Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pozytywny test ovu jak nic
gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.
Misty87, Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
to co tu jeszcze robiszBursztynka wrote:Pozytywny test ovu jak nic
gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.
-
Super! To teraz do dziela :* :*Bursztynka wrote:Pozytywny test ovu jak nic
gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera. -
ja bym też tak zrobiła.. ale widać że cie wkur.. na całego . jeszcze tak wściekłej cie nie widziałamEwelina23 wrote:wywale je . Nie przekupi mnie przegiol po calosci
ale masz powód .. też bym sie tak zachowała.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna poczatku tak a teraz tak raz na jakis czas i takie ciagniecie przy wstawaniu szybkim . A u ciebie narazie normalne bo ja mialam takie bole jak na @ podobne bo one nie sa takie same jak na @ spokojnie zagniezdza sieMisty87 wrote:Ewelinko powiedz mi, czy Ty czujesz caly czas podbrzusze? Bo tak wczoraj czytalam na przyszlosc, jakie bole w ciazy sa normalne, a jakich nie wolno bagatelizowac.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
No z tym piciem i sikaniem to słyszałam nawet że 2 godz. o tej stałej porze też wiedziałam, ale myślałam że wieczorem. Dzięki.Ewelina23 wrote:tylko caly czas o tej samej porze . i żebyś nie pila i nie sikala godz przed zrobieniem testu wiesz o tym ?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnacEwelina23 wrote:na poczatku tak a teraz tak raz na jakis czas i takie ciagniecie przy wstawaniu szybkim . A u ciebie narazie normalne bo ja mialam takie bole jak na @ podobne bo one nie sa takie same jak na @ spokojnie zagniezdza sie

Juz sie nie moge czwartku doczekac! -
ja też myślałam ze wieczorem i zawsze robiłam wieczorem.. ale teraz bede ok południa właśnie. Tylko zostało mi 8 testów.. chyba starczy.. nie wiem kiedy teraz bedzie owulka. ostatnio była w 21 dc. a o 2 dni mi sie skrócił zów
to może teraz koło 19 sie spodziewac. od 14 dc bede testy robic chyba
-
czemu czw ? idziesz na pierwsza wizyte ?Misty87 wrote:Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac

Juz sie nie moge czwartku doczekac!
weźmiesz męża grzesznego ze sobą
?
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak taki mocny bol wiem cos o tym i to tak jakby ktos cie scisnol od srodkaMisty87 wrote:Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac

Juz sie nie moge czwartku doczekac!
Moja kolezanka dobra urodzila wczoraj
dziewczynke 3.800 53 dluga :d
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nie przepadam za porannymi ale hhmmm musze to rozważyć w tym cykluBursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne
są dobre 
-
Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyc
a mialas jakiekolwiek plamienia? Ja nic kompletnie ani grama od ostatniej @
-
nick nieaktualnynajlepiej obstawiec przed i po owulce i lepiej kochac sie z ranaBursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne
są dobre 
-
nick nieaktualnyNie mialam plamien .Misty87 wrote:Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyc
-
fajnieMisty87 wrote:Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
to na pewno już coś tam będzie widziała gin
-
Nam byc moze dzieki porannemuBursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
są dobre 
sie udalo. Dzien przed ovulka, pozniej wyjechal