Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju ale dziś piękne słońce
kot się wygrzewa i ja z nim posiedziałam na balkonie trochę :)zaraz pójdę na spacerek bo mi się zachciało dziś zrobić tortille a nie chce mi się ich robić więc pójdę na łatwiznę i kupię placki gotowe i jeszcze jakieś warzywka muszę do nich kupić
tak czytam o tych witaminach ja biorę magnez+B6 i kwas foliowy mój mąż tylko tran łyka z wit A i D i ginka mówiła,żeby narazie więcej nie dokładać sobie ale może podune mu jeszcze kwas foliowy;)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Maniuś to miłe walentynki były
No właśnie mój najgorsze,że ma pracę siedzącą 8h... do tego informatykstaram się go wyciągać na spacer czy basen czy coś ale wiecie jak to jest jak się z pracy wróci to człowiek na nic siły już nie ma..
Maniuś, dżona lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Maniuś to miłe walentynki były
No właśnie mój najgorsze,że ma pracę siedzącą 8h... do tego informatykstaram się go wyciągać na spacer czy basen czy coś ale wiecie jak to jest jak się z pracy wróci to człowiek na nic siły już nie ma..
Mój z kolei pracuje w cieple wręcz czasem w upaleW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Pamiętaj, że jakbyś chciała połączyć jakikolwiek suplement, to trzeba patrzeć na jego składniki i ich zawartości. Nie pamiętam teraz dokładnie ile czego ma być. Poczytaj sobie o każdej witaminie i minerale ile można dziennie zażywać i żeby tego nie przekroczyć po prostu
Kochana właśnie lepiej jak bym nie mieszała tak bym wolała i dlatego pytama czy jak łykacie witaminy w takich zestawach to zapsiujecie na wykresie jak ? Normalnie te witaminy które są w tym składzie ?
-
Maniuś wrote:Oj taaak:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 12:22
przedszkolanka:), dżona, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Tak czytając wasze posty z rana co do wykresów, temperatur i obserwacji, doszłam do wniosku jakis moze rok temu ze te wszystkie statystyki to tylko taki zlepek wszystkich info naraz, kazda jest inna i w kazdym cyklu dodaje coś nowego do tych statystyk i nie należy tego tak na serio brac pod uwagę i wszystkiego interpretować wzdłuż i wszerz, brac kazdy parametr i prześwietlać go na wszystkie sposoby, no bo nawet cały ten program to tylko program ustawiony na sztywno, on nie myśli, nie przypuszcza, nie zastanawia sie co by było gdyby, nie bierze różnych okolicznosci pod uwagę itp.
Kiedyś tez się nakrecałam na ta temp i próbowałam zrezygnować całkiem z tego ale sie nie dało, ciekawosc mi nie dała, stwierdziłam jednak - ok mierzę dla statystyk, dla spokoju ze cos robie i wiem mniej wiecej jak to wszysko sie układa
Temp mierze zawsze tylko raz i nie zastanawiam się jaka by była za kolejnych 5min, jak czuję ze cos mi sie nie podoba w niej, to ewentualnie 'dopasowuje' ja do swojego organizmu, nie wiem czy dobrze, ale zawsze traktuje swój wykres jako mój indywidualny i po dotchczasowych obserwacjach próbuje nie doszukiwac się szczegółów w innych wykresach - wiem ze czasem jest to wszystko strasznie trudne
Organizm i tak wielokrotnie płata figle, więc nie mozna go wsadzić w sztywne schematy, można tylko ewentualnie troszkę nad nim zapanować
To tylko takie moje spostrzezeniamoze komuś pomogą
Macierzanka:), santoocha, Laura, Ania07, Kaśka28 lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Landryneczka wrote:Kochana właśnie lepiej jak bym nie mieszała tak bym wolała i dlatego pytam
a czy jak łykacie witaminy w takich zestawach to zapsiujecie na wykresie jak ? Normalnie te witaminy które są w tym składzie ?
Ja nie zapisuję na wykresie witamin... -
Dzona racja, ja juz dawno patrzylam na wykresy dziewczyn, ktorym sie udalo i niektore kompletnie nie pasowaly do schematowych, ale dlatego bo nasze organizmy sa tak rozne, ze nie sposob ustalic do nich schematu, ktorego trzeba sie scisle trzymac. A przez te z gory ustalone jakies parametry, ze zajde czy nie zajde, to sie kazda nakreca, kiedy tylko cos nie pasuje u niej na wykresie...
Czekalam na to! 1100 i 1300sssspaniale to wyglada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 12:22
dżona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Dżona dobrze gadasz
Dziewczyny, skoro Wasze chłopaki za dużo siedzą albo się przegrzewają to niech po domu chodzą w samych bokserkach, albo i bezżeby trochę jajeczka odpoczęły, o ile macie taką możiwość
Ja nawet chciałam kiedyś kupić takie plastry chłodzące na jądra, ale drogie todżona, Z. lubią tę wiadomość
-
Macierzanka:) wrote:W mojego (odpukać jakieś nowe siły wstąpiły i widzę, że już nie ciśnie starank na niego tylko w końcu czerpiemy z tego przyjemność
I to lubie:)!!!UWIELBIAM:)Macierzanka:), dżona, Misty87, santoocha, Ania07 lubią tę wiadomość
-
No to super Maniuś! I tak właśnie to powinno wyglądać, bo te chłopaki w gruncie rzeczy to nie maszyny przecież
No i nam wtedy jest też o niebo lepiej
Przedszkolanko, mój ma absolutny zakaz chodzenia w spodniach w domu (pod warunkiem, ze nie mamy gości), a w lecie zakaz slipów w ogóle!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 12:28
-
Macierzanka:) wrote:Dżona dobrze gadasz
Dziewczyny, skoro Wasze chłopaki za dużo siedzą albo się przegrzewają to niech po domu chodzą w samych bokserkach, albo i bezżeby trochę jajeczka odpoczęły, o ile macie taką możiwość
Ja nawet chciałam kiedyś kupić takie plastry chłodzące na jądra, ale drogie to
Macierzanka:), dżona, santoocha, Ania07, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Moj tez od 1.5 roku pracuje w niesprzyjajacych warunkach. Raz od piecow 50st bije, za chwile przeciagi... wiec balam sie tego, ale jak widac nie jest to do konca od tego zalezne
Magdas, dżona lubią tę wiadomość