Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
santoocha wrote:Ej bo przestraszy się dziewczyna!
Dorciak, a co Wam powiedzieli w tej klinice? Robiliście szczegółowe badania?
W czasie pierwszej wizyty zrobiona część badań u mnie, szczegółowe badanie nasienia u męża. Po wynikach okazało się, że u mnie dobre wyniki. U męża wyniki w miarę ale wskazała jakiś wynik -teraz już nie wiem dokładnie czy ten dotyczący ilości, czy żywotności plemników - stwierdziła, że z tym to wchodzi w grę inseminacja. Mimo tego kazała mężowi brać cynk, selen i dietę zastosować, aby poprawić żywotność plemników. 21 grudnia 2013 r. miałam robioną histeroskopię i sono HSG. Jajowody drożne, ale miałam polipa w okolicy prawego ujścia jajowodu. Usunięto go. W czasie wizyty po zabiegu lekarka powiedziała, że możemy teraz działać. Więc zgłupiałam, tu mówi działajcie teraz sami, a wcześniej mówiła o inseminacji. Dlatego zaglądnęłam na Ovu, aby znaleźć kogoś kto ma podobną sytuację.
Ale się rozpisałam. SorkiCzekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Macierzanka:) wrote:Czarna, to wpadaj potem zdać relacje
Ewelina, a Ty do kiedy będziesz pracować?
Lena, trzymam kciuki za wyklarowanie sie sytuacji.
Fidelissa, ty nasza czarodziejkoco u Ciebie?
Bo moze byc blokada...
Przed chwila zrobiłam test ovu
Druga kreska wyraźniejsza niż wczoraj...
Także moze dopiero będzie a nie była..,,
Chodź sluz rozciagliwy był bardziej zauważalny wcześniej....)
-
Hejo!
Ja już w pracy, załatwiliśmy kredyt na samochód, więc w czwartek można jechać po nowe autko
Przez tą naszą imprezę tak się zasiedziałam, że mój przysnął. I musiałam mocno go FOCHnąć żeby się obudził i zaspokoił żonę!
Ale pięknie słońce świeci!Misty87, Z., Fidelissa, Macierzanka:), Lena87, dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
dorciak1805 wrote:W czasie pierwszej wizyty zrobiona część badań u mnie, szczegółowe badanie nasienia u męża. Po wynikach okazało się, że u mnie dobre wyniki. U męża wyniki w miarę ale wskazała jakiś wynik -teraz już nie wiem dokładnie czy ten dotyczący ilości, czy żywotności plemników - stwierdziła, że z tym to wchodzi w grę inseminacja. Mimo tego kazała mężowi brać cynk, selen i dietę zastosować, aby poprawić żywotność plemników. 21 grudnia 2013 r. miałam robioną histeroskopię i sono HSG. Jajowody drożne, ale miałam polipa w okolicy prawego ujścia jajowodu. Usunięto go. W czasie wizyty po zabiegu lekarka powiedziała, że możemy teraz działać. Więc zgłupiałam, tu mówi działajcie teraz sami, a wcześniej mówiła o inseminacji. Dlatego zaglądnęłam na Ovu, aby znaleźć kogoś kto ma podobną sytuację.
Ale się rozpisałam. Sorki
Powiedz co to znaczy sono HSG!
I co oznacza pierwsza nazwa?
Mnie kierują na HSG lub laparoskopie..... -
Misty87 wrote:Dzien dobry wszystkim!
od rana temaciki sie kreca
Dorciak, pisz pisz, pytaj o co tylko chcesz. Mamy tu sporo znawczyn w roznych tematach, wiec na pewno Ci pomoga
Swoja droga, gdzie sie podziewa Sara i Melula??
Mam nadzieję, że się tu odnajdę)
Witajcie dzisiaj.Ania07, Fidelissa, Misty87, Macierzanka:), Laura lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
nick nieaktualnyDzień doberek
Widzę, że dzisiaj grzecznie tutaj. Robię szybko kawusię i dołączam do Was
Jak nasze przyszłe mamy się czują?
Macierzanka jak rodzice?
Ewelinka dogadałaś się z Piotrkiem?
Bursztynka i Kaśka jak Wasze owulki?
Lena świetny certyfikat xD
Fidelissa ja też dużo wcześniej miałam śluz płodny niż pozytywne testy owu.Fidelissa, Macierzanka:), Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Dzień doberek
Widzę, że dzisiaj grzecznie tutaj. Robię szybko kawusię i dołączam do Was
Jak nasze przyszłe mamy się czują?
Macierzanka jak rodzice?
Ewelinka dogadałaś się z Piotrkiem?
Bursztynka i Kaśka jak Wasze owulki?
Lena świetny certyfikat xD
Fidelissa ja też dużo wcześniej miałam śluz płodny niż pozytywne testy owu. -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Jestem za dystansem:)) cześć santoocha:))
Mam plan:
wczoraj zaczęłam coś przebąkiwać małżowi, że my jeszcze nigdy nie wykorzystaliśmy naszego samochodu do celów sexualnych. No i skoro mamy mieć nowy, to może w poniedziałek (przewiduję owulkę wtedy), jak będziemy wracać z pracy, to może skręcimy w jakąś leśną dróżkę i "ochrzcimy" nowe auto?
Genialny plan, prawda? Nie będę go naciskała w łóżku wieczorem, bo jeszcze się domyśli że to owulacja.
Fidelissa, Ania07, Landryneczka, Macierzanka:), dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Wywaliło mi post do Ciebie....wiec jeszcze raz:)?
Powiedz co to znaczy sono HSG!
I co oznacza pierwsza nazwa?
Mnie kierują na HSG lub laparoskopie.....
Sono HSG - to było sprawdzenie drożności jajowodów
A Histeroskopia jest zabiegiem ginekologicznym o istotnym znaczeniu w diagnostyce i leczeniu takich problemów, jak:
niepłodność
nawracające poronienia
nieprawidłowe krwawienia maciczne
nieprawidłowości w jamie macicy (podejrzenie polipa, zrostów przegrody, obecność ciała obcego, mięśniaka czy zmian rozrostowych błony śluzowej macicy)
nieprawidłowy kształt i wielkość macicy.
Ja miałam polipa i w czasie histeroskopii lekarz go usunął.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
nick nieaktualnysantoocha wrote:Hej ju!
Mam plan:
wczoraj zaczęłam coś przebąkiwać małżowi, że my jeszcze nigdy nie wykorzystaliśmy naszego samochodu do celów sexualnych. No i skoro mamy mieć nowy, to może w poniedziałek (przewiduję owulkę wtedy), jak będziemy wracać z pracy, to może skręcimy w jakąś leśną dróżkę i "ochrzcimy" nowe auto?
Genialny plan, prawda? Nie będę go naciskała w łóżku wieczorem, bo jeszcze się domyśli że to owulacja.
Świetny plan -
santoocha wrote:Hej ju!
Mam plan:
)
santoocha lubi tę wiadomość