Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina niezly obrazek i naprawdę trudny
my z mezem i znajomymi lubimy grac w gry jak sie spotykamy , ostatnio meczymy Activity http://www.gryplanszowe.pl/index.php?d=szczegoly&tw=795
polecamEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj jeszcze w pracy zjadlam obiadek i siedze na ovuf
dZiewczyny mam obsesje mam testowac w srode dzisiaj mam 30 dc i co chwile wydaje mi sie ze dostalam kres i biegam do lazienki
jestem psychiczna chyba -
Ja też powoli odchodzę od zmysłów. Ale w zasadzie to każda z nas. Już przed okresem się zastanawiamy czy przyjdzie czy nie, a jak już się spóźnia, to już kompletnie wariujemy Ale skoro dotyczy to ogółu, to chyba można uznać za normalne
aaaaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczak wrote:To ja też sie dopisuję )
my tak poważnie starmy się pierwszy cylki mam nadzieje że uda się jak najszybciej powodzenia dziewczyny ^^!
Witaj u mnie też dopiero pierwszy cykl więc nie jesteś sama życzę Ci pięknego prezentu na nowy rok i trzymam kciuki -
aaaaga wrote:moj jeszcze w pracy zjadlam obiadek i siedze na ovuf
dZiewczyny mam obsesje mam testowac w srode dzisiaj mam 30 dc i co chwile wydaje mi sie ze dostalam kres i biegam do lazienki
jestem psychiczna chyba
aaaaga, jakbym siebie widziała Ja ostatnio mam cykle przeważnie 26, 27 dniowe. I pomyślcie, co się ze mną działo, gdy mi się spóźniła małpa 5 dni... i potem przyszła, a ja się łudziłam, że jestem w ciąży -
A ja marzę w końcu o swoim lokum, w którym będę mogła kiedyś zorganizować wigilię, ale to chyba jeszcze trochę potrwa...
A póki co uwielbiam jeździć na Święta do domu rodzinnego
Kurczaku, Czarna, powodzenia
Życzę Wam, aby pierwszy był i przy okazji szczęśliwyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2013, 20:34
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
Milcia wrote:My w czwartek odbieramy klucze do własnego mieszkanka i mam nadzieję, że następne święta zorganizuję już u siebie.
No to Milcia parapetówa będzie Gratuluję!
Mam nadzieję, że wkrótce i mnie to czeka! Super sprawa być u siebie