Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Driada0102 wrote:Witam dziewczyny
Mogę prosić o jakiś skrócone wiadomości? proszę
Ja jestem dziś padnięta, po pracy zaraz zasnęłam...
Co tam u Ewelinki się stało?
Ewela, jak wiekszosc ma przejscia z mezemteraz trwaja ostateczne rozrachunki, bo wrocil do domu
Paaa Nati :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:34
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
Driada0102 wrote:Witam dziewczyny
Mogę prosić o jakiś skrócone wiadomości? proszę
Ja jestem dziś padnięta, po pracy zaraz zasnęłam...
Co tam u Ewelinki się stało?Ewelina23 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyA wiec powiedzialam co mysle a raczej wykrzyczałam tak mnie zdenerwowal bop na spokojnie to przyjmowal . Przywiozl ze soba 2 piwa to mu je wylalam chociaz jak je wylewalam to razem z nimi leciala mi sina hehe
A wiec ja wydusilam z siebie a teraz milczenie owiecMisty87, Bursztynka, Z., santoocha, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Driada, Ewelinki Walenty wczoraj zapomniał o kolacji w restauracji i potem jeszcze pojechał do kumpla na chwilę, poczym ta chwila się moooocno przedłużyła i o 4 rano oznajmił jej że jest pijany i nie może wrócić autem. I od tamtej pory dopiero niedawno wrócił do domu. Chyba jeszcze był dziś w pracy.
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
MOj to o 2w nocy przytulił się do mnie i pyta:
-będziesz moją walentynką?
Mój to taki żartowniś jest.
Przełożył na dziś walentyny, kupił mi róże z jakimś iinym dziwnym kwiatkiem.
Chciał upiec mi ciasteczka jak spałam, ale mu nie wyszły i poszedł spaś smutny ;/Misty87 lubi tę wiadomość
-
emcia wrote:No coś Ty Misty, to czemu mi się upyrtasiło ze mieszkasz w Austrii... a może inna dziewczyna mieszka w Austrii? ;p
Hi hi, moi bracia są w Aachenpopatrz jak się złożyło !!
W Austrii mieszka ManiusManiuś lubi tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:hehe ile streszczeń
kurcze wylane piwka, ostro.
Misty, orientujesz się może jak tam śnieg na stoku w Białce?
Dzis ogladalam na Polsat news rano program nadawany z Bialeczki spod Bani i Kotelnicy. Piekna pogoda byla, warunki mowili, ze idealne
Ostatnio 2 dni wiem, ze mocno sypalo -
Driada0102 wrote:No Ewel Ty to chyba i tak go łagodnie potraktowałaś ;p
Ja jestem zołza obraza była by jak ode mnie do Polski
spanie osobnoitd
Dziękuję za streszczenia :*Driada0102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisty, zasugerowałam się chyba Twoim avatarem i dlatego jakoś przypisałam Cie do tej Austrii:)
Driada, słodki ten Twój mężczyzna widzisz jak chciał sprawić Ci przyjemnośćmiłe to
co do piwa, to tez nie przepadam, wole inne trunki.. choc po niewielkiej ich ilosci bomba murowana -
emcia wrote:Misty, zasugerowałam się chyba Twoim avatarem i dlatego jakoś przypisałam Cie do tej Austrii:)
Driada, słodki ten Twój mężczyzna widzisz jak chciał sprawić Ci przyjemnośćmiłe to
co do piwa, to tez nie przepadam, wole inne trunki.. choc po niewielkiej ich ilosci bomba murowanaemcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:No Ewel Ty to chyba i tak go łagodnie potraktowałaś ;p
Ja jestem zołza obraza była by jak ode mnie do Polski
spanie osobnoitd
Dziękuję za streszczenia :*Driada0102 lubi tę wiadomość
-
My już chyba raczej na pewno jedziemy w góry 1.03. ale znajomi chcą tam gdzie zawsze w Zakopcu, bo oni z małym dzieckiem i tam im się podoba.
Kurcze, właśnie się zczaiłam, że moja tempka jutro z rana będzie miała dużo do powiedzenia. Muszę jakoś przespać noc i wyłączyć myślenie, bo znów się dziś za bardzo zagalopowałam chyba z nakręcaniem. Same serducha w ovu raczej nie zawsze dają fasolki. Muszę sobie zaaplikować wyloozowanie. -
nick nieaktualny