Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No, teraz to się sama nakręciłam na seks w samochodzie

A mężu zaproponował wczoraj, że może znów pobierzemy jego nasienie do obejrzenia pod mikroskopem (czyt. przeleci mnie w pracy).
Ogień mówię Wam, ogień!
Fidelissa, jesteś the best!
Wierszyk zajebisty!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:16
Fidelissa, Macierzanka:), Ania07, Misty87, dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
Ja wiem, że to żadne pocieszenie, ale ja się staram właśnie 23 cykl. Przyczyn się namnożyło, ale ja nie daję za wygraną. Też miałam HSG, po którym i tak nie mam do końca udrożnione, do tego hormony i nasienie też D nie urywadorciak1805 wrote:Macierzanka:) działamy, działamy - jemy medykamenty obydwoje, ale czuję że przyjdzie okres w terminie:(
Jak trzeba będzie to na inseminacje pójdę, ale jak już zrobię wszystko, co w mojej mocy
A jak długo się suplementujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:17
-
Też kobietki Wam tego życzę.
Mam nadzieję, że kiedyś będę i ja mogła coś takiego powiedzieć
Nie tylko ja, ale my wszystkie:
http://stylowi.pl//images/items/o/201302/stylowi_pl_inne_4131764.jpg
Ania07, Misty87, Macierzanka:), dżona, Laura lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia
-
Piekne...takie zyciowe!dorciak1805 wrote:Też kobietki Wam tego życzę.
Mam nadzieję, że kiedyś będę i ja mogła coś takiego powiedzieć
Nie tylko ja, ale my wszystkie:
http://stylowi.pl//images/items/o/201302/stylowi_pl_inne_4131764.jpg
-
Macierzanka:) wrote:Ja wiem, że to żadne pocieszenie, ale ja się staram właśnie 23 cykl. Przyczyn się namnożyło, ale ja nie daję za wygraną. Też miałam HSG, po którym i tak nie mam do końca udrożnione, do tego hormony i nasienie też D nie urywa
Jak trzeba będzie to na inseminacje pójdę, ale jak już zrobię wszystko, co w mojej mocy
A jak długo się suplementujecie?
Zaczęliśmy niedawno. Klinikę poraz pierwszy odwiedziliśmy w listopadzie 2013 r. - badania. Po otrzymaniu wyników, lekarka powiedziała co brać i tak robimy. W styczniu zaczęłam wcinać wiesiołka, a raczej wsysać
Teraz sobie tak myślę, że tyle lat zwlekania, a jak już się dorosło do tego, to przeszkody:(Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
-
Ty jestes z 1805r? To juz faktycznie doroslasdorciak1805 wrote:Zaczęliśmy niedawno. Klinikę poraz pierwszy odwiedziliśmy w listopadzie 2013 r. - badania. Po otrzymaniu wyników, lekarka powiedziała co brać i tak robimy. W styczniu zaczęłam wcinać wiesiołka, a raczej wsysać

Teraz sobie tak myślę, że tyle lat zwlekania, a jak już się dorosło do tego, to przeszkody:(
Taki zarcik :*
Zycze powodzenia Kochana! I wytrwalosci w swoim
santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hahahahhaha, nie
bez przesady. Wszystkie dorcie były pozajmowane, więc wzięłam dorciak1805 - 18.05 - to moja data urodzin
i na imię mam Dorota:)
Ania07, Macierzanka:), Misty87, dżona, Laura lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
-
Dorciak, Życzę Ci z całego serca powodzenia!

No ja póki co unikam kliniki jak ognia... przez jednego doktorka wszędzie wietrzę spisek
ale ja to ja 
(to ten, który na pierwszej wizycie, bez badań zaproponował in-vitro, jak się potem okazało, chciał abym zasiliła jego szeregi w klinice)
Przedszkolanka, ja słyszałam. Te żylaki mogą powodować obniżenie parametrów nasienia. Usuwa się je operacyjnie. To jest częsta przyczyna małej ilości nasieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:32
-
Macierzanka , właśnie mój mąż ma żylaki 2go stopnia, dostał skierowanie na zabieg , ale jeszcze nie zaczęliśmy starań więc czekamy co będzie w marcu... boje się że będziemy mieć problemy z tymi żylakami dlatego daje mu kwas foliowy bo podobno poprawia stan nasienia...
-
Tak kwas foliowy to mój je 2xdz, do tego ważny jest cynk i selen.przedszkolanka:) wrote:Macierzanka , właśnie mój mąż ma żylaki 2go stopnia, dostał skierowanie na zabieg , ale jeszcze nie zaczęliśmy starań więc czekamy co będzie w marcu... boje się że będziemy mieć problemy z tymi żylakami dlatego daje mu kwas foliowy bo podobno poprawia stan nasienia...

Ja główkowałam trochę, wzięłam pod lupę wszystkie reklamowane suplementy, porównałam składy i sama sobie robiłam skład, żeby czegos nie było za duzo oczywiście itd. i powiem więcej, wiem od jedengo lekarza, że te super-pomagające-suplementy, to mają skład rzędu 30 zł, a oni sprzedają za 200 na przykład. Ja mojemu kupiłam bio selen+cynk, olej lniany, makę(macę)i koenzym Q10 z WIt. E (wit. E i C są bardzo ważne). Łykał jeszcze l-karnitynę na ruch, ale odstawiliśmy bo ruch ma dobry.
Co do żylaków, to ja dużo o tym czytałam, jak pierwsze wyniki nie wyszły za dobrze. Wielu osobom ten zabieg pomógł.
dżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tak kwas foliowy to mój je 2xdz, do tego ważny jest cynk i selen.
Ja główkowałam trochę, wzięłam pod lupę wszystkie reklamowane suplementy, porównałam składy i sama sobie robiłam skład, żeby czegos nie było za duzo oczywiście itd. i powiem więcej, wiem od jedengo lekarza, że te super-pomagające-suplementy, to mają skład rzędu 30 zł, a oni sprzedają za 200 na przykład. Ja mojemu kupiłam bio selen+cynk, olej lniany, makę(macę)i koenzym Q10 z WIt. E (wit. E i C są bardzo ważne). Łykał jeszcze l-karnitynę na ruch, ale odstawiliśmy bo ruch ma dobry.
Co do żylaków, to ja dużo o tym czytałam, jak pierwsze wyniki nie wyszły za dobrze. Wielu osobom ten zabieg pomógł.
My kwas foliowy raz dziennie. Powinnsmy zwiekszyc dawkę?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Czesc dziewczyny

Piękna pogoda dziś, az mam ochotę wyciągnąć leżak przed dom
Wszystkim zyczę mega udanego dzionka i szybkiego rozwiązania wszelakich problemów
Z., Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."

-
Mój leków nie chce, już siłą go zmuszam na ten kwas to chociaż tyle, no i staram się żeby zdrowo w miarę możliwości jeść ( więcej owoców czy warzyw,mniej "chemii" i smażonego czy tłustego) tylko on pochłania mnóstwo słodyczy(chociaż ostatnio ograniczył o dziwo).. i tak trochę się martwię jak to będzie..