Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No, teraz to się sama nakręciłam na seks w samochodzie
A mężu zaproponował wczoraj, że może znów pobierzemy jego nasienie do obejrzenia pod mikroskopem (czyt. przeleci mnie w pracy).
Ogień mówię Wam, ogień!
Fidelissa, jesteś the best!
Wierszyk zajebisty!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:16
Fidelissa, Macierzanka:), Ania07, Misty87, dżona, Laura lubią tę wiadomość
-
dorciak1805 wrote:Macierzanka:) działamy, działamy - jemy medykamenty obydwoje, ale czuję że przyjdzie okres w terminie:(
Jak trzeba będzie to na inseminacje pójdę, ale jak już zrobię wszystko, co w mojej mocy
A jak długo się suplementujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:17
-
Też kobietki Wam tego życzę.
Mam nadzieję, że kiedyś będę i ja mogła coś takiego powiedziećNie tylko ja, ale my wszystkie:
http://stylowi.pl//images/items/o/201302/stylowi_pl_inne_4131764.jpgAnia07, Misty87, Macierzanka:), dżona, Laura lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
dorciak1805 wrote:Też kobietki Wam tego życzę.
Mam nadzieję, że kiedyś będę i ja mogła coś takiego powiedziećNie tylko ja, ale my wszystkie:
http://stylowi.pl//images/items/o/201302/stylowi_pl_inne_4131764.jpg -
Macierzanka:) wrote:Ja wiem, że to żadne pocieszenie, ale ja się staram właśnie 23 cykl. Przyczyn się namnożyło, ale ja nie daję za wygraną. Też miałam HSG, po którym i tak nie mam do końca udrożnione, do tego hormony i nasienie też D nie urywa
Jak trzeba będzie to na inseminacje pójdę, ale jak już zrobię wszystko, co w mojej mocy
A jak długo się suplementujecie?
Zaczęliśmy niedawno. Klinikę poraz pierwszy odwiedziliśmy w listopadzie 2013 r. - badania. Po otrzymaniu wyników, lekarka powiedziała co brać i tak robimy. W styczniu zaczęłam wcinać wiesiołka, a raczej wsysać
Teraz sobie tak myślę, że tyle lat zwlekania, a jak już się dorosło do tego, to przeszkody:(Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
dorciak1805 wrote:Zaczęliśmy niedawno. Klinikę poraz pierwszy odwiedziliśmy w listopadzie 2013 r. - badania. Po otrzymaniu wyników, lekarka powiedziała co brać i tak robimy. W styczniu zaczęłam wcinać wiesiołka, a raczej wsysać
Teraz sobie tak myślę, że tyle lat zwlekania, a jak już się dorosło do tego, to przeszkody:(
Taki zarcik :*
Zycze powodzenia Kochana! I wytrwalosci w swoimsantoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
hahahahhaha, nie
bez przesady. Wszystkie dorcie były pozajmowane, więc wzięłam dorciak1805 - 18.05 - to moja data urodzin
i na imię mam Dorota:)
Ania07, Macierzanka:), Misty87, dżona, Laura lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
Dorciak, Życzę Ci z całego serca powodzenia!
No ja póki co unikam kliniki jak ognia... przez jednego doktorka wszędzie wietrzę spisekale ja to ja
(to ten, który na pierwszej wizycie, bez badań zaproponował in-vitro, jak się potem okazało, chciał abym zasiliła jego szeregi w klinice)
Przedszkolanka, ja słyszałam. Te żylaki mogą powodować obniżenie parametrów nasienia. Usuwa się je operacyjnie. To jest częsta przyczyna małej ilości nasieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:32
-
Macierzanka , właśnie mój mąż ma żylaki 2go stopnia, dostał skierowanie na zabieg , ale jeszcze nie zaczęliśmy starań więc czekamy co będzie w marcu... boje się że będziemy mieć problemy z tymi żylakami dlatego daje mu kwas foliowy bo podobno poprawia stan nasienia...
-
przedszkolanka:) wrote:Macierzanka , właśnie mój mąż ma żylaki 2go stopnia, dostał skierowanie na zabieg , ale jeszcze nie zaczęliśmy starań więc czekamy co będzie w marcu... boje się że będziemy mieć problemy z tymi żylakami dlatego daje mu kwas foliowy bo podobno poprawia stan nasienia...
Ja główkowałam trochę, wzięłam pod lupę wszystkie reklamowane suplementy, porównałam składy i sama sobie robiłam skład, żeby czegos nie było za duzo oczywiście itd. i powiem więcej, wiem od jedengo lekarza, że te super-pomagające-suplementy, to mają skład rzędu 30 zł, a oni sprzedają za 200 na przykład. Ja mojemu kupiłam bio selen+cynk, olej lniany, makę(macę)i koenzym Q10 z WIt. E (wit. E i C są bardzo ważne). Łykał jeszcze l-karnitynę na ruch, ale odstawiliśmy bo ruch ma dobry.
Co do żylaków, to ja dużo o tym czytałam, jak pierwsze wyniki nie wyszły za dobrze. Wielu osobom ten zabieg pomógł.dżona lubi tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:Tak kwas foliowy to mój je 2xdz, do tego ważny jest cynk i selen.
Ja główkowałam trochę, wzięłam pod lupę wszystkie reklamowane suplementy, porównałam składy i sama sobie robiłam skład, żeby czegos nie było za duzo oczywiście itd. i powiem więcej, wiem od jedengo lekarza, że te super-pomagające-suplementy, to mają skład rzędu 30 zł, a oni sprzedają za 200 na przykład. Ja mojemu kupiłam bio selen+cynk, olej lniany, makę(macę)i koenzym Q10 z WIt. E (wit. E i C są bardzo ważne). Łykał jeszcze l-karnitynę na ruch, ale odstawiliśmy bo ruch ma dobry.
Co do żylaków, to ja dużo o tym czytałam, jak pierwsze wyniki nie wyszły za dobrze. Wielu osobom ten zabieg pomógł.
My kwas foliowy raz dziennie. Powinnsmy zwiekszyc dawkę?Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Czesc dziewczyny
Piękna pogoda dziś, az mam ochotę wyciągnąć leżak przed dom
Wszystkim zyczę mega udanego dzionka i szybkiego rozwiązania wszelakich problemówZ., Ania07 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Mój leków nie chce, już siłą go zmuszam na ten kwas to chociaż tyle, no i staram się żeby zdrowo w miarę możliwości jeść ( więcej owoców czy warzyw,mniej "chemii" i smażonego czy tłustego) tylko on pochłania mnóstwo słodyczy(chociaż ostatnio ograniczył o dziwo).. i tak trochę się martwię jak to będzie..