Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Ale nie głupi nawet jaby tak zamówić kilka rzeczy u nich to by się opłacało
ale fakt na abonamentach nie zarabiają bo mało kto wykupuje to na tym może się uda
Zapewne znajdzie się taka osoba która skorzystaKaśka28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny:)
Malinowa, oczka po mężuduże brązowe
Macierzanka, jaką marynate do łososia robisz? Uwielbiam go
Monia fajna stronka!
Ewelina, ważne,że wie że przegiął, więc może to będzie nauczka!
Olka25 gratuluję!!!!
Laura a nie chłopczyk?
Kasia28 ja teraz biorę antybiotyk, oby mi nic nie narobił na moją owu od której zaczynamy,bo się załamię.. a Ty działaj jak masz testy owu pozytywne
Ja polecam horror "Obecność"
A my dzisiaj aktywnie- w planie 9km nording walking ja a mój na rolkachmiłej niedzieli:)
Ewelina23, Ania07, Macierzanka:), olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juz leci lap Ewelina tylko uwazaj na oko bo ja nie jestem dobra w rzucaniu do celu
Przedszkolanka ja juz dzisiaj dzialalamw ramach zasady kto rano popieprzy ten dzien ma lepszy
jak narazie sie sprawdza
Lena87, Ewelina23, Ania07, Driada0102, Misty87, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nati to ty tez uwazaj na oko
a toffifi tez uwielbiam iiii kurcze nawet o nim zapomnialam hehehe dawno nie jadlam musze chyba sobie kupic
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Hej!
A ja już po kościółku (obmodliłam nasze macice, jajniki, hormony i mężowskie plemniki).
Zaraz będę z teściową smażyła schaboszczaki.
Wczoraj się upiłam, ale o dziwo głowa mnie nie boli.
Wyspałam się za wsze czasy- do 10.
U mnie słoneczko, choć jeszcze 2 godziny temu padał deszcz.
Miłego dnia!Ania07, Lena87, Nati89, Magdas, Kaśka28, Macierzanka:), Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdas najlepszą
wyobraź sobie, że sama robi mi śniadanie jak jesteśmy u niej i kroi owoce i jeszcze "pod nos" przynosi, nie mówiąc o soczkach prosto z wyciskarki . Anioł poprostu
santoocha, Ania07, Kaśka28, Misty87 lubią tę wiadomość