Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)
    Witam, już nie tak z samego rana, ładną pogodę mamy tutaj dzisiaj, szkoda że tak zimno..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny:) Miłego dnia wszystkim życzę, oby dzisiejsze testerki przyniosły tylko same dobre waidomości :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :*
    Ja chyba przestane mierzyc ta tempke te ostatnie dwa dni bo z dnia na dzien lekko idzie w gore :/ i robi mi nadzieji :/
    ja jeszcze leze w lozku i pije kawke :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny byłam dzś u pana doktora i co stwierdził :
    ze macica jest odchylona i szyjka dość dluga i wąska co może utrudniać droge plemnikom. Po skończonej robocie doradził kłaść sie na brzuchu.Na szyjce wykrył jakąś krwawiącą narośl, zrobił cytologie. Poza tym dostałam Primolut N.No i zagwarantował, że zajdę w ciąże ale trzeba czasu nic na siłe.A co mnie zdziwiło i w sumie rozśmieszyło to to,że odradził zbyt częstych stosunków z partnerem. Co o tym myślicie?

aaaaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agata88 wrote:
    Hej dziewczyny byłam dzś u pana doktora i co stwierdził :
    ze macica jest odchylona i szyjka dość dluga i wąska co może utrudniać droge plemnikom. Po skończonej robocie doradził kłaść sie na brzuchu.Na szyjce wykrył jakąś krwawiącą narośl, zrobił cytologie. Poza tym dostałam Primolut N.No i zagwarantował, że zajdę w ciąże ale trzeba czasu nic na siłe.A co mnie zdziwiło i w sumie rozśmieszyło to to,że odradził zbyt częstych stosunków z partnerem. Co o tym myślicie?
    hej ja bralam primolut nort cykl temu najlepiej stosunek co dwa dni a przed tymi dniami codzienie ale ja bedziesz brala teraz ten primolut to jest na wywolanie @ wiec mozecie sobie narazie odpuscic :* na ile dostalas te tabletki ?

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi się dzisiaj nic nie chce nie wyspalam się rano obudziłam się pół godziny przed budzikiem ogólnie źle mi dzisiaj jeszcze wczoraj z moim się pokłóciłam o święta :-( a właściwie o prezent dla jego mamusi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:29

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Ale mi się dzisiaj nic nie chce nie wyspalam się rano obudziłam się pół godziny przed budzikiem ogólnie źle mi dzisiaj jeszcze wczoraj z moim się pokłóciłam o święta :-( a właściwie o prezent dla jego mamusi
    pelnia i dlatego ja tez cos spac nie moglam :/

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pełnia i wszystko jasne nie wiem czemu ja za każdym razem tak reaguje co ja wilkołak jestem :-) nie patrzyłam wczoraj w niebo ale faktycznie jakoś jasno było w nocy w pokoju

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamusia...hehhe dobrze, że ja nie mam takich problemów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wezcie mnie wyciagnijcie z lozka :D tak mi ciezko wstac

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wrażenie, że zaraz będę chodziła po ścianach z bólu. @ mnie nie oszczędza. Chyba pierwszy raz daje mi takiego kopniaka, że aż się mi słabo robi i lekko w głowie kręci, do tego jest mi aż niedobrze. Przymknęłam oczy na chwilę, bo skręcało mnie z bólu, a obudziłam się po 3 godzinach. A tu wszystko trzeba posprzątać na błysk przed wyjazdem i jeszcze muszę się wykąpać.

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    wezcie mnie wyciagnijcie z lozka :D tak mi ciezko wstac
    Ewelinko, uwierz że gdybym nie musiałą, to też bym z niego nie wychodziła :)

Ewelina23, Katha81 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja mam wrażenie, że zaraz będę chodziła po ścianach z bólu. @ mnie nie oszczędza. Chyba pierwszy raz daje mi takiego kopniaka, że aż się mi słabo robi i lekko w głowie kręci, do tego jest mi aż niedobrze. Przymknęłam oczy na chwilę, bo skręcało mnie z bólu, a obudziłam się po 3 godzinach. A tu wszystko trzeba posprzątać na błysk przed wyjazdem i jeszcze muszę się wykąpać.
    oj biedactwo <3

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wstawaj puzzle czekają ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ewelinko, uwierz że gdybym nie musiałą, to też bym z niego nie wychodziła :)
    tak mi sie niechce ale musze obiad zrobic i znow mam problem bo niewiem co

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

mi zawsze na taki ból pomaga solpadeina rozpuszczalna. rozpuszczam -piję- po15min ulga, a do tego litry gorącej herbatki :)

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    tak mi sie niechce ale musze obiad zrobic i znow mam problem bo niewiem co

coś dobrego :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wirbażka wrote:
    coś dobrego :D
    no wlasnie cos dobrego wczoraj byly udka pieczone ziemniaczki marcheweczka ze smietana a dzis niewiem co chyba zrobie dzis szybki obiad pizza :D lenia mam dzis

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to ogólnie mam dziś jakiś dzień "Nie-chce-mi-się". Właściwie na zdecydowaną większość pytań mogłabym tak odpowiedzieć. Mąż dziś wraca wcześniej z pracy, bo o 14...ale na chwilę obecną to nie wiem czy to dobrze czy źle...

• wirbażka Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szybki obiad... pierogi! :D zawsze chociaż porcyjka zamrożonych się znajdzie ;) bo jak mam dzień to z kuchni mnie nie wygonisz, lepie, smażę i w ogóle, a wtedy w dniach ,,nie chce mi sie" wyciągam coś z zamrażalnika.

Pizza u mnie nie tak hop siup bo męzulo przyzwyczajony że sama ciasto i sos robię :D wychowałam sobie ;)

Katha81 lubi tę wiadomość

‹‹ 89 90 91 92 93 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ