Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj Ewelinka będą prezenty
albo jakieś super jedzonko, knajpka itd
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkieChyba jestesmy w tej samej syt... tez czekam na skok...tylko tak kontrolenie spradzam testami ovu i caly czas pozytywne...troche skolowana jestem ale u mnie to moze wina antybiotykow ktore bralamBursztynka wrote:Hej Natu, to może się zamienimy na tempki
Mi by się przydała wyższa i skok. Bo myślałam że będzie skok na owulkę a tu dupa.GRATULUJEolka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
@ nie ma, test dziś pozytywny 
Lena co tam u ciebie?
olka25 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
olka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
Super gratulacje
listopadowe dziecię już chyba będzie?
olka25 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulujeolka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
olka25 lubi tę wiadomość
-
Kaśka, no faktycznie Twoja tempka do testów ovu średnio się ma. I weź tu ugadnij

masz te testy takie mega pozytywne, że obydwie kreski takie same? Ja jeszcze chwile poczekam i nasikam na swój ovu z ciekawości co tam mi wyjdzie. Jeszcze trzy teściory mi zostały.
Ngorzej że ginka kazała mi od 19dc wziąć duphaston, czyli od dzisiaj a powinno się go brać dopiero po ovu. A ja nie jestem pewna czy miałam ovu i chyba poczekam z nim może do jutra, wtorku. Nie wiem
już sama.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:
Lena co tam u ciebie?
Hej Kochana
Nic ciekawego się nie dzieje
a TY jak tam ?
jak po wieczorze walentynkowym ?
Witam dziewczynki które doszły ,
Ola Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:08
Kaśka28, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie wychodza mi takie fest fest ciemne i obie takie same az sie dziwie chyba ze mam trefne testy ovu...hmmzobaczymy no nic bede je robila az do negatywnego heheBursztynka wrote:Kaśka, no faktycznie Twoja tempka do testów ovu średnio się ma. I weź tu ugadnij

masz te testy takie mega pozytywne, że obydwie kreski takie same? Ja jeszcze chwile poczekam i nasikam na swój ovu z ciekawości co tam mi wyjdzie. Jeszcze trzy teściory mi zostały.
Ngorzej że ginka kazała mi od 19dc wziąć duphaston, czyli od dzisiaj a powinno się go brać dopiero po ovu. A ja nie jestem pewna czy miałam ovu i chyba poczekam z nim może do jutra, wtorku. Nie wiem
już sama.
Lenka walentynki zaliczam do udanych
mimo ze maialam tesciow na kawie ale jak juz poszli to zrobilam spageti lampka wina swiee zapalone iiii o dziwo nie ogladalismy soczi tylko jakis tam film lecial:D
A jak to tobie sie udaly byliscie w kinie? jak film warto sie wybrac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:13
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️