X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane ja uciekam . Szykuję się i jedziemy ze znajomymi do jakiegoś baru . Kolega się uparł bo skoki będą oglądać :D a ja sobie sharmę wsunę hihi
    Papa miłego wieczorku :*

emcia, Misty87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi jesli chodzi o wychodne, to w sumie ja jestem domatorem... nawet do znajomych rzadko pomykam... chyba dziwna jestem, co nie?
    Mój Małż, ma to wypośrodkowane, troche w domu, troche gdziesik... Ale najczesciej wychodzimy razem :-) ale z tym samochodem i garażem, to naprawde jest przegiecie... bo kombinuje i jak sie cos znowu stanie to zamisat gdzies jechac to bedziemy miec samochod w warsztacie.. no po prostu kosmos. już ostatnio miałam zamknąć na klucz ten samochod i go schować :p
    przecież tez potrzebuje miłości :-) jeden weekend wolny w miesiacu, do spedzenia go razem, pozniej bedziemy osobno...on w domu, ja w pracy

• Z. Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pocieszcie mnie i powiedzcie ze moj wykres mimo że nie zaznaczyło mi owulacji to nie jest bezowulacyjny.

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam dziewczyny
    Przelecialo mi ze maz ktorejs z was wybierając małzenstwo zrezygnowal calkowicie ze spotkan z kolegami ale tak calkiem calkiem?? az mi sie nie chce wierzyc a wrecz troszke to dla mnie dziwne...moim zdaniem kazdy powinien miec znajowmych, przyjaciolki kumpli itp tak zeby moc wyjsc gdzies osobno tak zeby wyjsc na babski lub meski wieczor...oczywiscie wszytko w ramach rozsadku ale takie calkowite zrezygnowanie ze znajomych hmmm? chyba bym z nim nie wytrzymala ani on ze mna:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:06

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sharma........ mhmmmmm pychota :-))

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Dziewczyny pocieszcie mnie i powiedzcie ze moj wykres mimo że nie zaznaczyło mi owulacji to nie jest bezowulacyjny.
    patrzac na sluz wyglada na to ze byla szkoda ze nie robilas testow ovu ale sluchaj jeszcze moze byc takze dzialaj dzialaj :)

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, czy to o mnie chodzi, zle mnie zrozumiałyscie... ja na co dzień pracuje po 12 h, w systemie dzienno nocnym... czasem to taki zapiernicz jest ze szok...
    A praca z ludzmi jednak jest meczaca i czasem miałabym ochote uciec gdzieś do jakiejś puszczy :D

uogolnilam to po prostu, ze czesciej do znajomych wychodzimy razem, bo tak lubimy.. czesto tez jest ciezko sie dopasowac z powodu grafiku...ten nie moze, tamten tez pracuje...
    oczywiscie jak jestem w pracy to moj wychodzi sobie tez do znajomych :)

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj maz... przywiozl kebaby oraz piekny bukiet...

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e475fcbccb21.jpg

Przeprosil i przytulil mowiac, ze nie mozemy tak sie klocic...oj kocham go, ale czasami daje popalic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:13

Kaśka28, Bursztynka, Ewelina23, Driada0102, Malinowa Panienka, Laura, santoocha, Ania07, XxMoniaXx lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie Emcia tam bylo jasno napisane ze facet powiedzial do kobiety ze on wybiera albo zona albo koledzy...ale to tak tylko napisalam kazdy ma prawo do wlasnych wyborow i skoro tak jest dobrze to szczescia na drodze :D i do przodu :)

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka, prześledz moje posty, bo to chyba w takim razie nie byłam ja... no nie wiem już sama :p gdzieś coś poplątałam albo cuś....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:15

Kaśka28 lubi tę wiadomość

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    Kaśka, prześledz moje posty, bo to chyba w takim razie nie byłam ja... no nie wiem już sama :p gdzieś coś poplątałam albo cuś....
    Sluchaj az tak wazne to nie bylo :) w sensie nie chce robic komus jakichs uwag albo cos:D tak tylko zwrocilam na to uwage bo chcialam napisac ze jakbym ja zrezygnowala z babskich wieczorow a moj z maskich to dlugo ze soba bysmy nie wytrzymali oczywiscie takie wypady zdarzaja sie coraz rzadziej ale od czasu do czasu trzeba jakos tak poszalec :D

emcia lubi tę wiadomość

11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle, ze tu chodzilo o to, ze w momencie zwiazania sie na powaznie z kobieta, facet postanowil, ze juz nie bedzie prowadzil kawalerskiego zycia z kumplami, po nocach itp. Ale na na pewno nikt nie rezygnuje calkiem ze znajomych :)

emcia lubi tę wiadomość

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz zczaiłam bo napisałam ze siedzi cały dzień w garażu, tylko ze to dzisiaj jest od rana zasiadł :D ja czasem nawet w mowie potocznej się motam i moze ktos mnie zle odebrać :D
    oki spoki :-)

my tez sie wymykamy, ale chyba jeszcze za krotko jestem z Miśkiem i musze sie nim nacieszyc;D pozniej pewnie bedziemy sie mieć dość :P

wiesz, nie przejmuj się mną, ja zawsze tak przezywam wszystko :P

Misty- o to wlasnie chodziło :) nie potrafię się wysłowić czasem :/
    mój M nie robił mi takich rzeczy i mam nadzieje, ze nie bedzie...

Kiedys miałam tego az za nadto dlatego jestem uczulona :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:24

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam problemu z mezem wlasnie jesli chodzi o jakies wychodzenia z kumplami itp, on woli spedzac czas ze mna. Poza tym mieszkamy tu sami wiec tez nie za duzo ma mozliwosci, ale czasem idzie na piwo do kolegi pod nami :)
    W PL znowu z bracmi sie nie moze rozstac :)

1usahdgeb3da0ojs.png
  • Bursztynka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, ja już porządeczki i jedzonko ogarnięte, teraz wieczór cały tylko dla mnie, bo mój już wyłazi do kumpla i wraca jutro rano.

Misty, no widzisz jakie kwiateczki. Ciekawe co u Eweliny.

Ewelina23 lubi tę wiadomość

SyCy39O.jpgSyCyp2.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynka wrote:
    Hejka, ja już porządeczki i jedzonko ogarnięte, teraz wieczór cały tylko dla mnie, bo mój już wyłazi do kumpla i wraca jutro rano.

Misty, no widzisz jakie kwiateczki. Ciekawe co u Eweliny.
    Czyli wieczor masz dla nas :) :P
    Noo wlasnie Eweliny nie ma, pewnie byla wojna...

1usahdgeb3da0ojs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale jak np. Ewelina nasza tu pisała, to ja sie nie dziwie jej reakcji, bo ja to po prostu tez bym tak zareagowała... jak nie gorzej :P

choc na ogół jestem raczej spokojna :P
    a w ogóle Misty, Ty mieszkasz w Austrii prawda? Jak sie Wam tam mieszka??

Ja miałabym okazje wyjechac do Niemiec do Północnej Westfalii, bo oboje mojego rodzeństwa tam jest. Niestety nie potrafie języka niemieckiego :/ to duza przeszkoda

Misty- jestem pod wrazeniem przeprosin :) napewno się wzruszyłaś i wybaczyłaś :) Twe serduszko zmiękło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:31

• Driada0102 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ;)
    Mogę prosić o jakiś skrócone wiadomości? proszę :D
    Ja jestem dziś padnięta, po pracy zaraz zasnęłam...
    Co tam u Ewelinki się stało?

f2wli09kvv5ashuy.png
  • Nati89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zmykam do znajomych pa kochane :*

0d1yflw1vo1m1usk.png
  • Misty87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emcia wrote:
    No ale jak np. Ewelina nasza tu pisała, to ja sie nie dziwie jej reakcji, bo ja to po prostu tez bym tak zareagowała... jak nie gorzej :P

choc na ogół jestem raczej spokojna :P
    a w ogóle Misty, Ty mieszkasz w Austrii prawda? Jak sie Wam tam mieszka??

Ja miałabym okazje wyjechac do Niemiec do Północnej Westfalii, bo oboje mojego rodzeństwa tam jest. Niestety nie potrafie języka niemieckiego :/ to duza przeszkoda
    Kochana ja jestem w Niemczech wlasnie w Polnocnej Westfalii! :D

1usahdgeb3da0ojs.png
‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ