Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka kobietki
jak Wam mija sobotnie popołudnie?
Widze, ze macie zadyme z tymi Waszymi facetami... oj mój by zrobił to by sie nie opłaciło.
Siedzimy sobie teraz i jedziemy na dwa laptopy, ogladajac w miedzyczasie Forest Gumpa po czeskui zajadając zdrowe czipsy serowo cebulowe.
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie mialam pisac, ze mamy kolejne zloto! Dobrze, ze przelaczylam
fantastycznie!
Nati, dziekuje dobrze. Na razie dobrze :*
A Ciebie boli brzuszek biedaku... przytulam :*Laura, emcia lubią tę wiadomość
-
Właśnie mój małżonek strasznie przyezywał te złoto, aż podskakiwałam tak się cieszył
Jutro już powinien ból przejść, teraz odliczam do nast. owulacji, która wedlu ovf ypadnie miedzy 3, a 7 Marca potwierdze to jeszcze wizytą u gin, bo mm przyjsc do niego w 15,16 dc, ale jakna zlosc jest to sobota i neidziela hehe, wiec ppójdę raczej w 17 dc bedzie bardziej zblizone czy widać pęcherzyk dominujacy, wtedy powie czy jest jakis problem, no i od razu z badaniami męża, muszę go w poniedziałek zapisać
Pozatym jestem zdziwiona bo humor odziwo mi dopisuje, myślałam, ze bede płakać jak @ dostanę, ale nie było płączu, więc jest ok
Wieczorem idziemy do znajomych na skoki
-
Nati89 wrote:Właśnie mój małżonek strasznie przyezywał te złoto, aż podskakiwałam tak się cieszył
Jutro już powinien ból przejść, teraz odliczam do nast. owulacji, która wedlu ovf ypadnie miedzy 3, a 7 Marca potwierdze to jeszcze wizytą u gin, bo mm przyjsc do niego w 15,16 dc, ale jakna zlosc jest to sobota i neidziela hehe, wiec ppójdę raczej w 17 dc bedzie bardziej zblizone czy widać pęcherzyk dominujacy, wtedy powie czy jest jakis problem, no i od razu z badaniami męża, muszę go w poniedziałek zapisać
Pozatym jestem zdziwiona bo humor odziwo mi dopisuje, myślałam, ze bede płakać jak @ dostanę, ale nie było płączu, więc jest ok
Wieczorem idziemy do znajomych na skoki
Ale super, ja lubie skoki z moim tata ogladac, bo z niego kibic okropny, zawsze na caly glos tv idzieale poki co tatus 1200km ode mnie
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati oby tak dalej
bedzie dobrze, grunt to pozytywnie sie nastawić :)różne momenty się zdarzają ale pewnie w następnym miesiącu się już uda
troszke tego jest, rozne badania, sprawdzenia... ale zrobicie i bedzie juz z glowy
ja właśnie zakończyłam owulke, @ ma przyjsc 28 lutego, ciekawe co z tego wyniknie...będę testować w razie czego. Nie nastawiam się jakoś na +, nie chce sie rozczarować...
Misty- tule Cię, uwazaj na siebie i nie przemeczaj się zbytnioMisty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj mnie denerwuje dzisiaj tez troche, szczerze sie przyznam... siedzi cały dzień w garażu, grzebie w tym samochodzie, az to jest chore...ile mozna:/
talerz po obiedzie zostawiony, w brudnych rzeczach łazi, a pozniej bedzie ze to ze mnie brudas bo meza nie potrafie dopilnować;/ kiedys do mojej pracy przyjechał w dresie roboczym, bo jak mnie odwozil to stwierdził ze nie musi sie ubierac bo bedzie siedział w samochodzie. Pech chciał, że zapomniał wziąć ode mnie kluczy i wrócił... Mina moich kolezanek z pracy po tym jak zobaczyły mojego męża- bezcenna.....
Co do sportu, to u mnie w rodzinie znowu mama jest kibicem na 102od rana do wieczora sport w telewizji moglby leciec
i bedzie go ogladac
hihihi
-
Haha emcia faceci sa kosmitami
Ale mame masz genialna! Moja to ma dosc jak tata 24h na dobe oglada sport, a czesto robi tak, wlacza tv, scisza, patrzy tylko na obraz, wlacza radio na jakis mecz i na laptopie sobie puszcza kolejny na zywo hahahahaha -
nick nieaktualnyczasami to naprawde trzeba cierpliwosci duzo
czasem się ją jednak traci.
Misty- Twój tata ma podzielną uwagę naprawdę ;d
do ulubionych programów mojej mamy nalezy jeszcze jakiś taki teleturniej włoski, nie przypomnę sobie jednak nazwy ale juz ładnych pare lat go oglada, chociaz nie kuma włoskiego ni w pięć ni w dziesięć
Dziewczyny jak sprawić by te 2 tygodnie do testowania zleciały jak najszybciej?
Kiedyś @ przychodziła za @, a teraz czuje jakby to się ciągnęłoooooo w nieskończoność....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 16:41
Misty87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiem Wam tak, mam wolne od pracy... miałam tyle zaplanowane, ze w domu posprzatam generalnie itd. nie potrafie się wziąć za nic, takie lenistwo mnie dopadło.MIałam zrobić babke cytrynową, no ale robota się mnie dziś nie klei.
We wtorek znowu do pracy, i już po wolnymaż mi się nie chce siedzieć kolejne 12 h.
A tak w ogóle jest moze ktoś z Bielska Białej lub okolic na tym forum?? -
nick nieaktualnyDokładnie z tym sportem to jest piękne
ja znowu nie jestem fanką aż tak...
moja mama leci przez tenisy, siatkówki, ręczne, koszykówki, co tylko jest w tvuwielbia dosłownie wszelkie konkurencje. A mówię jej czasem, weź obejrzyj sobie jakiś film, a nie tylko wiecznie ten sport i sport... To odpowiedz mam od razu, że z filmu się nic nie dowie i nie przyda jej się to na nic (tak jakby jej się sport na coś przydał:p)
Wiec jak przyjezdzam do moich rodzicieli, to raczej pilota się nie chwytam(mieszkam w domu rodzinnym mojego męża)
Nati89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój mi też kiedyś gotował, pamiętam to jeszcze.... Wszystko było pyszne, ale ciasta w jego wydaniu to jeszcze nie widziałam
Ale widzę, że teraz bierze mnie sposobem i jest niechętny do kucharzenia....
znowu zostawił mnie samą, siedzi w tym garażuehh.... miał za chwilę wrócić i co..?!