Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oj Ewelinka będą prezenty
albo jakieś super jedzonko, knajpka itd
Ewelina23, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkieBursztynka wrote:Hej Natu, to może się zamienimy na tempki
Mi by się przydała wyższa i skok. Bo myślałam że będzie skok na owulkę a tu dupa.
olka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!@ nie ma, test dziś pozytywny
Lena co tam u ciebie?olka25 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
olka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
@ nie ma, test dziś pozytywny
Super gratulacjelistopadowe dziecię już chyba będzie?
olka25 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolka25 wrote:hej dziewczyny! ja odpuściłam troszkę ten cykl, nie udzielałam się na forum, trochę podczytywałam, nie mierzyłam temp., nic nie kontrolowałam, brałam tylko kwas foliowy i A+E i.... chyba się udało!!!
@ nie ma, test dziś pozytywny
olka25 lubi tę wiadomość
-
Kaśka, no faktycznie Twoja tempka do testów ovu średnio się ma. I weź tu ugadnij
masz te testy takie mega pozytywne, że obydwie kreski takie same? Ja jeszcze chwile poczekam i nasikam na swój ovu z ciekawości co tam mi wyjdzie. Jeszcze trzy teściory mi zostały.
Ngorzej że ginka kazała mi od 19dc wziąć duphaston, czyli od dzisiaj a powinno się go brać dopiero po ovu. A ja nie jestem pewna czy miałam ovu i chyba poczekam z nim może do jutra, wtorku. Nie wiemjuż sama.
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:
Lena co tam u ciebie?
Hej Kochana
Nic ciekawego się nie dzieje
a TY jak tam ?jak po wieczorze walentynkowym ?
Witam dziewczynki które doszły ,
Ola GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:08
Kaśka28, olka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Kaśka, no faktycznie Twoja tempka do testów ovu średnio się ma. I weź tu ugadnij
masz te testy takie mega pozytywne, że obydwie kreski takie same? Ja jeszcze chwile poczekam i nasikam na swój ovu z ciekawości co tam mi wyjdzie. Jeszcze trzy teściory mi zostały.
Ngorzej że ginka kazała mi od 19dc wziąć duphaston, czyli od dzisiaj a powinno się go brać dopiero po ovu. A ja nie jestem pewna czy miałam ovu i chyba poczekam z nim może do jutra, wtorku. Nie wiemjuż sama.
Lenka walentynki zaliczam do udanychmimo ze maialam tesciow na kawie ale jak juz poszli to zrobilam spageti lampka wina swiee zapalone iiii o dziwo nie ogladalismy soczi tylko jakis tam film lecial:D
A jak to tobie sie udaly byliscie w kinie? jak film warto sie wybrac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 12:13
Lena87 lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️