Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny byłam dzś u pana doktora i co stwierdził :
ze macica jest odchylona i szyjka dość dluga i wąska co może utrudniać droge plemnikom. Po skończonej robocie doradził kłaść sie na brzuchu.Na szyjce wykrył jakąś krwawiącą narośl, zrobił cytologie. Poza tym dostałam Primolut N.No i zagwarantował, że zajdę w ciąże ale trzeba czasu nic na siłe.A co mnie zdziwiło i w sumie rozśmieszyło to to,że odradził zbyt częstych stosunków z partnerem. Co o tym myślicie?aaaaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagata88 wrote:Hej dziewczyny byłam dzś u pana doktora i co stwierdził :
ze macica jest odchylona i szyjka dość dluga i wąska co może utrudniać droge plemnikom. Po skończonej robocie doradził kłaść sie na brzuchu.Na szyjce wykrył jakąś krwawiącą narośl, zrobił cytologie. Poza tym dostałam Primolut N.No i zagwarantował, że zajdę w ciąże ale trzeba czasu nic na siłe.A co mnie zdziwiło i w sumie rozśmieszyło to to,że odradził zbyt częstych stosunków z partnerem. Co o tym myślicie? -
Ale mi się dzisiaj nic nie chce nie wyspalam się rano obudziłam się pół godziny przed budzikiem ogólnie źle mi dzisiaj jeszcze wczoraj z moim się pokłóciłam o święta a właściwie o prezent dla jego mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2013, 11:29
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:Ale mi się dzisiaj nic nie chce nie wyspalam się rano obudziłam się pół godziny przed budzikiem ogólnie źle mi dzisiaj jeszcze wczoraj z moim się pokłóciłam o święta a właściwie o prezent dla jego mamusi
-
nick nieaktualny
-
Ja mam wrażenie, że zaraz będę chodziła po ścianach z bólu. @ mnie nie oszczędza. Chyba pierwszy raz daje mi takiego kopniaka, że aż się mi słabo robi i lekko w głowie kręci, do tego jest mi aż niedobrze. Przymknęłam oczy na chwilę, bo skręcało mnie z bólu, a obudziłam się po 3 godzinach. A tu wszystko trzeba posprzątać na błysk przed wyjazdem i jeszcze muszę się wykąpać.
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja mam wrażenie, że zaraz będę chodziła po ścianach z bólu. @ mnie nie oszczędza. Chyba pierwszy raz daje mi takiego kopniaka, że aż się mi słabo robi i lekko w głowie kręci, do tego jest mi aż niedobrze. Przymknęłam oczy na chwilę, bo skręcało mnie z bólu, a obudziłam się po 3 godzinach. A tu wszystko trzeba posprzątać na błysk przed wyjazdem i jeszcze muszę się wykąpać.
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ja mam wrażenie, że zaraz będę chodziła po ścianach z bólu. @ mnie nie oszczędza. Chyba pierwszy raz daje mi takiego kopniaka, że aż się mi słabo robi i lekko w głowie kręci, do tego jest mi aż niedobrze. Przymknęłam oczy na chwilę, bo skręcało mnie z bólu, a obudziłam się po 3 godzinach. A tu wszystko trzeba posprzątać na błysk przed wyjazdem i jeszcze muszę się wykąpać.
mi zawsze na taki ból pomaga solpadeina rozpuszczalna. rozpuszczam -piję- po15min ulga, a do tego litry gorącej herbatki -
nick nieaktualny
-
szybki obiad... pierogi! zawsze chociaż porcyjka zamrożonych się znajdzie bo jak mam dzień to z kuchni mnie nie wygonisz, lepie, smażę i w ogóle, a wtedy w dniach ,,nie chce mi sie" wyciągam coś z zamrażalnika.
Pizza u mnie nie tak hop siup bo męzulo przyzwyczajony że sama ciasto i sos robię wychowałam sobieKatha81 lubi tę wiadomość