Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pozytywny test ovu jak nic
gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.
Misty87, Ewelina23, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Pozytywny test ovu jak nic
gruba krecha, ale się cieszę że chociaż jajniki nie śpią to już jakaś część sukcesu. I od pół godzinki je zaczynam czuć. Tylko aż po obu stronach........ ! Mmm ale mi to dodało powera.
-
Bursztynka wrote:Pozytywny test ovu jak nic
-
Ewelina23 wrote:wywale je . Nie przekupi mnie przegiol po calosci
ale masz powód .. też bym sie tak zachowała.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ewelinko powiedz mi, czy Ty czujesz caly czas podbrzusze? Bo tak wczoraj czytalam na przyszlosc, jakie bole w ciazy sa normalne, a jakich nie wolno bagatelizowac.
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:tylko caly czas o tej samej porze . i żebyś nie pila i nie sikala godz przed zrobieniem testu wiesz o tym ?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:na poczatku tak a teraz tak raz na jakis czas i takie ciagniecie przy wstawaniu szybkim . A u ciebie narazie normalne bo ja mialam takie bole jak na @ podobne bo one nie sa takie same jak na @ spokojnie zagniezdza sie
Juz sie nie moge czwartku doczekac! -
ja też myślałam ze wieczorem i zawsze robiłam wieczorem.. ale teraz bede ok południa właśnie. Tylko zostało mi 8 testów.. chyba starczy.. nie wiem kiedy teraz bedzie owulka. ostatnio była w 21 dc. a o 2 dni mi sie skrócił zów
to może teraz koło 19 sie spodziewac. od 14 dc bede testy robic chyba
-
Misty87 wrote:Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac
Juz sie nie moge czwartku doczekac!weźmiesz męża grzesznego ze sobą
?
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Ja teraz od 2 dni spokojnie, czasem troszke czuje. Ale przedtem byly ciut mocniejsze. W koncu macica sie musi rozciagnac
Juz sie nie moge czwartku doczekac!
Moja kolezanka dobra urodzila wczorajdziewczynke 3.800 53 dluga :d
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne
są dobre
-
Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyca mialas jakiekolwiek plamienia? Ja nic kompletnie ani grama od ostatniej @
-
nick nieaktualnyBursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
jutro też go dorwę i coś z niego wycisnę. W poniedziałek dla dobra sprawy to i do pracy się mogę nawet spóźnić. Słyszałam że ranne
są dobre
-
nick nieaktualnyMisty87 wrote:Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
Ewela no ja bardzo mocych nie mialam, ale takie uciazliwe, ciagniecie, najbardziej wlasnie wieczorami. Ale dalo sie przezyca mialas jakiekolwiek plamienia? Ja nic kompletnie ani grama od ostatniej @
-
Misty87 wrote:Tak, w czw pierwsza wizyta, ale ide sama, bo ksieciunio bedzie w pracy. Na pozostale juz chce chodzic razem jak sie uda.
to na pewno już coś tam będzie widziała gin
-
Bursztynka wrote:No my serducho robiliśmy dziś rano koło 11ej
są dobre
sie udalo. Dzien przed ovulka, pozniej wyjechal