Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:
Lenka walentynki zaliczam do udanychmimo ze maialam tesciow na kawie ale jak juz poszli to zrobilam spageti lampka wina swiee zapalone iiii o dziwo nie ogladalismy soczi tylko jakis tam film lecial:D
A jak to tobie sie udaly byliscie w kinie? jak film warto sie wybrac?
Mówiłam Ci, że będziesz miała piękny wieczór
Co do filmu jak to Tomcio powiedział " dupy nie urywa " ..
Myślałam, że coś lepszego to będzie troszkę się pośmiałam na początku i tyleno ale czego się spodziewać po Polskim Filmie
Chodź wczoraj znajomi powiedzieli, że warto pójść na Wkręceni
Co do Moich walentynek, po kinie pojechaliśmy do Galerii tam jest Chińskie jedzonkomiałam mega ochotę na kurczaka w ich wykonaniu w sosie słodko kwaśnym
pojechaliśmy do domku
Łóżko w salonie rozłożyłam świeczki zapaliłam winko, piwko poszło w ruch
i do 2 w nocy oglądaliśmy filmy na komputerze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:18
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
No wlasnie tez slyszalam ze wkreceni to fajne jest
Ja ogolnie tez polskich filmow nie lubie ale kiedys mialam taka akcje ze powiedzialam sobie ze ostatni raz dam szanse polskiemu filmowi a jak i on okaze sie beznadziejny to wiecej za zadne skarby do kina na polski nie pojde ale sie okazalo ze byl bardzo fajnymowi o listy do M bardzo mi sie podobal
takze wkreconym moze tez dam szanse tym bardziej ze piosenka ktora ostatnia strasznie mi sie spodobala jest do lego filmuLena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kurcze faktycznie musimy sie wybrac z moim do kina a potem jakas knajpka-dawno nie bylismy...ale najpierw musi podleczyc te swoja gire
Lena87 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
@ nie ma, test dziś pozytywny
Kaśka28, Lili266, olka25 lubią tę wiadomość
-
Witam przed chwilą przybyłe!
Ewelina, trzymaj byka za rogi!
Ja zaraz pomykam za świeże powietrze trochę sie dotlenić.
A my sobie wczoraj zafundowaliśmy horror "Obecność", skończyliśmy oglądać po 2 w nocy... więc ciary były!
Ostatnio reklamują "Jestem Bogiem" z Bradleyem Cooperem, polecam, widziałam 2 razy. Bo za pierwszym razem mąż mi zasnął i koniecznie chciał go potem obejrzećEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahahahaha przypomnialo mi sie jak bylam z pawlem w kinie na paranormal (tylko juz nie wiem na ktorej czesci) ale skakal na fotelu jak mnie za reke raz ze strachu scisnal myslalam ze biedny wyskoczy z fotela i zwieje hehe ja lubie czasami sie pobac hehe chyba ty;lko takich beznadziejnych rzezni nie lubie a reszta moze byc najbardziej jednak chyba thrillery (tak to sie pisze?)Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Macierzanka:) wrote:Witam przed chwilą przybyłe!
Ewelina, trzymaj byka za rogi!
Ja zaraz pomykam za świeże powietrze trochę sie dotlenić.
A my sobie wczoraj zafundowaliśmy horror "Obecność", skończyliśmy oglądać po 2 w nocy... więc ciary były!
Ostatnio reklamują "Jestem Bogiem" z Bradleyem Cooperem, polecam, widziałam 2 razy. Bo za pierwszym razem mąż mi zasnął i koniecznie chciał go potem obejrzećMacierzanka:), santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak to się pisze
Ja uwielbiam komedie, ale zawsze mnie ciągnie do horrorów i thrillerów też. Rzeźnia jak to określiłaś też nie w moim typie.
Jako małolata lubiłam sensacyjne i znam na pamięć filmy z van Dammem haha
No i jako jedna z nielicznych chyba, uwielbiam gości z Monty Pythona, a zresztą jestem chyba kinomaniakiem
A ta Obecność na faktach jest...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:54
-
Lena87 wrote:Każde paranormal oglądam z przewijaniem
Kiedyś w kinie byłam na Egzorcyzmach Emily Rose i to jeszcze seans był o 23to była masakra ..
one myslac ze je wystraszymy zaraz pod kibelkiem wygladaly powolutku i jak stwierdzily ze jednka ich nie wystraszymy to wyszly spokojnie i wtedy zza slupa wystraszylam je ale bylo wrzasku pisku i smiechu(oczywiscie z mojej strony i tego co nagrywal hehe) az sie wtedy prawie posikalam
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Czemu z przewijaniem? ja pamietam pierwsza czesc paranormal ogladalam za granica jak na robotach bylam. Mieszkalismy wtedy w takich barakach jak taki duze przyczepy campingowe i do kibelka trzeba bylo wyjsc na zewnatrz...ogladalismy 3 dziewczyny i chlopak jednej z nich...oczywiscie bylo pozno jak jednej sie siku zachcialo...bala sie isc sama wiec kolezanka z nia poszla a ja z jej chlopakiem schowalismy sie za dzwri tego kibla i on wyciagnal tel zeby nagrywac
one myslac ze je wystraszymy zaraz pod kibelkiem wygladaly powolutku i jak stwierdzily ze jednka ich nie wystraszymy to wyszly spokojnie i wtedy zza slupa wystraszylam je ale bylo wrzasku pisku i smiechu(oczywiscie z mojej strony i tego co nagrywal hehe) az sie wtedy prawie posikalam
Ha ha ha , głupia ! Nakopała bym Ci do dupy !
Przewijam dlatego bo się boję !ha ha ha
Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Normalnie jak sobie to przypomne to normalnie nie moge
a akurat te dwie co do kibelka poszly to tak strasznie braly wszytko na serio dalo sie ich wkrecac jak talala
normalnie wtedy do byly czasy hehe
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hej wszystkim
Zauważyłam na ovu dziś sklep on był zawsze czy teraz jakoś ?
Jak mija niedziela ?
Hejka, jakoś nie dawno Go wrzucili
Jakoś zarabiać muszą
Kaśka ja też jestem strachliwa i to bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 13:02
Kaśka28 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Jak mija niedziela ?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Lena87 wrote:Hejka, jakoś nie dawno Go wrzucili
Jakoś zarabiać muszą
Kaśka ja też jestem strachliwa i to bardzo
Wiesz ja nie powiem tez ze ja do odwaznych naleze ale czsami lubie takie akcje robic i tez padam ofiara takich akcji heheDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Landryneczka wrote:Hej wszystkim
Jak mija niedziela ?
Ten sklep chyba nowy jest -
nick nieaktualny