X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide bo panicz wrocil

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki :) Co slychać? Mnie brzuch boli i w ogóle taka pełna jestem przez @.

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja sie juz wyspalam :)
    Ksieciunio jak spalam, wstal i gdzies pojechal, ciekawe gdzie go wywialo tak szybko :D
    Ewela,wpadam do Ciebie na ciacho!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Misty się czujesz i Twoja fasoleczka? Ja oglądam Olimpiadę,mamy zowu złoto :)

Laura lubi tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kobietki ;-)
    jak Wam mija sobotnie popołudnie?

Widze, ze macie zadyme z tymi Waszymi facetami... oj mój by zrobił to by sie nie opłaciło.
    Siedzimy sobie teraz i jedziemy na dwa laptopy, ogladajac w miedzyczasie Forest Gumpa po czesku :D i zajadając zdrowe czipsy serowo cebulowe.

Nati89 lubi tę wiadomość

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie mialam pisac, ze mamy kolejne zloto! Dobrze, ze przelaczylam :) fantastycznie!
    Nati, dziekuje dobrze. Na razie dobrze :*
    A Ciebie boli brzuszek biedaku... przytulam :*

Laura, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mój małżonek strasznie przyezywał te złoto, aż podskakiwałam tak się cieszył :) Jutro już powinien ból przejść, teraz odliczam do nast. owulacji, która wedlu ovf ypadnie miedzy 3, a 7 Marca potwierdze to jeszcze wizytą u gin, bo mm przyjsc do niego w 15,16 dc, ale jakna zlosc jest to sobota i neidziela hehe, wiec ppójdę raczej w 17 dc bedzie bardziej zblizone czy widać pęcherzyk dominujacy, wtedy powie czy jest jakis problem, no i od razu z badaniami męża, muszę go w poniedziałek zapisać :) Pozatym jestem zdziwiona bo humor odziwo mi dopisuje, myślałam, ze bede płakać jak @ dostanę, ale nie było płączu, więc jest ok :) Wieczorem idziemy do znajomych na skoki :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Laura Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 12:34

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati89 wrote:
    Właśnie mój małżonek strasznie przyezywał te złoto, aż podskakiwałam tak się cieszył :) Jutro już powinien ból przejść, teraz odliczam do nast. owulacji, która wedlu ovf ypadnie miedzy 3, a 7 Marca potwierdze to jeszcze wizytą u gin, bo mm przyjsc do niego w 15,16 dc, ale jakna zlosc jest to sobota i neidziela hehe, wiec ppójdę raczej w 17 dc bedzie bardziej zblizone czy widać pęcherzyk dominujacy, wtedy powie czy jest jakis problem, no i od razu z badaniami męża, muszę go w poniedziałek zapisać :) Pozatym jestem zdziwiona bo humor odziwo mi dopisuje, myślałam, ze bede płakać jak @ dostanę, ale nie było płączu, więc jest ok :) Wieczorem idziemy do znajomych na skoki :)
    To dobrze, ze nie mialas dola :*
    Ale super, ja lubie skoki z moim tata ogladac, bo z niego kibic okropny, zawsze na caly glos tv idzie :D ale poki co tatus 1200km ode mnie

Laura lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati oby tak dalej :-) bedzie dobrze, grunt to pozytywnie sie nastawić :)różne momenty się zdarzają ale pewnie w następnym miesiącu się już uda :-)
    troszke tego jest, rozne badania, sprawdzenia... ale zrobicie i bedzie juz z glowy :)
    ja właśnie zakończyłam owulke, @ ma przyjsc 28 lutego, ciekawe co z tego wyniknie...będę testować w razie czego. Nie nastawiam się jakoś na +, nie chce sie rozczarować...

Misty- tule Cię, uwazaj na siebie i nie przemeczaj się zbytnio

Misty87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mnie denerwuje dzisiaj tez troche, szczerze sie przyznam... siedzi cały dzień w garażu, grzebie w tym samochodzie, az to jest chore...ile mozna:/
    talerz po obiedzie zostawiony, w brudnych rzeczach łazi, a pozniej bedzie ze to ze mnie brudas bo meza nie potrafie dopilnować;/ kiedys do mojej pracy przyjechał w dresie roboczym, bo jak mnie odwozil to stwierdził ze nie musi sie ubierac bo bedzie siedział w samochodzie. Pech chciał, że zapomniał wziąć ode mnie kluczy i wrócił... Mina moich kolezanek z pracy po tym jak zobaczyły mojego męża- bezcenna..... :/

Co do sportu, to u mnie w rodzinie znowu mama jest kibicem na 102 :D od rana do wieczora sport w telewizji moglby leciec :D i bedzie go ogladac :D hihihi

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha emcia faceci sa kosmitami :D
    Ale mame masz genialna! Moja to ma dosc jak tata 24h na dobe oglada sport, a czesto robi tak, wlacza tv, scisza, patrzy tylko na obraz, wlacza radio na jakis mecz i na laptopie sobie puszcza kolejny na zywo hahahahaha

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami to naprawde trzeba cierpliwosci duzo :( czasem się ją jednak traci.
    Misty- Twój tata ma podzielną uwagę naprawdę ;d

do ulubionych programów mojej mamy nalezy jeszcze jakiś taki teleturniej włoski, nie przypomnę sobie jednak nazwy ale juz ładnych pare lat go oglada, chociaz nie kuma włoskiego ni w pięć ni w dziesięć :D

Dziewczyny jak sprawić by te 2 tygodnie do testowania zleciały jak najszybciej?
    Kiedyś @ przychodziła za @, a teraz czuje jakby to się ciągnęłoooooo w nieskończoność....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 16:41

Misty87 lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no to macie smiesznie z rodzicami :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj tata tez oglada wszystko co zwiazane ze sportem, mój maz sie smieje i mowi "o tata oglada trzecia lige w rzucie kamieniem w Abudabi :D" czasami oglada takie rzeczy, ze ja nie wiem o co chodzi

nick nieaktualny, Misty87 lubią tę wiadomość

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam tak, mam wolne od pracy... miałam tyle zaplanowane, ze w domu posprzatam generalnie itd. nie potrafie się wziąć za nic, takie lenistwo mnie dopadło.MIałam zrobić babke cytrynową, no ale robota się mnie dziś nie klei.

We wtorek znowu do pracy, i już po wolnym :/ aż mi się nie chce siedzieć kolejne 12 h.

A tak w ogóle jest moze ktoś z Bielska Białej lub okolic na tym forum??

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie z tym sportem to jest piękne :D ja znowu nie jestem fanką aż tak...
    moja mama leci przez tenisy, siatkówki, ręczne, koszykówki, co tylko jest w tv :D uwielbia dosłownie wszelkie konkurencje. A mówię jej czasem, weź obejrzyj sobie jakiś film, a nie tylko wiecznie ten sport i sport... To odpowiedz mam od razu, że z filmu się nic nie dowie i nie przyda jej się to na nic (tak jakby jej się sport na coś przydał:p)
    Wiec jak przyjezdzam do moich rodzicieli, to raczej pilota się nie chwytam :D (mieszkam w domu rodzinnym mojego męża)

Nati89 lubi tę wiadomość

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice Katowic, moj maz wlasnie robi pizze, zeby przekasiic co na skokach u znajomych, niestey musze sie przyznac, ze moj maz gotuje lepiej odemnie no i ciasta on zawsze robi. Bardzio se do tego przyklada hehe :)

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi też kiedyś gotował, pamiętam to jeszcze.... Wszystko było pyszne, ale ciasta w jego wydaniu to jeszcze nie widziałam :D Ale widzę, że teraz bierze mnie sposobem i jest niechętny do kucharzenia....

znowu zostawił mnie samą, siedzi w tym garażu :( ehh.... miał za chwilę wrócić i co..?!

• Nati89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to akurat domator jedyne wyjscia to na siatkowke pograc z kolegami, czasami sama mu mowie idz gdzies, to on nie chce :d

0d1yflw1vo1m1usk.png
‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ