 839 840 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ