Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie - to nie jest taki kotlet... to prawdziwy burger robiony na miejscu, grillowany 250 gram - nie ma konserwantów
to taki amerykański burger - to nie ma nic wspólnego z kfc, MC czy innymi takimi badziewiami
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:no właśnie - to nie jest taki kotlet... to prawdziwy burger robiony na miejscu, grillowany 250 gram - nie ma konserwantów
to taki amerykański burger - to nie ma nic wspólnego z kfc, MC czy innymi takimi badziewiami
-
nooooo - zresztą to jakiś konkretny rodzaj wołowiny jest - w tym przypadku tego lokalu, swoje sosy - salsa i BBQ i swoja sałatka... mega lubię
taka zdrowa namiastka niezdrowego. Koszt takiego od 26 do 40 zł - zależy z czym
polecam!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 19:01
Ewelina23 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Witam dziewczyny
Uff przebrnęłam właśnie przez wszytsko od północy i widzę,że się działo :)ja dopiero usiadłam, sprzątaliśmy pół dnia, później zakupy i zleciało
Dziewczyny , zwłaszcza Ewelinka- nie możesz tak się denerwować!! Pójdziesz na karnego jeżyka!
Monia i wszystkie które zaczęły nowy cykl- zaczynamy razem więc raźniejtylko po raz kolejny podkreślam,że wy macie 2 tyg. do owu a ja 4,więc bez narzekania proszę!
Hamburger mmmm<3 chociaż staram się teraz jeść zdrowo i mąż już się denerwuje bo też musi, to czasami takie domowe robimypycha
-
Hej kochane miałam dać znać i daje wróciłam od ginka w czwartek dopiero o 22 ciąży nie ma ale są nadzieje bo na dniach będzie owulacja pano ginekolog bardzo mnie uspokoiła więc jest mi teraz troche lepiej
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
Paulina 28maluszek